→8. BÖLÜM←"ŞİMDİ O AKILLI VE GÜÇLÜ KIZI GERİ GETİR"

3.2K 118 2
                                    

Tam ayağa kalkarken beni dusurmelerinden bıktım . Hayatın bana minik bir tebessümun altında yatan ihanetlerden , Gecmisimin peşimi birakmamasi her gün o geçmişe yenilerin eklenmesi ve bana huzur veren omzunda aglayabileceğim kollarını gün geçtikçe azalmasından sıkıldım . Tam da işte oldu sonunda doğru kapıyı buldum derken yine yanlış kapıyı açtığımı görmek .... Canım yanıyor ve ben bunu kimseye açamıyorum canım acıyor ama ben o aptal sert kızın duvarlarından bir şey sizmasina izin vermiyorum . Aslında biliyor musunuz .... ben güçlü değilim sadece işim gereği öyle gözükmeye çalışıyorum ve bu daha da canımı yakıyor . Hep sert kızı oynayamiyorum sadece is yerinde öyleyim diğer yerlerde aptalligim konuşuyor ve hiç bir şey diyemiyorum bir çıkar yol arayıp bulamamak kelimelere bile anlatilamaz... Her darbede daha çok dibe batmamak için direniyor ama daha çok batiyorum sadece Kurtulmuş , güçlü , akıllı kız izlenimi veriyorum bu cirpinislarin altında yatan Yaram çok fazla kanıyor. o 5 yıl önceki olay canımı çok yakmisti ve bir daha ben olamamistim. Kahretsin cabalama gereği bile duymamistim ve sonuçları bile bile kendime yeni bir yol cizmistim ama bu gecmisimin güçlenip daha çok peşime takilmasini sağlamıştı . 5 yıl önce anneme atarlanip gecenin bir yarısı evden çıkıp o bara gitmeseydim kendimi savunmasız bırakmasaydim bunlar olmicakti hem aileme hem kendime zarar vermemiş olacaktim. Belki de o anı unutmuş olacaktim ve yaramin her adimimda kanaması yerine güçlü bir kabuk tutup iyileşmesini saglayacaktim ... ah kimi kandırıyorum o yara yalandan kabuk tutup tekrar kanayacakti ve ben kendimi bir bilinmezlige atacaktim. Bu daha da derin bir yara açacaktı ve bu sefer cabalamak yerine daha da batacak ve bir izlenim bile veremicektim.


"Alara Alara " diye kollarımdan dürtülmem ile kafamı iki yana salladım ve kim olduğuna bakmadan sıkıca sarıldım ve ağlamaya devam ettim . kahretsin ki canım çok yanıyordu ve ben sadece ağlıyordum "abim sakin ol hişşş ben çoktan bir çok kişiye haber saldım bak birkaç güne bulunur tama mı ? şimdi o güçlü ve akıllı kızı geri getir ve bir plan yap " abime sarılmışım o yüzden böyle büyük bir güven hisstmişim . abim benim annemin babamın veremediği güveni sen bana verdin . hem tabi ki de verecektin nası olsa sen benim abimsin değil mi ?

"a-ama abi " "aması maması yok" dedi ve benden ayrıldı . kaşlarını çatıp yüzüme baktı. derin bir nefes aldım ve göz yaşlarımı elimin tersi ile sildim . ayağa kalktım ve abime bakıp "ben ekipleri toplayıp aramaya çıkıyorum ali sende ülkenin her tarafındaki ekiplere haber sal . ve ulaşım araçlarını kontrol ettir tabi ki bunların başında sen varsın abim sende düşman dost tanımadan yerini bildiğimiz bütün depolara baskın yaptır ve internet üzerinden de araştır hem babamın telefonunda takip etmek amacı ile bir uygulama vardı bu benim iş yerindeki odamın bilgisayarında var ona bak ben artık çıkayım" dedim ve koşarak arabama gittim....




MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Where stories live. Discover now