YETER

504 24 0
                                    

Söyleyecek söz kalmadı.
20 yaşındaki askerime saldırdılar lan aq salakları. Cesaretleri yok ki onlarla karşı karşıya gelmeye.

Şimdi size bir hikaye anlatacağım.

Bir varmış bir yokmuş. Türkiye'min Kayseri ilinde 20 yaşında pırıl pırıl gencecik askerleri varmış. Askerlerimin bir tek cumartesi günü olan çarşı izinleri varmış. Tüm hafta boyunca o günü beklerlermiş.
Sonra yine cumartesi olmuş. Tüm hafta boyunca zorlu eğitimlerle geçmiş ve cumartesinin gelmesine yiğitlerimin hepsi çok sevinmiş. Kimisi gezecekmiş , kimisi ailesini arayacakmış , kimiside arkadaşları ile buluşacakmış.
Neyse mehmetçiklerimin hepsi 1. Komando Tugay Komutanlığından binmişler otobüse. Hepsi sevinçliymiş. Askeriyedeki zorlu eğitimlerden sonra bir iki saat nefes alacaklarmış.
Ama çok kötü bir şey olmuş.
Vatan hainleri çok ucuz bir plan yapmışlar. Askerlerimin arkasından oyun hazırlamışlar.  Çünkü o yiğitlerin karşısına çıkmaya cesaterleri yokmuş.
Mehmetçik heyecan içinde otobüsün durmasını beklerken yanlarındaki bombalı araç patlamış.
13 şehit ve 56 yaralısı olmuş o an Türkiye'min.

Vatan hainleri silahsız askerlere , o gencecik anakuzularına kıymışlar.

Askerim belki şehit oldu ama arkasında gözü yaşlı ailesini , vatanını bıraktı.

Askerim sen rahat uyu.  Biz sahip çıkarız vatana.

Belki sizin hayalinizde böyle değilde o şerefsizlerle göğüs göğüse savaşırken şehit olmak vardı. Olsun be askerim. Sen yinede şan ve şerefinle şehit oldun...

Kalbim acıyor lan. Dayanamıyorum. Yeter artık. Orada burada bomba patlatarak bir şey başaramayacaksınız. Bu ülke de nice yiğitler var. Size olan nefretimiz bitmeyecek. Hepiniz Allah belasını versin lan!

MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Where stories live. Discover now