->53. Bölüm<- "Uçur beni kitaplara sıpaydi!"

1K 51 7
                                    

Ooo 9 bin okuma alırım bi dal sjsjsjjs. Ya sizi cok sefiyorum. Umarım bölümü beğenirsiniz bi de tablette yazdığım için gif ve resim falan koyamadim. Neyse  canlarim iyi okumalar!!

Şehir dışındaki şirketten çıkıp eve gelmiştik. Ve ben eve gelir gelmez kendimi yatağa atı vermiştim. Şimdi tüm grup benim odam da bir yerlerde duruyodular. Yani dağınıklıktan zor yer bulmuşlardı.

Tabi Ares'le artık sevgiliydik ve sonunda bizi birisi basmamıştı. CİDDEN SONUNDA BASILMADAN RAHATÇA YİYİŞMİŞTİK! 

"Yavaşça uzan yatağa mal! Bak dikişin açılcak! Zaten Fransa'ya gidemedik!" diye sitem eden ablama yan bir bakış attım "Sanki benim suçum mal! Bu sefer polislerin ne yapacağını ben mi merak ettim?!" 

"Atma lan suçu benim üstüme" diye bağırdı abim.  "Ama cidden senin suçundu Selim" dedi abimin kolunun altın da olan Derin. Nedendir bilmiyorum ama ben bu kıza kıl kapmaya başladım arkadaş. Hayır önceden iyi gibiydi ama şu son zamanlar da Buket gibi davranıyor lan. Tamam nedenini bulduk dağılın falan fdvgzyjfz

Hazır Buket demişken aklıma piç geldi. Yani kısaca Ege. Uzun zamandır yoktu ortalarda. Gene ne piçlikler planlıyordur.

"Sen hiç konuşma salak. Naptın lan sen orda? Altı üstü gaza basıp sağ sol yapcaktın. Alara senle uğraşmasa bizimle ateş etse kimse yaralanmazdı! Ve daha az zarar olurdu!" diye patladı sonunda Akın. Canım Akın. Konuşmak zorunda bırakmamıştı beni. Zaten bu konuşmayı ben de yapıcaktım. Ama Akın götümü kaldırmıştı şimdi ehehehe

Odadaki bir çok bakış önce Akın'a sonra Derin'e gitti. Ve ablamda konuşma zamanı gelmiş olduğunu anlamış olucak ki "Derin. Biz şirketimiz de üst düzeylerle çalışırız ve bir kaç çıkıntı olursa onları hallederiz bilirsin. Ve burada sana açıkça çıkıntı diyorum" kollarını göğsünün altında birleştirdi "Bizimle çalışamazsın" ablamın bu son sözünden sonra odaya büyük bir sessizlik çökmüştü. 

En son sessizliği Berke bozdu "Ayla doğru söylüyor Derin. Sen hem kendine , hem de bize zarar verirsin böyle olursa" kaşlarımı alayla kaldırdım Derin'e bakarak , kimse fark etmeden. Derin bile fark etmemişti. Ben işte fdbzbz

Derin'in gözleri dolmuştu ama ses çıkarmıyordu. Sonra patron olduğum için bakışlar bana döndü. Olum bu gün benim götümü çok kaldırdılar lan sonra indiremicekler. 

Omuz silktim "Zaten bu konuşmayı açmak için zaman arıyordum. Bakın ben şirkette kimseyi düşnümem. Ailemden bile olsa şirkete zarar verse kovarım. Beni bilirsiniz. Bir kez Selim'i atmaya çalışmıştım." dedim sakin ve soğuk bir tavırla. Ama o an ağabeyim araya girdi "Ama ben konuşmadım" herkese sinirle baktı "Minik bir yanlışta şirketten atıyonuz lan! Doğru mu sizin yaptığınız!" ve ayağa kalktı  "Birde oy birliği deyin tam olsun! " sesi tüm evi sarsarken ben de sinirle ayağa kalktım "Küçük bir yanlış mı lan bu! Canımızdan oluyoduk olum!" ağabeyime doğru adımladım "Bak sevgilin diye korumaya kalkma. Ulan abisi , kuzeni bile kabul etti! Sen de ergen gibi arka çıkmalar falan!" ağabeyim de bana doğru geldi dip dibeydik. "Bak kızım bana bağırma.  Bu sevgilim olması ile alakalı bişi değil!" alayla baktım "He evet tabi.  Onun yerinde başkası olsa atarsın! Lan ölüyoduk.  Bu salak yüzünden hepimiz ölüyoduk!" diye bağırdım.

Ağabeyim gözü dönmüş bir şekilde beni geriye doğru ittirince geriye doğru sendeledim. Ve kafamı sinirle kaldırıp baktım.  "Ne dediğini sanıyorsun lan sen. Kimsin sen kim!?" bu sözleri canımı çok acıtmıştı işte "Bu güne kadar kardeşindim ama artık değilim " dedim sakince ve yatağımın ucunda bulunan sırt çantamı alıp kapıya giderken önüme geçip beni durduramadı. 

