->51. Bölüm<- "Fransa'ya gidiyoz!"

1K 46 45
                                    

multi: Ege Turan (ya bu yakışıklı adamı Ege yaptığım için ağlamak istiyom dsfgzsfgzsg)

multi: Little Mix - Wings

Açıklama sonda. İyi okumalar.


Park yerine arabamı ses çıkartacak şekilde park ettim ve havalı bir şekilde arabadan indim. Havalı bir şekilde gözlüğümü çıkardım.  Bana dönen bakışlar eşliğin de elimle saçlarımı geriye attırdım ve arabayı kitleyerek okul bahçesine girdim.

Ellerim iki yanımda hızlıca binaya girdim ve panolar asılı olan isimlerin arasından kendimi bularak iğneden kağıdımı çıkardım ve tam sınıfıma giden merdivenleri çıkacakken biri kolumdan tutup duvara fırlattı beni. BENİ. BENİ DUVARA FIRLATTI! SİKERİM!

Hızla yerden kalktım ve karşımdaki kişiye baktım. 

Ve merak etmeyin. Sadece sürtük. Anlamışsınızdır. Buket işte. 

"Sen ne yaptığını sanıyorsun?!" diye kükrediğinde saçlarımı düzelttim ve piç bir gülüş attım ona. "Napmışım? Anlat da öğreniyim" dedim.  Buket benimle yaşıttı ama okula daha erken başlamış olduğu için 3. yılıydı benimse 2. yılım. O yüzden Buket kampüste daha çok tanındığı için bu atarlanması.

Buket yumruklarını sıkarak bana yaklaştı ve "Seni sikicem kızım" kafasını hafif yukarıya kaldırdı ve devam etti "Hiç bir şey bunu engelleyemez!" evet ondan uzunum  zuhahshshsj

Tırnaklarıma bakarak konuştum "Bence de tırnaklarıma oje sürmeliyim. Ama katran mavisi mi yoksa siyah mı olsun karar veremedim." sonra kafamı kaldırdım ve Buket'e hala piç gülüşümü atarken "Sence?" diye sordum.

Sinirle soludu bu hareketime ve bana doğru bir adım daha attı "Kızım korkup konu değiştirme!" dediğinde artık sabrım taşmak üzereydi.

"Buket. Bak kaç gündür sinir ilaçlarımı almıyorum. Uza hadi" benim sakin olmamdan daha da sinirlenen Buket elini bana doğru kaldırdığında kolunu hızla tuttum ve ters çevirip sırtına dayadım. "Bana bulaşma!" biraz daha büktüm kolunu "Senin yapamadığını yapar" yere çömelttirdim ve cümlemi bitirdim "Sikerim!" ve kolundan gelen kırılma sesi. Buket acıyla çığlık attığında onu yere doğru ittirdim ve yüzüstü yere yapıştı "En sevdiğim sesi de duyduğuma göre derse yetişmem lazım" dedim ve daha demin sanki bir şey olmamış gibi sınıfıma gitmeye başladım.

 Buket acıyla çığlık attığında onu yere doğru ittirdim ve yüzüstü yere yapıştı "En sevdiğim sesi de duyduğuma göre derse yetişmem lazım" dedim ve daha demin sanki bir şey olmamış gibi sınıfıma gitmeye başladım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Arkamdan gelen fısıldama sesleri ve Buket'in acı dolu çığlıklarına arasına "Biri ambulansı çağırsın!" diye bağırma sesi eklendiğinde sırıtışım daha da büyüdü ve sınıfıma girdim. Lise kavgası gibi qmk . Biri bu kıza üniversiteli olduğumuzu hatırlatmalı.

***

Bu gün sadece 2 dersim vardı ve hepsi bitmişti. Koridordan yavaş adımlarla geçerken bir hizmetli yerdeki kurumuş kanları temizlemeye çalışıyordu başka bir kadın da bu günkü yaptıklarım hakkında bilgi topluyordu. Evet bunları yapmak akıllarına yeni gelmişti embesillerin. Ben bunları hiçe sayıp tam yanlarından geçecekken "Hey sen!" diye bağırdı başımı çevirip kadına bir süre dik dik baktım "Hemen buraya geliyorsun!" diye devam ettiğinde yine piç sırıtışım ile kadına döndüm "Konuş" dedim düz bir ses tonu ile. Aramızda baya bir yer vardı.

MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin