→14. BÖLÜM← A-alara benim galatasaray formamdaki yildizlarim olur musun?...

2.3K 89 1
                                    

"polisler çatışmaya ne dedi ?" "Ceplerine para koydum eee onlarda görmedim , duymadım , bilmiyorum moduna girdiler " "ne kadar koydun" pic Smile yaparak "çok ucuza gittiler.... kısaca 2.000 lira " "salaklar " dedim ve arkama yaslandım .
Asansör durdugunda inmek için kapıya yöneldim ama kapı açılmadı . "ne oluyor" dedim ve soran gözler ile ali ye baktım . Şaşkın gözler ile Yanıma geldi ve tuşlara basmaya başladı işe yaramayinca kapıya vurdu "kimse yok mu lan?" "Oha Oha şimdi burda mı kaldık ?!" .......

10 DAKİKA SONRA

Ali yanıma doğru adimlamaya başladı . 9-10 dk. Olmuştu ama hâlâ çıt yoktu ve bu benim canımı sıkıyordu. En sonunda yanıma gelmiş olan Ali ye anlamaz gözler ile baktım . Ama konuşmak ya da tepki vermek yerine derin derin nefesler alıyor bazen tikaniyor ama sonra tekrar düzeliyordu.

Ares

Alara ile ali hâlâ gelmemişti ve bu bende garip bir his oluşturuyordu . Selim abinin (Alara nın abisi) yanına gittim . "Alara ile ali hâlâ gelmediler" dedim sesimin kızgın çıkmamasıni umarak "ali Alara ya açılıyor . Klişe bir şey asansörde kaldık maksat piclik" dedi ve bana siritarak baktı. Içimdeki uzun zaman önce derin uykuya dalmış olan canavarın. Sinirle uyanmaya başlaması yetmiyormuş gibi birde neden böyle hissettigimi sorguluyor ama cevap alamıyordum. Tek yapmam gereken şu anda bunu engellemekti ve bende bunu yapacaktım . Nedenini bilmesem bile . Odadan hızla çıktım ve gerekli yerlere bilgi verdim ve Alara nın babasının hastane odası kapısının önündeki sandalyelerden birine oturup asansör tarafına bakmaya başladım.

Ali

Heyecan , korku , utanç ve daha bir çok salak duygu barındırıyordum.
Altı üstü kıza açılacan oğlum dedim ve gizlice kendimi cimcikledim . Derin nefeslerimin en derinin aldım ve ağzımi tam açıkken dışarıdan ses geldi "iyi misiniz? !" Alara bana bakmayı kesip kapıya doğru gitti ve "yardım edin !!" Diye bağırmaya başladı. Tam da açılacak iken bunun olmasi çok fazla boktan bir şansti ve bu benim sinirimi bozmuştu. "Kapıdan uzak durun" talimatı ile Alara ile geriye gittik . Bir süre sonra asansör tekrar hareket etmeye başladı . Alara içten ve derin bir nefes aldı sonra bana bakıp gülümsedi "kurtulduk " dedi . Kapı açılınca beni beklemeden koşarak çıktı .

Alara

Asansör durunca ne yapacağımı şaşırmıştim ama o yardım sesi gelince gerçekten içten bir sevinç yaşamıştım. Neyse biz zamanımıza dönelim. Kapı açılır açılmaz ali yi bile beklemeden koşarak çıktım ve babamın odasına yöneldim. Kapıyı açtım ve içeri girdim. "abim bir şey oldu mu?" Dedim . Abimse siritarak "asıl size bir şey ol-" "Abi hiç girme" dedi ve sinirli bir şekilde koltuğa oturup dışarıyi izlemeye başladı Ali . Ve o ara benim gözlerimden yaşlar akmasina sebep olan ses duyuldu "Alara sen nasıl mafya olursun"

************

"Canın çok yanıyor mu? Güzel ..... Alara sen babanı nasıl koruyamazsin bok vardı da o gece dışarıya çıktın . " derin bir nefes aldım "bunu artık birilerinin bilmesi öğrenmesi lazım . Içimde Tutamıyorum bunu saklayarak güçlü kız maskesi ile yaşayamam " dedim ve kum torbasına sert bir yumruk geçirdim. Sonra tekrar ve tekrar. ..... bir tekme savurup geri gitmesini sağladım ve geri geldiğinde sakat elimle sert bir yumruk geçirdim ki galiba fazla sertti. .. hem kum torbası hemde elimdeki dikiş patlamışti. Derin bir nefes aldım "neden ben lan! Babamdan ne istedi bu herifler. Gelsinler karşıma adamca bana acı çektire çektire öldürsünler. Zaten hep Masumlar acı çekmezmiydi? Önce abim sonra ben .... kabul bizim suçlarımiz var ama babam.....ah o masumdu lan" dedim ve yan odaya adimladim kapıyı araladim ve gördüğüm manzara ya ağzım açık bir şekilde baktım. "Ali sen salak mısın? !" Dedim ve duvarda duran ilk yardım çantasını alıp yanına gittim . "Alara git" dedi ve yanına oturan bana sertce baktı bende omuz silkip elindeki bıçağı aldım ve koluna açtığı yaraları sarmaya başladım . Isim bittiğinde eşyaları topladım ve bacağına uzandim . Ali de saçlarımı oksamaya başladı "anlamadığım şey şu ... neden babam?" Derin bir sessizliğin ardından "yani beni kaçırıp acı çektire çektire oldurseler ne kaybederler ?" Dedim ve gözlerimden akan yaşları durdurmaya çalıştım . "Alara...." dedi ali ve derin nefesler almaya başladı kafamı kaldırdım ve duvara yaslanip onu izlemeye başladım . gözlerini kapadı ve nefes almaya başladı bir süre sonra kesik kesik nefesler aldığını duyduğumda telaş ile ali yi durtmeye başladım . Birden gözlerini açtı ve bana dönüp konuşmaya başladı "bana kızıp bağırabilisin ama sözümü kesmeden dinle" tamam anlamında başımı salladim tekrar derin bir nefes alıp söze başladı "Alara .... s-seni ilk gördüğümde ben izin vermesemde içime bir tohum Attın. ... ne kadar o tohumu sulamayip kurutmaya calissamda bir türlü olmadı hep yeniden yeserdi. Söküp atmayı denedim ama öyle derine gommustun ki çıkmadı aslında çok fazla , en derinlerime kök salmasi da bunun yanında ..... ben bence d-daha fazla uzatmiyim. ... A-alara benim galatasaray formamdaki yildizlarim olur musun?..."

Merhaba mafyaciklarim .... Ali'nin süprüz itirafı herkesi şaşırttı ... değil mi? Ilk baştan beri Alara'nin kardeşi gibi gördüğü Ali , en başından beri ona asikti. Biraz klişe olucak ama sizce kimi secicek? ALRA (Ali-Alara ) mı yoksa RESRA (Ares-Alara) .

MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin