Keturiasdešimt šešta dalis

6K 354 10
                                    

Mira's pozicija.

Išlipusi iš lovos, lėtais žingsniais pradėjau eiti virtuvės link, nes mano pilvas, jau groja maršus. Sustojau laiptų apačioje, išgirdusi, kaip Zayn šneka telefonu, o jo pokalbis, mane tikrai sudomino.

"Taip, aš tikriausiai atvažiuosiu" Greitai ištarė Zayn. "Mažute, nesijaudink ir neverk" Švelniu balso tonu pasakė jis.

Jaučiau kaip mano akyse kaupiasi ašaros, vien nuo minties, kad jis gali turėti kitą. Bet aš nenoriu tuom tikėti, nes tai negali būti tiesa.

"Mažute neverk, aš greitai atvažiuosiu" Ištarė jis. "Taip, galėsim pabūti kartu" Švelniai pasakė jis.

Jaučiau kaip mano širdis dužo, o skruostais pradėjo riedėti ašaros, jis tikrai turi kitą. Galėsim pabūti kartu tai viską pasako.

"Ir aš tave myliu, iki pasimatymo" Girdėjau kaip Zayn baigia pokalbį, aš kuo greičiau užlipau atgal į kambarį, tyliai verkdama.

Nemaniau, kad tos trys dienos jį rimtai paveikė, tai viską pasako, kodėl jis taip griežtai laikėsi to. Nors šiandien praėjo tos trys dienos, jis ryte atsibudęs, net nepabučiavo manęs, ką ankščiau padarydavo. Tikriausiai jis susirado kitą, ir dvigubai geresnia už mane.
Atsiguliau į lovą, apsikabindama pagalvę ir joje paslėpdama veidą. Norėjau rėkti iš skausmo, kuris žudo mane, bet negaliu. Iš dalies aš esu kalta, nereikėjo man jam pasakyti, kad mes per dažnai bučiuojamęs, jis tikriausiai, ką nors ne taip pagalvojo. Arba jam tai mažiausiai rūpi, nes kita, patenkino visą tą laiką, jo visus poreikius. Sukūkčiojau į pagalvę, stipriai užmerkdama akis.

Lėtai pramerkiau akis, ir apsižvalgiau, gulėjau viena, o lauke jau tamsu. Atsisėdau lovoje, ir supratau, kad Zayn, tikrai kažkur išėjęs. Jaučiau kaip mano akyse vėl susikaupė ašaros, aš nusimoviau žiedą, ir apvarčiau jį, nužiūrėdama, akimis pilnomis ašarų. O aš tikėjau, kad jis mane myli, taip kaip sakė, bet tai buvo, viena iš jo apgaulių. Į kurią aš lengvai pakliuvau.

"Gün olur da belki bir gün benden bıkarsan Sanma ki senden Senin uğruna verdiklerimden Geriye bir şey isterim sen ayrılırken" Tyliai sudainavau savo pastaruoju mėgstamiausia turkišką dainą.

"Gün gelir de hani bu evden çıkıp gidersen Sanma ki senin için yaptıklarımın Hesabı sorulacaktır senden" Išgirdau iki kaulų man gerai žinomą balsą, pakėlusi akis nustebau pamačiusi Zayn. Maniau jis šiąnakt negrįš.

Niekada nebūčiau pagalvojus, kad Zayn, taip pat žino šią dainą. Pakėliau akis į jį, o jis tiesiog šyptelėjo man, lyg niekur nieko.

"Kodėl nemiegi?" Paklausė jis, nusiimdamas striukę.

"Neseniai, pabudau" Tyliai ištariau jam.

Laikiau delne žiedą, jaučiau kaip mano rankos pradeda drebėti, bet sukaupusi jėgas ištiesiau ranką, link jo.

"Ką čia turi?" Paklausė jis, ir ištiesė ranką link manęs, kad įdėčiau.

Ašaroms slystant mano skruostais, lėtai atleidau delną, įdėdama jam sužadėtuvių žiedą į delną. Jis greitai sureagavęs, įkišo jį man į ranką.

"Ką tu darai?" Piktai paklausė jis.

"Aš neverta jo, mergina kurią tu išties myli, verta jo" Drebančiu balsu atsakiau jam.

