Trisdešimt aštunta dalis

5.9K 338 0
                                    

Vien iš šaudymų sprendžiau, kad ten vyksta tikras susišaudymas. Apsisukusi pažiūrėti į Emilę, nustebau, pamačiusi kokia ji yra rami. Nors aš atrodau taip pat, mano viduje kyla baimės uraganai.

"Man atrodo nurimo" Pasakė Emilė.

Šaudymai nutilo, ir išgirdau iš už durų, gerai man žinomą balsą. Zayn balsą. Netrukus durys atsidarė ir mano žvilgsnis susikirto su jo, bet ne ilgam, jis priėjo prie Emilės ir ją apsikabino. O prie manęs priėjo Niall su kitais vaikinais, padėjau savo galvą ant Niall krūtinės ir jis paglostė mano nugarą. Skaudu buvo matyti, Zayn glėbyje merginą, bet gal iš ties ji yra jam skirtoji mergina? Ji nėra taip suptepta kaip aš, ir aš matau, kad Zayn iš ties ją myli. Neturėčiau jam trugdyti jaustis laimingu, jei ji padaro jį tokiu.

"Nagi, nagi" Vyriškas balsas ištarė ir aš staigiai atsisukau į tą pusę iš kur sklido balsas.

Prie durų stovėjo vyras, maždaug penkiasdešimties, o už jo dar keletas gerai ginkluotų vyrų. Zayn atsitraukė nuo Emilės, pastumdamas ją už nugaros.

"Kaip nejauku sutrugdyti šį nuostabų momentą" Vyras pasakė garsiai nusijuokdamas.

"Ko tai reikia, Dinak?" Piktai ištarė Zayn jam.

"Šios nuostabios blondinės" Pasakė rodydamas į mane. "Ir mano dukters" Pasakė jis žvelgdamas į Emilę.

Emilė atsitraukė nuo Zayn nugaros ir nusijuokdama nuėjo prie to vyro, aš vis dar stovėjau be žado, ir negalėjau suprasti, kas čia dedasi.

"Blondinė tiks mano kekšių verslui, ji nuostabiai atrodys nuoga mano lovoje su karūna ant galvos, aš jau tai įsivaizduoju" Apsilaižydamas savo lūpas, pasakė tas vyriškis.

Jaučiau akyse besikaupiančias ašaras, nuo to vyro žodžiu, Emilė tiesiog stovėjo ir su plačia šypsena žiūrėjo į Zayn, turėjau susiprasti, kai tą syk girdėjau jos balsą.

"Emilė atliko savo darbą nuostabiai" Pasakė vėl tas vyras.

"Turėjau ją nužudyti, kol miegojo" Piktai ištarė Zayn.

Pala, ar jis žinojo kas ji?

"Prie tavęs aš niekad nemiegojau, mažuti" Saldžiai ištarė Emilė.

"Taigi, paimkit merginą" Griežtai pasakė tas vyriškas, ir du vaikinai pradėjo eiti link manęs, aš pradėjau trauktis atgal, ir tada buvau pastumta už Niall nugaros.

"Tik prilieskit ją, šausiu tiesiai į jūsų galvas" Piktai pasakė Tyler, o prie jo prisidėjo ir kiti vaikinai, išskyrus Zayn, kas mane skaudino.

Jis tokiu savo elgesiu tik įrodo, kad aš jam niekada nerūpėjau. O dabar priklauso netgi mano gyvybė, nuo to kaip jis pasielgs. Tas vyras garsiai nusijuokė.

"Paklauskim merginos, ar ji geriau paaukos Zayn gyvybę už savo laisvę ar geriau ateis pas mane" Ištarė tas vyras su šlykščia šypsena.

Stovėjau lyg įkirsta, bet pati gerai žinau, kad paaukosiu save, nei jo gyvybę. Trumpai žvelgiau į Zayn, kuris stovėjo nuleidęs galvą, jis tikrai myli Emilę. Lėtai žengiau žingsnį į priekį, Niall bandė mane sustabdyti, bet bent taip jį aš apsaugosiu. Jau buvau pusiaukelėj, kai buvau sučiupta už rankos ir partraukta atgal.

"Ką tu darai?" Piktas Zayn balsas pasiekė mane ausis.

"Gelbėju tavo gyvybę" Ištariau ramiu balso tonu jam. "Bent tiek padaryti galiu už tai ką padarei, bent liksi gyvas" Ištariau, jausdama gumulą susidariusį gerklėje.

"Mira, ne" Jis tiek pasakė pastumdamas mane už savo nugaros.

Tas vyras piktai žvelgė į Zayn, o tada kažką sušnibždėjo vaikinui su kauke esančia šalia jo.

"Zayn, mirtis ar ji?" Paklausė tas vyras kūrį Zayn, vadina Dinak.

"Mirtis" Paprastai pasakė jis.

Atsistojau šalia Zayn, ir parodžiau Niall akimis, kad šautu į juos visus, vos pasigirs koks nors šūvis. Sūnėriau savo ir jo rankų pirštus, vaikinas nusitaikė į Zayn, o tas vyras šypsojosi.

"Tikrai nori mirties, už kažkokios kekšės gyvybę?" Paklausė tas vyras.

"Taip" Trumpai atsakė Zayn.

Įkvėpiau oro, netikiu, kad jis nušaus Zayn, jam jis reikalingas.
Po keliu sekundžiu pasigirdo šūvis, aš nieko nelaukusi stipriai apsikabinau Zayn, taip užstodama jį, į mano nugarą susmigo porą kulkų, atrodo nieko nebegirdėjau, užmerkiau akis, ir jaučiau kaip mano kūnas po mažu krenka į Zayn rankas.

"Myliu tave" Sukuždėjau jam prieš užmerkdama akis.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now