2 Sezonas. Dvidešimt trečia dalis

3.2K 184 8
                                    

Išlipau iš automobilio, apsižvalgydamas ir nežymiai susiraukdamas. Nė gyvos dvasios aplinkui. Jie tikriausiai sužinojo, kad mes atvažiuojam ir surengė mums pasalą, arba paprasčiausiai čia ne tas adresas. Atsisukau į Davis, pakeldamas pečius ir akimis klausdamas 'kas per velnias?'. Davis papurtė galvą, taip pat apsižvalgydamas. Pamačiau, kaip už mano mašinos sustojo dar viena mašina ir mano veidą papuošė šypsena, kai pamačiau išlipantį Niall, su vaikinais iš Portmuto. 

"Davis mums pranešė, kad radai to ką ieškojai" Prieidamas prie manęs ištarė Niall. 

"Taip, einame apsižvalgyti, gal jie mūsų lauke viduje, su arbatėlė ir sausainiais" Papūsdamas akis ir jas pavartydamas pasakiau. 

Išsitraukiau ginklą, dėl viso pikto, ir pradėjau eiti greitu žingsniu į priekį. Priėjęs duris, palenkiau rankeną ir jos atsidarė. Tai sukėlė man dar didesnį įtarimą. Pravėriau duris, ir mano vidų užpildė nuostaba, kai pamačiau daugybę vaikinų kūnų ant žemės, kraujo klane. Susiraukęs dėjau žingsnį į vidų, ir atsargiai pradėjau eiti link kitų durų. Jas lengvai pravėręs, pamačiau ant žemės gulintį Jessy, tą patį vaikiną, su kuriuo nusigėriau Niujorke. Nežinau kodėl, bet dalis manęs tikėjosi, kad tai bus ne jis. Jessy padėjo man iškęsti pirmąją dieną Niujorke, dėl ko visą laiką jam jaučiausi skolingas ir niekada negalėjau jam atsilyginti. Vaikinas staiga įkvėpė oro ir pradėjo kosėti krauju, viską išspjaudamas lauk. 

"Padėkim jam" Sušukau garsiai vaikinams, ir pribėgau prie to vaikino. 

Žinau, kaip jis pasielgė su Mira ir, kad peršovė mane. Bet turiu sužinoti, kodėl jis taip pasielgė, nes tam turėjo būti tikrai svari priežastis. Paėmiau kartu su Davis tą vaikiną ir pradėjom nešti jį link išėjimo. 

"Sudeginkit viską, prieš tai patikrinkit ar visi negyvi" Sukomandavau vaikinams ir parodžiau Niall, kad užvestu mašiną. 

Davis sėdosi į galą, su paguldyta vaikino galva sau ant kelių, o aš persėdau į priekį. Esu iš dalies skolingas jam, bet tuo pačiu turėčiau jam ir atkeršyti už tai ką jis padarė. Žvelgiau į galą, pamatydamas vos kvėpuojantį jauno vaikino kūną. Ir matant šį vaizdą mano širdis pradėjo drebėti.

Vos mašina sustojo iššokau iš jos ir atidaręs galines dureles, atsargiai išėmiau Jessy. Kartu su Davis pagalba nunešėme jį į daktaro Johnson namo vidų.

"Chad, man reikia tavo pagalbos" Garsiai sušukau, vos žengiau pro namų durų slenkstį.

"Kas nutiko?" Nulipęs laiptais ištarė žilokas vyras. 

Nieko jam neatsakiau, nes jis pažiūrėjo į mano rankas, o tuo met parodė, kad neščiau jį į jo darbo kabinetą. Kurį pats jam įrengiau, dėl to, kad bet kada galiu pats pas jį atsirasti sužeistas.

"Kas jam nutiko?" Paklausė jis, kai paguldžiau jį ant stalo.

"Nežinau, radome jį tokį" Greitai atsakiau, sunerdamas rankas ties krūtine.

Stebėjau kaip Jessy yra apžiūrimas daktaro. Davis priėjo prie manęs ir atsistojo šalia, taip pat sunerdamas rankas ties krūtine ir žvelgė ten kur žiūriu aš.

"Kuo tu jam prasikaltai, Zayn?" Purtydamas galvą paklausė Davis.

"Net neįsivaizduoju, Davis" Tyliai atsakiau, rankomis patrindamas veidą.

Po maždaug dešimties minučių, daktaras atsisuko į mane, ir menkai nusišypsojo.

"Jis yra sužeistas gana stipriai, bet gyvens" Daktaras pasakė, žiūrėdamas tiesiai man į akis. "Radot jį laiku" Pridūrė nusišypsodamas.

Lengviau atsidusau, ir menkai nusišypsojau daktarui.

"Aš vykstu namo, kai jis pabus, iš karto paskambink man, ir niekur jo neišleisk, net neleisk skambinti niekam" Viską išdėsčiau daktarui.

Įėjau pro namų duris, numesdamas namų raktus, bei mašinos raktelius ant spintelės. Nusimoviau juodą striukę, pastebėdamas ant savo baltos maikės, kraujo dėmę. Nusimoviau ir baltą maikę, paimdamas ją į vieną ranką. Įėjau į mudviejų kambarį, pamatydamas Mirą stovinčią prie spintos.

"Vaikis, apie kurį tau nepasakojau iš Niujorko, sugalvojo visą tai" Ištariau Mirai, numesdamas maikę į skalbinių dėžę. "Radau jį sužeistą, todėl jis dabar pas mano gydytoją" Pridūriau jai.

Susiraukiau, kai iš Miros neišgirdau jokio atsakymo. Staiga jį įkvėpė oro, ir tiek man te reikėjo suprasti, kad ji verkia. Pasukau galvą link durų, pamatydamas stovintį lagaminą.

[*]
Vote!

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now