→29. BÖLÜM← hastanede kalman lazım.

1.5K 67 2
                                    

"Ne o-. ... elimi sıktı lan.  DOKTOR DOKTOR . SIKTIGIMIN DOKTORU HEMEN BURAYA GEL LAN . HANI ÖLMÜŞTÜ ALARAM BAK  B-BAK YAŞIYOR"  derin bir nefes verdi Ares . Doktorlar içeriye firar ettiler  ve Alara yi morg dan çıkarıp acil e götürmeye başladılar. .... Evet Alara nın sonunu düşmanlar değil  .  Ares getiricekti! !!!

*********

ARES

Alara nın odasının kapısında bekliyorduk. Bir süre sonra hemşire koşarak çıktı "acilen b (eraç +) kan lazım !"    "Benim kanım"  diye kalktım ve  peşinden gittim.

***********
2 HAFTA SONRA

ALARA

Vücudumun her tarafı acıyordu.  Kipirdamak ... hatta nefes almaya takatim yoktu . Gözlerim kendiliğinden ağır ağır açıldı. Kapının açılma sesi ile sesli bir nefes verdim . Tekrar yara almak istemiyordum . Ben kendimi kasarken "Alara hanim kendinizi kasmayin . Nasıl hissediyorsunuz? "  sorusu ile derin bir nefes verdim.  "Iyiyim de..... ben en son bıçaklanıyordum" "artık iyisiniz.  Gerekli işlemler yapılacak ve siz özel odaya alinacaksiniz.  Şimdi kapıda bekleyenler girsin mi?"  "Olur"  dedim ve doktorun çıkıp içeri giren Çisil , abim , Batu , Teksöz, Ares , Ali  ve a-ablam a baktım.  "hayal değilmiş.  A-abla sen ölmemissin"  ablam yanıma geldi ve bana sarıldı . "Evet bebeğim . 3  mafya kardes bir arada ve ben abla değil Ayla yım"  "tamam abla"  dedim ve sirittim ablama da  benden ayrılırken "iyi bu iyi bunu burda neden tutuyorlarsa"  "abim "  dedi ve abim de bana sarıldı . Ayrılırken "iyi misin "  dedi. "Kötüydüm sen geldin iyi oldum . ee napacan good görl (nasıl yazıldığını biliyorum. susun tmm mı) olmak bunu gerektirir. kahretsin yine çok havalıyım. ya durun yüzüme karşı söylemeyin utanıyorum..."  dedim ve göz kırptim.  "Cidden iyi bu çıkaralım seni"   "iyi misin? "  dedi  Ateş "iyiyim Teksöz . Yüzündeki bandajlar güzelmiş"  .gözlerini devirdi .  Batu bana doğru gelmeye başladı "senin neysin var "  dedim tüm soğukluğum ile.  "Yapma ne olur "  "ben sürtüklüğü seçmişim sen kendine daha az sürtük olan birini bul"  demem ile sinirle odayı terk etti.  "Sen bana çemkirmeden ben kacayim"  "ali ..... dur ..."  bana döndü .  Dudagimi disledim  "ne olur kardeşim olarak kal. Ne olur . Belki bu bencillik ama ali senin kardeşliğine ihtiyacım var . Ne olur kaç yıl tutmussun yine tut içinde"  dedim ve yalvaran gözler ile ona baktım "gel buraya bücür"  dedi ve bana sarıldı "kardeşim sana acilen kız ayarlicaz tamam"  bikkinca nefes verdi ve olumlu anlamda başını salladı.  "Alara i-iyi misin?"  Dedi ve Ares bana sarıldı . "Iyiyim "  ciddileştim.   Arkama yaslandim  "şimdi bana olanları en başından anlatın.  Ki bunu yapanı öldüreyim ama önce işkence  ."   "Ha unutmadan bundan sonra sana maf-"  "abicim eğer meslegime karışacaksan söyle de ben kendime ayrı şirket açayım"  "Alara itiraz yok "  "peki hastaneden çıkayım ben kendime sirket açarım . Imzalari da atarız "  abim seslice nefes verdi "peki kal..."  "abi benim alanım zaten orası nasıl kal"  "nası ya"  "ben karanlığın en korkulanıyim abla . Bu şahsiyet işi bana devretti . Yani işleri büyüten benim . Hani Gece yine iş başında falan haberlerin deki Gece yim :&"  dedim ve saçlarımı savurdum  "ayıp oluyor ama "  diyen abime gözlerimi devirdim  "ben devam edeyim. Bundan sonra daha az geleceksin ve okuluna yoğunlaşacaksin "  "öc alayım o da olur........neyse ben uyuyorum.  Yarına işlemleri yapın çıkayım"  "Hayır.  Alara bir konuşalım"  "evet abi"  yanıma oturdu ve yüzümü avucladi  "abicim.... sinir krizlerin çok ama çok ilerlemiş. Ve senin bir süre sakinlesene kadar hastanede kalman lazım. " ....


Evet arkadaşlar yeni bir bölümle daha karşınızdayım. inşallah beğenmişsinizdir.  yarın başka bir bölüm daha gelicek yorumlarınızı votelerinizi bekliyorum . Haa bir de en çok yorum yapan kişiye ithaf vericem. 

Sahi Selim Abi'nin karakterini değiştiricem. Altta yazıyor.  

Selim Abi - sean o'pry

Neyse görüşürüz.




MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Where stories live. Discover now