Trylikta dalis

8.1K 384 0
                                    

Zayn atsargiai nuvalė nuo manęs kraują, o kai baigė pabučiavo į nosies galiuką, taip priversdamas mane sukikenti. Nesuprantu, kodėl jis toks mielas? Na, bet man tai patinką.

"Eime pavalgyti, seniai nieko nevalgei" Pasakė Zayn, pakeldamas mane ir priversdamas mane apsivynioti kojomis aplink jo liemenį.

Žvelgiau iš viršaus į jo siauras rausvas lūpas, šio metu jos mane labai viliojo. Pasilenkiau arčiau jo, ir trumpai žvilgtelėjau į Zayn rudas akis, kurios taip pat žiūrėjo į mano lūpas. Jis greitai palinko link mano lūpų, stipriai mane pabučiuodamas. Nieko nelaukusi atsakiau į jo bučinį, tuo pačiu rankas įveldama į jo trumpai kirptus juodus dailiai sutvarkytus plaukus. Jo rankas laikė mane už siedmenų, ir man vis dar šiek tiek keistą, kai mane liečia kitas. Ne Chris. Bet Zayn prisilietimai man dvigubai labiau patinką nei Chris. Zayn poveikis man visiškai kitoks.

"Šūd-ahh" Sudejavo tiesiai į mano lūpas Zayn, kai papešiau jo plaukus.

Jam tai patiko. Mano veide staigiai atsirado nežymi šypsenėlė. Pakartojau veiksmą ir Zayn stipriau sudėjavo, priglausdamas savo lūpas prie mano.

"Noriu valgyti" Suzyziau jam po kelių minučių bučiavimosi, ir aiškiai jį tai sunervino.

Jis piktai nužvelgęs mane, atsitraukė. Nesupratusi žiūrėjau į jį, ką šį kart pasakiau?

"Eik pasidaryk" Sumurmėjo jis. "Ne tarnas aš tau" Tyliai pridūrė.

Liūdnai šyptelėjau, ir praėjau pro jį į virtuve. Nors valgyti visai nenorėjau, bet nuėjusi užsikaičiau virdulį pilną vandens. Atsistojau prie durų, kai išgirdau Zayn su kažkuo šnekant.

"Zayn, ji privalo dirbti, visos dirba, kas ji per viena" Tai buvo man nežinomas vaikino balsas.

"Ji nedirbs" Piktai jam atsakė Zayn.

"Bet Zayn, už ją, kokie pinigai pareitu" Pasakė tas vaikinas.

"Aš pagalvosiu" Tiek sumurmėjęs Zayn nutilo. Man buvo skaudu tai girdėti.

Gėriau šiltą kakavą sėdėdama ant baro kėdės, o mano mintyse tesisuko vienas dalykas. Ar man tikrai reikia eiti dirbti? Zayn išlaikytine ilgai būti negalėsiu, o čia manau būsiu tikrai ne viena mėnesį. Nors yra numatytas tik mėnuo. Į virtuve įėjo kažkoks vaikinas. Jis pamatęs mane šyptelėjo.

"Labas, Mira" Pasakė jis, ir iš jo balso sprendžiant tai tas pats vaikinas, kuris šnekejo su Zayn.

"Labas" Tyliai atsakiau.

Jis pasidarė kavos, ir nužvelgė mane. Baigusi gerti kakavą išsiploviau puodelį, ir nuėjau pas Maria.

"Neduosiu tau vėl telefono, vaikeli" Liūdnai pasakė ji. "Bijau, kad jis vėl tave šitaip sumuš" Pridūrė ji.

"Aš ne dėl to ir man jau viskas gerai" Pusę lūpų šyptelėjusi atsakiau. "Galite duoti visus įrankius, namams sutvarkyti?" Paprašiau jos.

"Kam tau?" Greitai paklausė ji.

"Nenoriu būti pono Malik išlaikytine" Atsakiau jai.

"Bet tai mano darbas" Atsakė ji.

"Tarkim jūms atostogos" Šyptelėdama atsakiau jai.

"Aš nežinau" Abejotinai pasakė ji.

"Aš jei kas pameluosiu jam, dėl to jis neprimuša manęs tikrai" Prižadėjau jai.

Ji parodė kur viskas yra ir aš jai pasakiusi eiti ilsėtis pradėjau darbą. Dvaras tikrai didelis, valysiu ne viena ir ne dvi valandas. Sutvarkiusi salioną, koridorius ir virtuvę, persikėliau į antrą aukšta. Pradėjau tvarkyti koridorių ir sustingau kai pamačiau išeinant iš vienos iš merginų kambario, su suveltais plaukais. Net nereike sakyti ką jie veikė.

"Ką tu čia darai?" Juokdamasis paklausė jis, ir jis dar girtas.

"Dirbu" Trumpai žvilgteldama į jį pasakiau.

"Tau toks darbas netinka, tau reikia į kekšyna" Ramiai pasakė jis.

Nekreipiau dėmesio į jo žodžius, nes jis girtas, bet mano kūnas nutirpo, kai jis pradėjo mane kažkur vestis.

"Pirma pažiūrėkim ką tu sugebi" Su kreiva šypsena veide pasakė Zayn, kai įstūmė mane į savo kambarį.

"Ką-ą?" Sutrikusi paklausiau jo.

"Nusirenk" Pasakė jis, bet aš ne judėjau. "Sakiau nusirenk, tu šliundra" Priėjes prie manęs sušaukė tiesiai man į veidą.

Sudrebėjau nuo jo žodžiu ir lėtai pradėjau rengtis, bijojau, gauti bent vieną smūgį, nuo kurio tikriausiai išsijungčiau.

"Agh" Piktai surgzgė Zayn, ir priėjęs prie manęs tiesiog nuplėšė visus drabužius nuo mano kūno ir likau stovėti prie jį vien tik po apatiniais.

Jis stipriu smūgiu nustūmė mane ant jo lovos, o tada pats nusirengė nuogai, kai atsikratė mano apatinių, stengiausi jį nustumti nuo savęs, bet man nepavyko.

"Zayn, prašau" Maldaujančiai pasakiau per ašaras.

"Oh tu taip greit jau nori" Su lig tais žodžiais jis įėjo į mane.

Aš stipriai įsikandau į savo lūpą dėl skausmo, tiek išorėje, tiek viduje. Zayn judėjo giliais dūreis ir greitai, kas kėlė dar didesnį skausmą. Atrodė lyg mano apačią kažkas plėšytu į gabalus. Garsiai sukūkčiojau, bandydama vis dar aklai nustumti jį nuo savęs.
Zayn vos nuleido į prezervatyva, išlipo išlovos ir pradėjo rengtis savo rūbus.

"Nešdinkis iš mano kambario, šliundra" Spjovęs šios žodžius jis nuėjo prie durų. "Kad grįžęs tavęs čia nerasčiau" Tiek pasakęs jis išėjo.

Garsiai sukūkčiojau ir mano skruostais pasileido dar daugiau ašarų. Jis pasinaudojo manimi. Jis išprievartavo mane. Ir ką turejo reikšti jo žodžiai kad grįžęs tavęs čia nerasčiau?

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora