2 Sezonas. Trisdešimt antra dalis

2.9K 135 11
                                    

Negalėjau tramdyti šypsenos, nuo minties, kad po kelių mėnesių, Zayn padovanosiu nuostabią mergytę. Pažvelgiau į tamsiaplaukį vaikiną, kuris susikaupęs vairavo automobilį. Jis uždėjo ranką man ant šlaunies, švelniai ją paglostydamas. Nusišyspojau jam ir užsidėjau akinius nuo saulės, pažvelgdama pro lange bėgančius vaizdus.
Keista darosi pagalvojusi, kaip iš ties pasikeitė mano gyvenimas per kelis metus. Apie vestuves bei vaikus, visada galvodavau priešingai nei nutiko man. Maniau baigsiu universiteta ir ten sutiksiu savo svajonių vyrą, bet gyvenimas man davė kur kas geriau. Zayn yra visas mano gyvenimas, kurio nenoriu niekada paleisti.

Išlipau iš automobilio, trenkdama durelis, nuo ko pati krūptelėjau. Apėjus automobilį išgirdau kelis šūvius, kas privertė keliom sekundėm sustoti vietoje ir susiraukti. Pažvelgiau į Zayn, kuris suklupo ant kelių. Jaučiau kaip širdis pradėjo tirpti nuo matomo vaizdo. Zayn juoda maikė pradėjo šlapti nuo bėgamo kraujo, iš šautinių žaizdų. O tuo met pasigirdo dar vienas šūvis. Garsiai suklykiau ir pribėgau prie jo, parklubdama, taip spėdama jį sugauti ir jis krito tiesiai į mano glėbį.

"Zayn, ne" Garsiai ištariau, verkdama. "Davis" Garsiai sušukau, pažvelgdama į namų pusę.

Paglosčiau Zayn veidą, ir stebėjau jo rudas akis, kurios stengėsi neužsimerkti.

"Zayn, prašau, pasilik su manimi" Šnabždėdama ištariau jam.

Stebėjau, kaip Zayn užmerkia lėtai akis. Aš taip pat užmerkiau akių vokus, pradėdama dar labiau verkti. Sukūkčiojau, pradėdama justi stiprų skausmą krūtinėje.

"Prašau, ne" Kūkčiodama ištariau.

Priglaudžiau savo kaktą prie Zayn kaktos. Įsikandau sau į apatinę lūpą, nuo artėjančios raudos.
Išgirdau dar vieną šūvį po to, kai Davis mane atitraukė nuo Zayn. Pradėjau springti pati savo kraujų, kuris pradėjo bėgti pro mano lūpas. Susiėmiau už krūtinės ir pažvelgusi į savo ranką pamačiau raudoną spalvą. Lėtai užmerkiau akių vokus, ir parkritau ant žvyro. Per miglą mačiau link manęs bėgančius Davis su Safa bei sunkiai girdėjau graudų merginos riksmą. Jaučiau kaip vis sunkiau darosi kvėpuoti, o akis laikyti atmerktas. Užmerkiau akis, pasinerdama į akliną tamsą.

Trečio asmens pozicija

"Mes labai apgaulestaujame, bet mums nepavyko išsaugoti nei vieno gyvybės" Vyras baltu chalatu pranešė visiems laukiamajame.

Kelios sekundės tylos ir netrukus iš visų akių pradėjo ristis ašaros skruostais. Visiems atrodė, kad iš jų širdžių išplėšė dalelę jų gyvenimų.

Praėjus kelioms dienoms po Zayn ir Miros laidituvių, Davis su Safa privalėjo pakeisti jų sūnaus pavardę, dėl saugumo.

Zayn buvo skolingas didelius pinigus baisiausiai Amerikos gaujai, už tai, kad per klaidą paėmė ne tą krovinį, o tai buvo jų brangus krovinį, už šimtą milijonų dolerių.

Todėl ši gauja iš jo norėjo pasiimti visą jo šeima bei patį jį. Jie nežinojo apie Edward, todėl berniukui grėsė mirtinas pavojus.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now