2 Sezonas. Penkiolikta dalis

3.5K 204 9
                                    

Išgirdau kambaryje skambantį savo telefoną, greitai išėjau iš vonios, paimdama jį į rankas. Pamačiusi Tea nuotrauką, pati sau plačiai nusišypsojau.

"Klausau" Ištariau, perbraukusi per telefono ekraną.

"Kaip gera girdėti tavo balsą" Tea garsiai sušuko į mano ragelį, kas sukėlė, dar platesnę šypsena man. "Ką veiki?" Greitai pridūrė ji.

"Ką tik nusimaudžiau" Atsidususi atsakiau. "O tu?" Paklausiau jos.

"Sėdžiu" Greitai atsakė ji. "Mes vykstame jūsų sugrįžimui į sodybą, turėtum atsiminti ją" Ištarė ji, sukikendama, ant pačio galo. "Gal prisijungsi?"

"Nežinau, Edward nenoriu palikti" Galvodama ką jai atsakyti ištariau. "Ir dar esu su Zayn susipykusi" Greitai pridūriau.

"Žinau, jis sakė" Lėtai ištarė ji. "Na vis vien, jei norėsi prisijunk prie mūsų, žinai kur būsim" Tiek ištarė ji.

"Gerai, iki" Tai ištarus padėjau ragelį.

Zayn's pozicija

"Ji neatvyks" Liūdnai nusišypsodama ištarė Tea, patraukdama nuo ausies telefoną.

Menkai šyptelėjau jai ir nuėjau atsisėsti ant sofos. Atrodo, kad gyvenimas griūva. Viskas slysta man iš po kojų. Negaliu suprasti, kur dingo senasis aš. Jei būtu buvę senieji laikai, būčiau tiesiog, numetęs tai į šoną, ir ėmęs tvarkyti mafijos reikalų, bet dabar sėdžiu kažkokioj sodyboj, nesugalvodamas, kaip turėčiau pasielgti.
Prasėdėjau gerą pusvalandį, žiūrėdamas į televizoriaus ekraną, bet jame visiškai nieko nemačiau, nes mano mintys buvo ties Mira. Jos ašarotos akys, gerai įsiminė man atmintyje. Pakilau iš savo vietos, pradėjau eiti link galinių sodybos durų, kad galėčiau parūkyti.

"Kur eini?" Mane sustabdė Tea, atsirėmusi į durų staktą, su puodeliu mėtų arbatos, užuodžiu ją net iš toli.

"Parūkyti, nori ir tu?" Menkai nusišypsodamas, paklausiau jos.

"Nerūkau" Nusijuokdama ištarė ji.

Nusijuokiau iš jos ir jau norėjau pasakyti, kad pats laikas pradėti, bet mane sustabdė, prasvėrusios laukinės durys, ir pro jas su krepšiu įeinanti Mira. Jaučiau kaip mano visas kūnas akimirksniu nutirpo, vos ji pažvelgė į mane. Nieko nelaukęs, greitai priėjau prie jos, ir suėmęs už jos veido, stipriai įsisiurbiau į lūpas.

"Atsiprašau" Sukuždėjau jai, atsitraukęs

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

"Atsiprašau" Sukuždėjau jai, atsitraukęs.

Stipriai ją apsikabinau, panardindamas veidą jos kakle. Jaučiau kaip ji atsiduso, atgal mane apsikabindama.

"O kur Edward?" Paklausiau jos, nematydamas šalia savo sūnaus.

"Palikau su tėvais" Tyliai pasakė ji.

"Leisk, padėsiu tavo daiktus" Ištariau jai, nusišypsodamas ir paiimdamas iš jos rankų krepšį.

Ji menkai šyptelėjo. Greitai užbėgau į viršų, ir padėjau jos krepšį ant dvigulės lovos. Nusileidęs į apačią norėjau eiti į virtuvę, bet sustojau prie durų, išgirdęs Mira kalbančią su Tea.

"Kodėl nesakei, kad jis čia?" Mira kiek piktokai ištarė.

"Maniau susiprasi, kad jis čia yra" Tea lėtai jai atsakė, aiškiai pasimesdama.

"Negaliu būti šalia jo, kai vis dar atsimenu, viską" Kiek tyliai ištarė Mira, galiu išgirsti jos balse, kaip ji graudinasi. "Bijau, kad galiu jam prikalbėti visokiausiu dalykų" Pridūrė Mira.

Nebesiklausiau daugiau jų pokalbio, tiesiog išėjau į lauką, ir prisidegiau cigaretę. Rūkiau užmerkęs akis ir galvą užlenkęs į dangų. Gal iš ties turėčiau paleisti Mira? Jei dingčiau iš jos gyvenimo, ji galėtu laisvai gyventi. Bet Edward, nenoriu palikti savo sūnaus.

"Zayn" Išgirdęs Niall balsą, pažvelgiau į vaikiną, kuris stovėjo keli metrai nuo manęs.

"Kas?" Paklausiau jo, prisimerkęs.

"Mira atvažiavo" Ištarė jis nusišypsodamas.

"Žinau" Atsakiau jam, įtraukdamas dūmų į plaučius.

Niall nužiūrėjo mane prisimerkęs, lyg įtardamas kažką ne to. Vėl įtraukiau dūmų į plaučius, numesdamas biką ir prisidegdamas antrą cigaretę.

"Eime į vidų?" Pasiteiravo jis.

"Aš pabūsiu lauke" Ištariau jam, menkai nusišypsodamas.

"Ar viskas gerai?" Vėl prisimerkęs žvelgė į mane jis.

"Taip, Niall" Suvaidindamas juoką atsakiau jam.

Jis linktelėjo man ir įėjo į vidų, palikdamas mane vieną. Atsisėdau ant suolelio, atsiremdamas į atlošą ir užmerkęs akis pradėjau toliau rūkyti cigaretę.
Nežinau ką turiu daryti, bet bijau pasielgti neteisingai. Bet manyčiau Mira jau yra nusprendusi, ką daryti, man tebereikia pakalbėti su ja. O jei ji panorės, aš net gi sutiksiu skirtis.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Onde as histórias ganham vida. Descobre agora