***

Ares'in evinin kapısının önündeyim şu an. Ve kapıyla aramızda çok seksi bir bakışma geçiyo. Çaktırmayın kapı bana aşık  .s djdjsjjd

En son derin bir nefes  verip kapıyı çaldım.  İçeriden düşme sesleri geldi ve ardından kapıyı tişörtsüz ve saçları ıslak Ares açtı.  Kaşlarımı sorarcasına kaldırdım.

Hemen ellerini iki yana sallayıp "Dur lan düşündüğün gibi değil! " dedi. "İnan bana ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum " diye karşılık verip içeri girdim.

Salona geldiğim de tekli koltuklarda  biri yere düşmüştü ve sehpanın üzeri tamamen açılmamış içki şişesi doluydu. Ve aşırı güzel bir görüntüydü benim için. Üçlü koltuğun yanında sandık gibi bişi vardı , böyle büyük değil ama küçük de değildi ve içi farklı ve kaliteli markaların sigaraları ile doluydu. Hey şu an ki durumum kötü olduğu için direk onlar gözüme çarptı!

Üçlü koltuğa oturdum ve sigara paketlerinden birini aldım.  Yavaşça paketi açarken Ares yanıma oturdu. Bakışlarımı evde gezdirirken "Kızı nereye sakladın? " diye sordum alayla.

"Ne kızı ya! Bak İzmir'deyiz ve esmiyor. Terlediğim için duşa girdim. Aşağı indim tekrar ve hava çok sıcak olduğu için tekrar terledim ve sinirlenip koltuğa tekme attım ama altındaki tahtaya geldi ayağım ve kendim de yere düştüm.  Sonra sen geldin zaten " diye açıklama yaptığında sırıtarak başımı onaylarcasına salladım ve sigarayı ağzıma koydum. Ares'de sehpanın çekmecelerinden çakmak çıkarıp yaktı. Teşekkürler anlamında kafamı salladım.

Sigaram bittiğin de yanım da oturup hiçbir şey demeden beni izleyen Ares'in bacağına uzandım. Önce şaşkınlıkla hareketsiz kalsa da sonra saçımı okşamaya başladı. 

"Ares" dedim en son sessizliği bozarak. "Hmm" diye bir ses çıkardığın da kafamı kaldırarak ona baktım. Kafasını geriye atmıştı ve gözleri kapalıydı. 

Hızla bacaklarına oturdum ve kollarımı omuzlarına koydum. Ares bana şaşkınca bakarken yanaklarından öpmeye başladım. Kahkahalarla gülüyordu bu halime. 

Yorulduğumuz da Ares kafasını arkaya yasladı bende aynı pozisyonda kafamı omzuna yasladım.

***

"Ben sıkıldım" dedim Ares'in kucağından kalkarken. Kafasını kaldırıp bana baktı oturduğu yerden. Böyle çok tatlış gözüküyordu.

O da ayağa kalktı ve belimden tutup beni kendine çekti "Bizim eğlence tarzımız farklı Gecem. Lunapark falan deme. Aslında zaten demessin. Hadi bara gidelim" beni biraz daha dibine sokunca sırıtarak kafamı kaldırdım "Bizim eğlence anlayışımız çok farklıydı. Biz eğlenceye uymazdık mesela eğlence bize uyardı" dediğim de kafasını eğdi "Eğlenceyi kendimize uydurmayı iyi bilirdik mesela. Ya Gecemiz deki yıldızları sayardık ya da Gecem deki yıldızları sayardım" ve dudaklarımızı birleştirdi. 

Ares'le olmak bambaşka bir duyguydu. Böyle kelimelerle anlatılamazdı mesela. Ben ona bakardım o bana bakardı. Biz susardık gözlerimiz , kalbimiz konuşurdu. Biz ne kadar kaçsak da geri gelirdik. O beni güzel severdi. Ben de ona ayak uydururdum.  Güzel seven güzel kalpli adam , kalbi sadece benim için hızlanan adam. Ben de seni kötü kalbimle herşeye rağmen güzel seviyorum.

Ares üst dudağımı ve alt dudağımı sırayla öpüp ayrıldı. Bense gözlerim kapalıyken konuştum "Ares... sen barı boş ver. Atlayalım özel jete gidelim Fransa'ya. Ben maç izlemenin üstüne bir eğlence tanımam"

"Bence de. Ama önce..." beni kucağına aldı "Sana yeni kitaplar alalım" dediğinde gözlerimi kocaman açtım ve kollarımı hızla Ares'imin boynuna doladım. Yanaklarına en sulu öpücüklerimi kondurup sevinçle bağırdım "Uçur beni kitaplara sıpaydi!"

MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Where stories live. Discover now