"Ką tu čia kalbi?" Piktai ištarė jis. "Jis ir buvo pas merginą, kurią myliu" Greitai pridūrė.

"Nemeluok man, aš viską žinau, nesuprantu kodėl tai padarei, ar tai tavo kerštas, už mokyklos laikus, jei taip, tu jau tai padarei, labiau nei įsivaizduoju" Tyliai sukuždėjau jam, verkdama.

"Tu nusišneki, Mira" Piktai pasakė jis.

"Atsiprašau" Sukuždėjau. "Aš girdėjau tavo pokalbį, su tavo mažute" Sunkiai ištariau. "Iš dalies suprantu tave, su manimi prastumi laiką, kai neturi ką veikti, o pas ją tu važiuoji, kai nori" Greitai ištariau. "Aš atsiprašau tavęs už tai ką pasakiau, tą syk, dėl bučiavimosi, aš nenorėjau, nežinau kodėl tai pasakiau, Zayn, bet nereikėjo susirasti kitos" Greitai išpyškinau jam.

Jis tylėjo, užvertęs galvą į viršų. Tikriausiai, aš jį per daug nervinu. Leidau savo nagus į rankos odą, nes jaučiausi klaikiai. Norėjau prasmegti po žeme ir niekada čia nebesugrįžti.

"Aš atsiprašau" Tyliai sukuždėjau.

"Mira, aš ten šnekėjau savo seserimi, jai dabar yra labai blogai, ji pykstasi su savo vaikinu ir prašė pagalbos" Greitai pasakė Zayn.

"Ou" Nebežinojau ką pasakyti, aš susimoviau.

Atleidau savo ranką ir jaučiau, kaip kažkas šlapio yra ant mano rankos.

"Aš einu į duša, o tu pagalvok, ką, ką tik nusišnekėjai" Piktai pasakė jis ir dingo už vonios durų.

Sedėjau nuleidusi galvą. Aš tikrai susimoviau. Užsidėjau žiedą ir išlipau iš lovos. Kadangi mūsų vonia užimta, ranką susitvarkyti reikės kitoje.
Užbintavau ranką, kadangi smarkiai įsirėžiau su nagais, kad net pasileido kraujas. Lėtais žingsniais ėjau link mano su Zayn kambario, kai staiga jis greitai išėjo iš kambario.

"Kas nutiko?" Paklausiau jo, o jis priėjęs stipriai suspaudė mano ranką.

Išsigandusi žiūrėjau į jį, nesuprasdama, kas dedasi.

"Mira, neužknisk manęs ir mažiau rodyk savo šitas nesąmonęs, žadėjai išeiti miegoti į kitą kambarį, kokio velnio, ar tu visiškai pyksties su savo protu?" Piktai pasakė jis. "Neversk manęs gailėtis, kad pasipiršau tau" Greitai pridūrė Zayn, dar stipriau suspausdamas mano ranką.

Susiraukiau nuo jo paskutinio sakinio, kuris iš ties kirto man į širdį. Jis tikrai labai skaudžiai, juos ištarė ir be jokio gailesčio spaudė mano ranką ant kurios tikriausiai, ryt bus nemenka melynė.

"Pasiimk savo tą sušiktą žiedą" Nusiimdama jį, grubiai įdėjau į jo delną. "Valdyk savo veiksmus, aš buvau vonioje, susitvarkyti rankos, kadangi tu buvai mūsų vonioje" Iškeldama ranką prieš jo akis ištariau, piktu balso tonu.

"Mira" Jau normaliu balso tonu ištarė Zayn.

"Nieko nebesakyk, viską pasakei" Piktai sumurmėjau. "Neversiu tavęs gailėtis, dėl pasipiršimo, jei jo nebebus" Piktai sumurmėjau praeidama pro jį.

Zayn sugavo mano ranką ir aš atsiminiau, kad neatsiprašiau jo, už tai, kad nekaltai apkaltinau jį.

"Ak taip" Tyliai ištariau. "Atsiprašau tavęs, ką prišnekėjau, gali nieko man nedaryti, turiu omeny nemušti, pasidariau, pati sau skausmo, nesijaudink" Dar kartą parodydama ranką jam pasakiau.

Nuėjau į svečių kambarį, garsiai trenkdama durimis.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now