->44. BÖLÜM<- Part:1

900 49 0
                                    

Hepimizin başı sağ olsun. Şehitlerimiz çok faza ve açıkçası benim canım bölüm yazmak istemiyordu fazla ama yazdım. Kısa oldu ama Part:1 bu.


Tüfeği Ares'in arkasındaki yaban domuzuna doğrulttum. Tabi Ares'in yüzü bana dönük olduğu için şaşırmıştı, ona doğrulttuğumu sanmıştı garibim. "Ne yapıyorsun" derken kaşlarını kaldırmıştı. Gülümsedim "Ortadan kaldırmam gereken bir düşmanım var" dediğimde yüzündeki hayal kırıklığını gördüm ve derin bir nefes alıp tüfeği ateşledim. 

Ares kendini kasarak dururken yanından geçtim ve arkasında acıyla inleyen yaban domuzuna bir el daha ateş ettim. "Ve öldü" dediğim de Ares şaşkınca bana bakıyordu.  Derin bir nefes verdi.  "Hadi dönelim artık" yerdeki yaban domuzunu dereye atıp yanına gittim.  "Pekala, hadi gidelim"

*****

Anneannemlerin yanına geçtik ve biraz muhabbet, biraz sabah kahvaltısı falan öğlen olmuştu. Ben ayağa kalktım "Anneannem bizim gitmemiz lazım artık" dediğimde anneannemin gözleri dolmuştu. Başını olumlu anlamda salladı "Ha bekle bi kızım" dedi ve masanın yanında bulunan büyük poşetleri Ares'in eline tutuşturdu. "Yeyin bunları yavrum" dedi anneannem. Kafamı olumsuzca salladım "Ne gerek vardı" diye mırıldandım. Dedem gülümsedi. "Zararlı İzmir'deki sebze meyveler zararlı" Ares sırıtarak bizi izliyordu. 

İçim acıdı onu böyle bize hevesle bakarken görünce. Minik bir tebessüm ettim. Ahmet (sahte çakma büyük Teksöz) piçine hayla işkence ediliyordu ama artık kökten çökertmek lazımdı neyse.

Ellerini öpüp sarıldım anneannem ve dedeme . Ares'de aynısını yapına "Boncuk'umu aldım. Buradaki çalışanlar devam ederler. Siz yormayın kendinizi. Küçük bir terslik yaparlarsa haber verin. Biz kaçar dedim ve Boncuk'u aldım ve bahçeden çıktık. Arabaların yanına gittiğimizde "Geçen ki eve gidicez" dedim ve elindekileri alıp bagaja yerleştirdim. "Ama önce Boncuk veterinere gidicek. Yol üstü zaten onu oraya bırakırız eşyaları eve yerleştirip geri veterinere döneriz" dedim ve Ares'e göz kırpıp arabayı çalıştırdım.

Kendime yeni araba almam lazım. Mitsubishi Pajero Sport olabilir mesela

 Mitsubishi Pajero Sport olabilir mesela

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Her neyse işte. 

Direksiyonu sağa kırdım ve yavaşladım. Araba durunca hızla Boncuk'u hızla veteriner olan arkadaşıma teslim ettim "Gerekli tüm aşılar, temizlemeler vb. yapılsın işte. Ben birazdan dönerim" dedim ve arabama geri binip gaza yüklendim ve eve sürdüm. Erdek'in dışında kalıyordu bu siteler. Çünkü Erdek büyük saylanmayan bir yer.

******

Boncuk yanımdaki tekli koltuğa kuruldu ve sinirle Ares'e bakmaya devam etti. "Niye bakıyon olum sen" dedi Ares Boncuk'a bakarken kıskançça konuşmuştu. Kahkaha atma isteyimi bastırdım ve dizimi izlemeye devam ettim.



MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Место, где живут истории. Откройте их для себя