->61. Bölüm<- "Vay komutancım siz de mi buradaydınız?"

840 39 2
                                    

Multi: Ares Teksöz aşkemli bir video
Multi: sahte Ares ajjajajais

Gecikme için Üzgünüm iyi okumalar!

Etrafımda kimse yokmuş , hiç arkadaşım olmamış ve bir zamanlar canımı bile verebileceğim bir arkadaşıma ihanet etmiş gibi... Hemde ihanetlerin en büyüğünü etmiş gibi hissetmem ne kadar normal? Bence onca yaptığım şeyden sonra çok normal.

Sadist bir zamanlar benim en yakın arkadaşımdı. Çisem'den , Selim'den , Ali'den , Ayla'dan bile daha çok seviyordum onu. Kardeş gibiydik ama anne babamız farklıydı. Çünkü Allah bizi aynı anne babanın zapt edemeyeceğini biliyordu.

Ama sonra çok kötü şeyler oldu. Benim hayatım berbat bir hal aldı. Sinir krizlerim başladı ve ben kendimi sadece insan öldürmeye adayan bir katil haline getirdim. İnsanlardan uzaklaştım. Çünkü onlar benim gözümde sadece kuklaydı. Gereksiz ucube yaratıklardı. Hiçlerdi... Sadist'le de aramız açıldı. Hatta hiç konuşmuyorduk. O hep beni kurtarmaya çalışıyordu. Ama bir gün ailesinin yıllardır sakladığı bir şeyi öğrendi ve onları kendi elleriyle öldürüp kardeşini de alarak benden yardım istedi. Tabi bende insanlara karşı bir duygu kalmamış. Gözüm hiçbir şey görmüyor. Ona mafyalığı , sadistliği en ince ayrıntısına kadar öğrettim ve kendi pis işlerim için onu kullandım. Ama asıl olay bundan sonra başlıyor...

Gecenin bütün yükü üstüme çökerken elimdeki bıçağı bir kez daha Derin'in cesedine sapladım. Artık ondan kurtulmuştum. Artık o sürtük yoktu. Sinirle tüm depoyu kaplayacak bir çığlık attım. Kafamın içinde birileri vardı. Ve benimle konuşuyordu Dedeme olanlar bana da oluyordu!

Gözlerimi sinirle yumdum ve sakinleşmeye çalıştım. Ama zihnimdekiler çığlık çığlığa bağırarak 'SALDIR!' komutunu verdiler bana. Ve her şey için çok geç olduğunu fark ettim. Dizlerimin üstüne çökerek hızla Derin'in önüne oturdum ve ellerimi bıçakla açtığım yaraların içine sokarak iki yana ayırdım. Yanımda duran balta tarzı aletle kemiklerini kırdım.

İÇ ORGANLARINI SÖK!

Gövdesini daha fazla ayırdığımda kanlar daha çok fışkırmaya başladı. Etrafımız ve üstüm kanla kaplanırken iç organlarını tek tek elime alarak etrafa fırlatmaya başladım.

GÖZ BEBEKLERİNİ ÇIKAR VE PATLAT ONLARI!

Sese itaat ederek ellerimi hızla yüzüne çıkardım ve parmaklarımla deşe deşe çıkardım göz bebeklerini. Sonrada yere koyup ayağa kalkarak ezdim.

MUTLU SON!

Dediğinde yüzümde hastalıklı bir sırıtış oluşmuştu... Sessizce fısıldadım "Mutlu son.."

Sabah olmaya başlarken Derin'in cesedi tanınamaz bir hal almıştı. Oraya buraya saçılmış organlarla doluydu tüm depo. Ve böylece intikam bitmiş oldu.

Vücudumun her tarafı kanla kaplıyken deponun çıkışına doğru hareketlendiğim sırada kapıda hırkasının kapşonunu kafasına geçirmiş birisi vardı ve hırkasının kollarını dirseklerine kadar sıyırmıştı. Kolları bıçak izleri ile doluydu ve hatta çoğu kanıyordu.

Ağzındaki pis sırıtışla konuştu "Dedene çok benziyorsun Alara..." ağzından gür bir kahkaha çıkarken "Sadece merhaba demek istemiştim" cebinden çıkardığı şeyi bana doğru fırlattı. Ve ayaklarımın dibine düştü. "Sadece merhaba demek istemiştin öyle mi Sadist?" diye sordum hastalıklı sırıtışımla "Bombayla mı teşekkür ediyorsun?" dedim ve bombaya tekme atınca onun ayaklarının dibine yuvarlandı. Sadistin gözleri şokla büyürken koşarak çıkıp gitti. Ben de yavaş adımlarla deponun arka kapısından çıktım.

MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Where stories live. Discover now