Dvidešimt septinta dalis

7.2K 378 8
                                    

(Nuotraukoje Chris)

Sėdėjau valgykloje šalia Tyler, ir vis negalėjau patikėti, kad Zayn šitaip pasielgė. Jis tiesiog, per šį mėnesį, mane išmetė, kaip kokia šiukšle iš savo gyvenimo. Mano jausmai jam, per kelias minutes, pasikeitė į didžiulį pyktį. Kūrį dabar norėčiau išlieti ant jo, norėčiau sudraskyti jo veidą nagais, išvadinti visokiais žodžiais ir dar trenkti iš visų jėgų. Iš visų jėgų suspaudžiau delną į kumštį, vis galvodama apie tai kaip kankini Zayn.

"Mira" Išgirdusi savo atleidau ranką ir žvelgiau į Safa. "Tau bėga kraujas iš delno" Pasakė ji.

Pirma lūpą dabar tai. Jausmas toks, kad aš nebejaučiu skausmo. Nes visą laiką kol leidau savo nagus į delną, nieko nejaučiau. Tai tikriausiai kaltas pyktis Zayn.
Pasiėmusi servetėlę prispaudžiau prie delno, ir giliai įkvėpiau oro.

"Gal per atostogas nulekiam į mano tėvų namą prie ežero?" Paklausė visų Safa, pakeldama viena antakį.

"Dabar pavasaris" Susiraukusi pasakiau jai.

"Savaitgalį praneša šiltus orus" Gūžtelėdama pečiais pasakė ji. "Ir ten galėsime atšvęsti Davis gimtadienį" Suplodama rankomis pasakė ji.

"Jūs jo dar nešventėt?" Paklausiau susiraukusi jų.

"Ne, norėjom kad ir tu būtum" Pasakė Davis, šyptelėdamas.

"Geras" Nusišypsodama pasakiau. "Tada būtinai turime važiuoti prie ežero" Pasakiau jiems.

"Visi sutinkat?" Paklausė visų Safa ir visi linktelėjo galvomis.

Žvelgiau į Zayn, o po to į tą merginą, vardu Emile. Ji nebuvo neįtikėtinai graži, tiesiog jos veido bruožai mieli. Zayn negalėjo šiaip sau ją įsižiūrėti, nežinau kodėl, bet man tuo neina patikėti. Ir ji man yra labai matyta, be niekaip negaliu prisiminti kur ją mačiau. Papurčiusi galvą nusisukau nuo tos merginos, ir atsigėriau savo sulčių. Apsižvalgiusi aplink valgykla, pamačiau, kad į mane žiūri Chris. Kiek žinau jis vis dar su Darlyn, nesuprantu, kodėl, bet kai pamatau juos kartu, man vis dar suskaustą krūtinę. Ne jau aš vis dar myliu Chris? Bet tai negalėtu būti tiesa, nes mano širdis visa atiduota Zayn. Bet Chris buvo ir yra mano pirmoji meilė, gal visa tai dėl to? Rudaplaukis vaikinas man nusišypsojo ir aš jam atsakiau tuo pačiu.

"O ar prie ežero būsim tik tie kas esam čia?" Paklausiau nutraukdama savo žvilgsnį su Chris ir žvelgdama į Davis su Safa.

"Manau dar pakviesime Tea su Niall" Pasakė vaikinas ir mano veide išaugo didžiulė šypsena išgirdus Tea'os vardą.

"Šaunu" Papūsdama lūpas atsakiau jiems.

{*}

Sustojau prie spintelės, kad galėčiau pasiimti visas pamokų knygas, kur uždavė namų darbų. Man reikia visus pasivyti, kad baigčiau šios mokslo metus. Susikrovusi visas knygas į rankinę, uždariau spintelės dureles ir krūptelėjau pamačiusi Chris atsirėmusi į spinteles.

"Tu mane išgązdinai" Nusijuokdama pasakiau jam.

Jis taip pat nusijuokė, netgi buvau pamiršusi, koks mielas jo juokas yra. "Ką veiksi savaitgalį?" Paklausė jis manęs.

"Am, mes planuojam vykti prie ežero, bet jei nori gali prisijungti prie mūsų" Pasakiau jam. "Aišku su Darlyn jei nori" Nenoriai pasakiau tai, bet privalėjau.

"Mes nebekartu" Nusijuokdamas atsakė jis.

Mano vidus pradėjo šokinėti iš laimės, kai išgirdau jo šios žodžius.

"Tada gerai, būtinai prisijunk" Prieš nueidama pasakiau jam.

Parašiau Safai, kad prie mūsų tikriausiai prisijungs ir Chris. Tikėjausi iš jos neigiamo atsakymo, bet mano veide atsirado šypsena, kai gavau jos žinute, kad ji nieko prieš. Vis iš mano minčių neišėjo viena mintis, jei Zayn pamiršo mane kodėl aš jo negaliu pamiršti ir manau tai turiu padaryti. Tai bus mano naujasis tikslas ir man jį įgyvendinti padės Chris. Jei kažkada stipriai mylėjau jį, tikiu, kad galiu pamilti dar kartą.
Mano telefonas supypsėjo išsklaidydamas visas mintis. Pažvelgusi į jį plačiai nusišypsojau, kadangi tai žinutė nuo Chris.

Chris: Būsiu su jumis prie ežero :)
Mira: Gerai ;)

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now