Penkiasdešimt trečia dalis

5.6K 337 7
                                    

Sedėdama ant Zayn sėdmenų, maigiau jo nugarą, kas kelias minutes sunkiai atsidusdama. Darau jam masažą, jau gerą valandą, kai galvoju, kad jis užmiega, bandau nulipti, bet jis suniurzga kažką neaiškiaus, ir gaunu toliau darbuotis. Tai vargina ir man darosi nuobodu.

"Kas man už tai, kad darau tau masažą?" Paklausiau jo, sustodama ir nulipdama nuo jo.

Jis apsisuko ant nugaros ir vėl užsikėlė mane ant viršaus. Aš apsižergiau jį, uždėdama savo delnus ant jo nuogo pilvo, o jis savo rankas uždėjo ant mano klubų, pradėdamas lėtai juos glostyti. Žiūrėjau į jo apsimiegojusias akis, kurios pradeda mygdyti ir mane, po truputį.

"Myliu tave" Ištarė jis, paglostydamas mano skruostą.

"Aš tave taip pat myliu" Ištariau jam, pasilenkdama link jo lūpų, o tada lėtai suglaudžiau jas. "Nuveikime šiandien ką nors smagaus, man darosi nuobodu, nuo tos pačios rutinos" Liūdnai ištariau nusišypsodama menkai.

"O ką nori nuveikti?" Paklausė Zayn, glostydamas mano šviesiai rudus plaukus.

"Nežinau, bet ką" Sumurmėjau užmerkdama akis, nuo patiriamo malonumo.

"Dviese ar su draugais?" Paklausė jis.

"Gal būt draugais" Sumurmėjau apsikabindama jį stipriau.

"Galim tiesiog pasigrilinti ką nors" Ištarė jis, susidėdamas savo abi rankas užgalvos.

"Man tinka" Ištariau į jo krūtinę, o tada atsikėliau iš lovos. "Bet tu skambini, visiems" Trenkdama į jo pliką krūtinę pasakiau ir pradėjau ropštis iš lovos.

Išlipusi iš lovos apsirengiau paprastus drabužius, ir atsisukau į Zayn, kuris stebi kiekvieną mano judesnį. Šyptelėjau jam, o tada nuėjusi prie durų, pasiunčiau jam oro bučinį, jis suvaidino, kad jį sugavo ir pridėjo prie savo krūtinės. Su plačia šypsena, nusileidau į apačią ir įėjau į svetainę kur išgirdau veikiantį televizorių. Vos priėjau prie durų stakto, užuodžiau mėtų arbatą, iš ko galiu pasakyti, kad svetainėje Safa. Ji sėdi ant fotelio, susikėlusi kojas ir puodeliu mėtų arbatos. Ji trumpai pažvelgė į mane, bet jos žvilgsnis nebuvo toks kaip visada.

"Ar viskas gerai?" Paklausiau jos, prieidama arčiau.

"Taip, viskas gerai" Greitai ištarė ji, menkai nusišypsodama. "Tiesiog, pykstuosi su Davis, labai jau dažnai, pastaruoju metu" Nuleisdama akis į puodelį ištarė ji.

"Oh, viskas bus gerai, visko reikia santykiose" Ištariau prisėsdama prie jos ir apsikabindama. "Kaip sako, be pykčių nėra meilės" Sukikenus ištariau, ir mano veide pasiliko šypsena.

Ji pakėlė į mane, akis pilnas ašarų. "Jis man trenkė, Mira" Tyliai pravirkdama ištarė ji ir iš mano veido akimirksniu dingo šypsena.

Priglaudžiau ją prie savęs ir ji pradėjo verkti. Puikiai žinau tą jausmą, kūrį ji dabar jaučia. Ypač, kai trenkia, tau visą pasaulį reiškiantis žmogus. Yra dvigubai sunkiau viską ištverti, kai esi vienas, tad negaliu jos palikti vienos.

"Tu turi padėti jam, valdytis su pykčio priepoliais" Ištariau savo vieną skruostą priglausdama prie jos viršugalvio. "Kaip aš padėjau Zayn" Tyliai pasakiau, pabučiuodama jos plaukus.

Ji atsitraukusi, suspaudė lūpas į tiesią liniją, ir linktelėjo, leisdama dar kelioms ašaroms išriedėti iš jos akių. Dar kartą ją stipriai apsikabinau, bet gavau atsitraukti vos išgirdau Zayn balsą.

"Tea su Niall, bus čia už valandos" Greitai įeidamas į svetainę pasakė jis, bet tada sustojo, trumpai žvelgdamas į mane, o po to į Safa. "Kas atsitiko?" Įsidėdamas telefoną į savo džinsų galinę kišenę paklausė jis ir pradėjo eiti link mudviejų.

Mudvi atsistojom, ir aš jam menkai šyptelėjau, kai jis žiūrėjo eidamas link mudviejų į mane. Zayn įsitraukė į savo glėbį Safa, apsikabindamas ją, o ji pradėjo verkti įsikniaubusi į jo krūtinę.

"Kas nutiko?" Dar kartą paklausė jis, bet šį kartą be garso.

Papurčiau galvą, atsakydamas, kad nieko neklaustu, bent jau dabar. Susidėjusi rankas ties krūtinę, žiūrėjau į juo du. Nežinau, koks tai keistas jausmas kylą manyje, bet tai negali būti pavydas. Tai juk mano geriausė draugė ir mano vyras. Negaliu jausti to jausmo, žinodama, kad tai nėra nieko blogo.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now