→21. BÖLÜM← artık hastnemizin özel odasında kalması lazım .

1.6K 78 6
                                    

Tekrar hareketkenmeye başlayınca beni daha çok sıktı . Bense son aşamalarda olduğum için bayilmadan önce son söylediğim şey "b-babami komaya s-sokan kişi Ares in b-babasiymis" dedim ve en son gördüğüm yüz Çisil in dönük yüzü oldu . Gözlerim kapandiginda çığlıklar koptu.......

ARES

Kahretsin sinir krizine girmişti . Önce duvara yumruk attı sonra saçlarını çekistirmeye başladı . Kollarını tutmaya çalışıp "sakin ol" dedim ama daha çok hareketlenip benden kurtuldu . 

Çıkışa doğru gitmeye başladı ve önüne çıkan herkese yumruklar savurdu. Tam çıkarken Çisil onu durdurdu ve ilaçlarını içirip sarıldı . Alara tekrar hareketlenmeye başlayınca daha da sıktı . Bir süre sonra Çisil donuk bir yüzle bana baktı . Yüzünü tekrar Alara ya çevirince çığlık attı. 

Koşarak yanlarına gittim ve Alara yi kucaklayip arabaya adımladim. Varınca kapıyı açtım . Önce Çisil bindi bende Alara yi yatırdim. Kafasını Çisil in bacaklarına koydum ve şöför koltuğuna bindim. Arabayı çaıştırıp hızla hastaneye sürmeye başladım .

***************

Saatlerdir kapıda bekliyoruz sadece hemşireler girip çıkıp duruyor her seferinde durdurduk ama bilgi veremeyiz dediler . Rahatsız hastane koltuklarına oturdum ve etrafıma bakindim. Donuk bir yüzle odanın kapısına bakan Batu . Kafasını duvara yaslamis ve gizli gizli ağlayan Selim abi (Alara nın abisi) arada kafasını duvara sert bir şekilde vuruyordu. Gözü kızarmış ve Çisil i sakinlestirmeye çalışan ali . Deli gibi ağlayan Çisil . Ve son olarak her şeyi bok eden aptal man kafa ben. ..... Kapı açıldı ve doktor çıktı "Alara Yılmaz ın yakınları. " koşarak yanına gittik . "Siz misiniz" "lan konussana" dedi ve yumruğunu gösterdi selim abi (Alara nin abisi) . "Hastamizin sinir krizi çok ileri seviye de ve artık hastnemizin özel odasında kalması lazım . En azından sinir krizleri azalana kadar" demesi üzerine başka hiç bir şey duymadım . Donmustum. Olamaz di-dimi . Sakaydi bu . H-hani kameralar nerde?? . "Ares" abimin sesini duyunca o tarafa baktım. Koşarak yanımıza geldi . Abimin ne işi va-. .. lan gözleri kızarmış . "Abi" dedim ve sarıldım. Kollarını bana sardı "sakin ol iyi d-dimi" bu gün ilkeleri yaşama günü mü? Eger öyleyse ben hiç beğenmedim bu günü . "Sinir k-krizi çok ileri seviyedeymis . Hastanenin ö-özel odasına kalması lazımmış" dedim ayrılırken. .....


Lütfen Okuyun

Hadi yine iyisiniz bu gün bir bölüm daha paylaşma isteği doğdu içime  .  o da birazdan (ki muhtemelen güllerin savaşı'nın 1. veya 2. arasında) gelir.

Sahi bölümler nasıl gidiyor?

Alara'nın başına hastanede başka bir olay gelicek mi?

Ya da RESRA ne zaman olucak?

Peki sizce Ali ile Alara durumları nasıl?


Küçük bir spoi (nasıl yazıldığını pek bilmiyorum. yanlışsa affola):

Diğer bölümde çok kan var :( . üzgünüm........... 

Birde bazı hayalet okuyucular var sadece vote veriyor . hatta bazıları onu bile yapmıyor.  Lütfen yorumları arttıralım . Değerimi bilin yani bazı yazarlar haftada bir ya da ayda bir atıyor . ben uzunca bir ara koysam o ara bitiminde 2-3 bölüm atıyorum . (EGO TATMİN ETMECE VOL:10)

Ve diğer kitaplarıma yani ; 

*HAYALLER HAYATLAR 

*UMUTLARLA KAYBOLANLAR

ve

*SENİN AŞKIN 'a

Beklerim


Oha lan Güllerin Savaşı başladı . . Neyse sizde izlerin Güllerin Savaşı'nı . Hadı by by.




MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora