Konuyu Anlamayanlara Dikkat!!!

1.1K 38 2
                                    

Şimdi arkdaşlar... benim yazdığım bölümler biraz karışıkmış. Bu okuyucularıma beni uyardıkları için çok teşekkür ederim. Şimdi ben size olayları tek tek anlatayım. Ama oyuncular ile beraber....

Ares Teksöz (sahte) (Vini Uehara)= Bu Ares'imiz sahte olan ve bu Ares'imiz yıl başında Alara tarafından öldürüldü. Öldü yani. Babası olan piç bir çocuğun 7 yaşındayken hayatını kararttı. Ve aile mirasının üzerine kondu. Ama bu Ares bundan habersiz. Ya kısaca Vini'nin rolü altında olan Ares artık yok!!!

Ares Teksöz (gerçek) (Bill Skarsgård)= Bu da gerçek olan, asıl aşkımız asıl bebeğimiz asıl yavrumuz olan Ares. Ailesi 7 yaşındayken gözleri önünü de öldürüldü ve nedeni bilimeyen bir sebepten dolayı Ares soğuk depolara kapatılmış eziyet görmüştür ama bunun yanında Ares'in dersleri aksatılmadan en sıkı biçimde özel olarak o soğuk depolarda verilmiştir. Yani cahil değil bu yakışıklı.  Birde o soğuk depolarda nasıl kas yaptı demeyin. Özel derslerin içinde silah tutma, boks, bilgisayarcılık, birkaç tane yabancı dil, spor, koşu, kendini savunma (vb) dersler verilmiştir. Ya kısaca bu hikayenin en başından beri ortaya çıkması gereken karakter. Ve baş karakter olur kendisi. Ve Alara'nın gerçek aşkı, tanıtımda adı geçen Ares olan Ares bu Ares.

 Alara Yılmaz (Emma Watson)= Bu da hikayedeki esas kız. Başından çok korkunç olaylar geçti. Kısaca anlatırsak... 5 yıl önce yani 14 yaşındayken sevgilisi tarafından tecavüze uğradı. Sonraki aylarda abisi tarafında kendini savunma ve silah tutma (vb) dersleri aldı. Ama daha tam gelişmeden kaçırıldı. Ve Ares'inde içinde bulunduğu o depoya kapatıldı. Eziyet gördü. Sırtındaki damganın , çiziklerin , kesiklerin, dikiş izlerinin , karnındaki darbe izlerinin nedeni de o zaman oldu. Bin bir zorlukla kurdukları mafya şirketleri iflas etti, batma aşamsına girdiler. Alara o ara çöktü ve içkiye , sigaraya kendini verdi. Hatta bir ara sarhoş sarhoş gece yarısı etrafta dolaşırken 2-3 tane adam tecavüz girişiminde bulundular. Neyse ki kendisini kurtardı. Selim abi yani abisi bunu öğrenince sigara ve alkolü yasakladı ve böylece sinir krizleri baş göstermeye başladı. Bir şekilde şirketi tekrar toparladılar. Sonra ablası tehdit edildi ve Ayla abla yani ablası evden kaçtı. Alara yine bir çöküş yaşadı ve 1 ay gibi bir süre odasından çıkmadı. En son Selim abi odasına daldı ve intihar girişimde bulunan Alara'yı engelledi.  Sonra Ares (sahte) gibi bir ibneye aşık oldu. Sevgili oldular. Alara aşkının karşılıklı olduğunu zannediyordu ama Ares (sahte) Buket (eskilerden gelen bir düşmanı) ile iş birliği yaptı ve zaman içinde Ares ve Buket ikilisi birbirlerine aşık oldu . Neyse, bu ikili iş birliği yapıp Alara'nın parasını çalmayı ve bilgilerini almayı planladılar ama Alara zeki bir kız olduğu için bunu fark etti ve sahte Ares'i öldürdü. İşte tam o an Gerçek Ares ile karşılaştı. Ve zamanla ne tür zorluklar başından geçiçek, daha nasıl hayat ona götüyle gülecek görücez :) . Ve sahi karanlığın en korkulanı olan kızımız mafyalar boks salonunda bir sürü şampiyonluk aldı ve takma adı GECE...

Selim (abi) Yılmaz (Sean O'pry)= Selim abi Alara'nın abisi olur. Şu an 21 yaşındadır. Onunda başından pek hoş şeyler geçmedi aslında. 16 yaşında parasında gözü olan bir kıza aşık oldu. Sevgili oldular o kızla.  Anlayın işte kız yer altı barlarında takılır. Selim abi de o sayede pis işlere bulaştı ve mafya oldu. Sonra ailesi bu kız ile ayrılmasını istediler. Ve o kızın yüzüne karşı paragöz olduğunu söylediler. En azından kız 'sürtük olabilirim ama guruluyum' kafasında Selim abiden ayrıldı. Selim abi basın açıklaması yaptı ve ailesini rezil etti. Zaten pis işlere bulaştığı ortaya çıkınca Yılmaz soyundan silindi. Tıpkı Ayla ve Alara gibi. Neyse bir süre kurduğu mafya şirketini yönetti ama acımasız olmadığı için Alara mafya olur olmaz ona devretti. Şimdi ise kendi kafasında takılıyor ki hikayemize yeni dahil olan Derin'e karşı bence bir şeyler hissediyor.

MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Where stories live. Discover now