→16. BÖLÜM← bana kaşlarını çatarak bakan Ares görmem ile..

1.8K 89 17
                                    

Yaa çok özür dilerim ben bunu dün paylaşmayı unuttum . Çok pardon mafyalarim.  Bu gün size fazla yb yok zaaaaaxd :d . Ama hatri sayılır kadar da var bazı yazarlar 2 hafta da bir yazarken ben hergün yazmaya çalışıyorum ve 1 bölüm ile yetinmiyorum  . Neyse iyi okumalar.  Sahi bölüm şarkı şeysi multimedya şeysinde var .

"akşam 11 . 30  mafyalar in boks salonu "  dedi ve cevap vermemi beklemeden arabasına binip gazı kökledi.  Abimlere döndüm "babamın odasının korumasını arttir  is yerinde ve cadde de adamlara dikkat et . Önemli şeyler depo nun gizli bölmesine koy .  Benim oda ma mukayet olsunlar .  Annemlerin evi ve şirket onlara da sahip çıkın akşam boks maçım var"  dedim ve siritarak arabama geçip yeni aldigim eve sürmeye başladım....

*********
Aksam olmuş hava kararmisti.
Eşyalarımi hazırlayıp merdivenlerden indim "Alara gitmsende olur be kardeşim "  diyen abim e gözlerimi devirerek baktım ve kapıya doğru ilerledim "gelceksen gel ben zaten bir kaç adam toparladim beni orda bekliyorlar. Tabii korumak amaçlı "

*******

Derin bir nefes alıp boks pistine çıktım ve yere oturup düşünmeye başladım .  Duyduğum ses ile başımı kaldırdım ve bana siritarak bakan Teksöz  e baktım "adın neydi "  dedim kalkarken  "ateş can Teksöz "  dedi ve "başlayalım "  diye ekledi .  Etrafımizda toplanan insanlara baktım ve aralarından abimi görünce sırittim.  Yanında beliren ali yi görünce kaslarımi çattım ve Ateş e bakmaya başladım . Çan ın çalması ile sert bir yumruk savurdum.  Beni kolayca gecirstirdi.  Tekme attigimda ayağımi tuttu. çekmeye çalışınca Bacağımi bükütüm ve bana doğru sendeleyince yüzüne yumruk attım . Bir kaç adım geriledi . Ve sağ eli ile yumruk attiginda bende sağ kolumu yüzüme sper ettim ki sabah zaten açılan yara kanamaya başladı aldırmadan ondan gelen yumruğu tuttum ve kolunu ters çevirip sırtına dayadim -tabi kolunu  sapiklar-  . Biraz daha sikinca acı ile inledi.  Iyice kıvama geldiğini düşünüp yere doğru ittirdim ve üstüne oturup üst üste yumruklar atmaya başladım bir boslugumu yakaladığı an beni yere fırlattı ve burnumun üstüne yumruk geçirdi . Sonra aynı şekilde üstüme oturdu ve yüzümü yumruklamaya başladı . Bir ara kendimden geçtim ama bana kaşlarını çatarak bakan Ares görmem ile nerden geldiğini bilmediğim bir güç içimi doldurdu ve bacaklarimin izin verdiği hızda erkekligine tekme geçirdim . Ateş iki buklum olup yanıma düştü hemen ayağa kalktım ve karnına ard arda tekmeler geçirmeye başladım "sen kendini ne sanıyorsun da boks kraliçesini alt etmeye çalışıyorsun boks kralı olabilirsin ama ben kraliçeyim"  dedim ve üstüne oturup ard arda yumruklar attım "dostum sandığım kişiler düşmanım çıktı  , kardeşim yan gözle bakan çıktı lan şu 3 günlük dünyada adam çıkmadı"  dedim ve bir yumruk daha atacakken. Kollarımdan tutup beni üstünden aldılar çünkü kurallara göre bayilan kaybeder ve ateş bayıldı .  onun yüzü darmadağın olmuştu benim kolum ise iyice açılmıştı ve ..... lan damar mi o ?... neyse neyse .  Beni ateş in üstünden zorla kaldırdıklarinda kollardan kurtuldum ve boks pistini terk ettim.  soyunma odama geldiğimde aynanın karşına geçip kırılmış olan burnuma patlamış kasima ve ağzımin kenarında akan kana baktım . Gözlerim devirdim ve elimi yüzümü yıkayıp dezenfekte edip yaraları sardim . kendimi koltuklardan birine atıp derin bir nefes aldım .  Içeri dalan ali ye sinir ile baktım "ne istiyorsun "  "dövmek istediğin kişi o değil benim . Gel döv söv ama sonra adam akıllı konuşalım "  "adam olmaya  biri ile adam akıllı konuşamam dostum . Şimdi giyinicem odayı terk et."  Dedim ve ona bakmayı sürdürdüm . O ise beni umursamayip hirkasini askıliga taktı ve sağlam kolumu tutup beni boks pistine sürükledi .

********

"Sen kasindin ezik . Acimadan vur yoksa ..."  "peki peki"   çan ın çalması ile yüzüne yumruk attım ve burnu kırıldı . Derin bir nefes aldı ve tekme savurup beni yere düşürdü sonra karnımi tekmeledi. Ağzıma gelen kanı tükürdum ve tam yeniden gelecek tekmeyi engelleyip ayağını tutum ve yere düştü.   Ayağa kalktım yüzüne bakıp "ali bu kuralsiz bir oyun"  dedim ve erkekligine üst üste tekmeler attım.  Bir süre sonra karnına oturdum ve yüzünü yumrukladim.

********

Lan ben yoruldum bu Bebe hâlâ bayilmadi.   Son yumruğu atacağım sırada elimi tuttu ve "seni gerçekten de seviyorum"  dedi . Elimi elinden kurtardım ve tüm gücümle ağzına yumruk attım . Ağzında ki kanı Sağına doğru tükürdu . Kafasını tuttum "kardeşim dedim lan sana"  deyip kafasını yere çarptırdim ve bayıldı . Sinir ile üstünden kalkıp soyunma odama tekrar girdim . Kapıyı kapatıp kilitledim ve lavaboya doğru ilerledim.

*******

Bornozum ile lavabodan çıktım yaraları kapatıp giyindim ve soyunma odamdan çıktım . Tam çıkarken  sağımda ki revire göz attım iki yaralı . Bugün  baya iyi savasmistim . Revire girdim ve kolumu bandajlattim.  Bu sefer dikiş gereği duymadım çünkü istemedim. 

Arabama binip eve doğru sürmek yerine tek benim bildiğimi düşündüğüm uçuruma surdum.  Varınca arabadan indim ve bagajdan ickikerimi alıp özel agacima tırmanıp zemin yapıp  ve yorgan koyduğum yerine çıktım ağacın.  Gök yüzünü izleyip içkimi yudumlarken telefonum çalmaya başladı bende tamamen kapadım ve arkama yaslanip tam karşımda tüm iğrenç mimarisi ile parlayan ama güzel alanları olan Izmir e baktım . Burayı uygun bir plan da yapsalar çok güzel olurmuş ama ne yapacaksın izmir gecekondulari , kötülükleri , serserileri , olayları ve konak ı ile ünlü değil mi? ....

MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin