2 Sezonas. Dvidešimt ketvirta dalis

2.9K 152 2
                                    

Mira's pozicija 

Stovėjau prie spintos, dailiai lankstydama drabužius, dėl drebančių rankų ir akių, pilnų ašarų, tai dariau sunkiai. Su savimi ilgą laiką nešiojausi šią paslaptį, niekam apie ją nesakiau, nenorėjau, kad kas žinotu ir teistu mane dėl to. O Zayn grįžus, tiesiog pamiršau apie ją, iki tol, kol jį pašovė. Žinojau, kieno tai darbas, bet išsigandau, kad teks pasakyti visą tiesą, o tuo met Zayn į mane nebegalės žiūrėti ir šlykštėsis manimi. Nors tikriausiai taip ir nutiko, jis net nepažvelgė į mane, prieš išeidamas. Esu netgi pati sau šlykšti. 

"Vaikis, apie kurį tau nepasakojau iš Niujorko, sugalvojo visą tai" Išgirdau Zayn balsą netoli savęs. 

Sustingau iš baimės, nes nežinau, ką jis ketina man padaryti ir iš nuostabos, kad negirdėjau, jo įeinančio į namus, tikriausiai per daug mąsčiau. 

"Radau jį sužeistą, todėl jis dabar pas mano gydytoją" Zayn pridūrė. 

Įkvėpiau oro, ir tyliai jį iškvėpiau bandydama suvaldyti visas ašaras, kurios be perstojo rieda mano skruostais.  Lėtai atsisukau į Zayn, trumpam pažvelgdama jam į akis, bet po to jas iš karto nusukau, negalėdama žiūrėti o jo rudas akis, nes man per daug gėda, kad jo žmona, buvo išniekinta du kartus. 

"Nesudėjau Edward daiktų, nes manau, kad vis tiek, be žodžių jis tau bus priteistas, kai viską sužinos advokatai, o aš,-" Lėtai viską jam išdėsčiau, bet ant galo nutilau, stipriai suspausdama lūpas į tiesią liniją. "Tau tikriausiai nerūpi" Sušnabždėjau. 

"Mira aš nenusiteikęs šiandien žaisti tavo to žaidimo, kuris verčia mane gailėtis tavęs" Nusivylęs jo balso tonas pasiekė mano ausis. 

Nieko jam daugiau nebesakiau, tik menkai nusišypsojau, nuleisdama akis. Pilnai jį suprantu, įsivaizduoju, kaip jis dabar jaučiasi. Pradėjau eiti lauk iš kambario, bet Zayn sugavo mano ranką, lyg to nudeginta, ištraukiau savo ranką iš jo delno. 

"Pakalbėsime, kada nors, apie tai" Sunkiai ištariau šiuos žodžius, ir paskutinį kartą žvelgusi į jo rudas akis, palikau kambarį, nueidama į kitą. 

Žinau, kad jis niekada nebenorės manęs matyti, bet jam teks, nes pas tėvų negaliu grįžti. Mes susipykome, po to, kai pasakiau, kad mes išsikraustome.

Pramerkiau lėtai akis, rankomis pasitrindama veidą. Akyse vėl pasirodė ašaros, prisiminus vakarykščius įvykius. Paėmiau telefoną į rankas, pamatydama Tea žinutę, kad, kai pabusiu, ateičiau į virtuvę. Greitai persirengusi į kitus drabužius ir susirišusi plaukus, nuėjau į virtuvę, kur radau Tea su kavos puodeliu rankose. 

"Labas rytas" Ištarė ji, plačiai nusišypsodama. 

"Labas" Girgždančiu balso tonu, jai pasakiau. 

Paėmiau iš jos rankų kitą kavos puodelį, jai padėkodama, seniai jau kas man bedarė kavos. Atsisėdau prie stalo, ir pradėjau žiūrėti į puodelį, pradėdama vėl galvoti apie vakar dieną. 

"Kas yra?" Susiraukusi paklausė manęs Tea. 

"Nieko, viskas gerai" Papurtydama galvą atsakiau jai. 

"Kas nutiko, Mira?" Dar kartą ji manęs paklausę, atsisėsdama priešais. "Matau tavo žvilgsnį" Pridūrė ji. 

"Tikriausiai mudu su Zayn skirsimės" Tyliai sukuždėjau, vėl jausdama akyse ašaras, kelios nuriedėjo mano skruostu, tad jas greitai nusivaliau. 

"To tikrai nebus" Paimdama mano ranką ištarė Tea.

"Tu daug ko nežinai, Tea" Pažiūrėdama į ją ištariau. "Manimi pasinaudojo, antrą kartą, jis net nebegali į mane pažiūrėti, Tea" Greitai pridūriau. 

"Tai štai kodėl, Zayn taip greit sužinojo, kas į jį šovė" Linkčiodama galva, ištarė Tea. 

"Taip" Tyliai sukuždėjau. 

"Nesijaudink, Zayn taip nepasielgs su tavimi, jei tik kas ir kaltas, tai jis, nes Zayn įtraukė tave į tokį gyvenimą" Raminančiu balso tonu, pasakė Tea. 

"Nemanau, kad jis tai supranta, jis šlykštisi manimi, jis vakar net nenorėjo apie tai pasikalbėti, tai viską pasakė" Ištariau jai, atsigerdama kavos. "Aš esu šlykščiausias asmuo pasaulyje, neturėčiau net gi gyventi, jis tikriausiai netiki net, kad nešioju jo vaiką" Nusivalydama ašaras, pridūriau. 

"Nekalbėk taip Mira, tu nežinai ką galvoja Zayn" Kiek piktesniu balso tonu ištarė Tea. 

"Žinau, Tea. Pažįstu Zayn, geriau nei tu manai" Šyptelėdama pusę lūpų atsakiau jai. 

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now