ÖZEL BÖLÜM 2- Gelecekten (3. Kitaptan) Spoiler!

1K 20 28
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


(Ares Teksöz - telaşla Alara'yı ararken)

ÇOK PİS SPOİ GETİRDİM LAN BANA KIZMAYIN SONRA NAAPTI BU SALAK DİYE DFSDFSFSD 

ARES TEKSÖZ


Ali'nin beni arayıp acilen Alara'nın şehir dışındaki alanına gelmemi istediğinde kendimi şirketten dışarı atıp arabamın içinde bulmuştum.

Son gaz oraya ilerlerken yolda bir sürü bildirim sesi geliyordu telefonuma. Büyük ihtimal çalışanlardan gelen 'Neden bir anda gittiniz?' soruları olacağı için bildirimleri takmadan vitesi daha da büyüttüm. 

Acaba birine bir şey mi olmuştu? Umarım Alara iyidir. Lütfen Gece'me bir şey olmasın.

(Kadın gitti , adam bitti. Kadın kırılmış , adam paramparça. Kadın komada , adam ceset...)


Şehir dışındaki alanın kapısına geldiğimde orayı çevreleyen büyük duvarlar beni karşılamıştı. 

Bu duvarlar bir çok acı besliyordu aslında. Alara'm grafiti konusunda oldukça yetenekliydi. Bu gri duvarlara sihirli elleriyle acısını akıtmıştı. 

Bu duvarlarda bir çok anı vardı aslında. Gece su içmeye kalktığımda Alara'mı bulamayıp buraya geldiğim günler çok olmuştu. Onu bulduğumda ağlayarak grafiti yaparken görürdüm. Yanına giderdim , beraber ağlayarak grafiti yapardık sonra...

Bu duvarlarda bir çok enkaz vardı aslında. Alara'ım hayal kırıklıkları , tüm sırları , bütün acıları bu duvarların arkasındaydı. Alara'm bu duvarların arkasında Gece olmuştu. O bu duvarların arkasında en yakın arkadaşını kaybetmişti. O bu duvarların arkasında ablasını kaybetmişti. Ve Alara sırf bu duvarın arkasında olmak için her şeyinden vazgeçmişti.

O bu duvarların arkasını seviyordu. Orada olmak istiyordu. Çünkü Gece oraya aitti.

Aklıma dolan bir çok anıyla hafifçe tebessüm ettim. Gece her türlü acıya rağmen burada olmayı seviyordu. Ama Alara'nın sevip sevmediği hakkında kimse bir şey bilmiyordu...

Demir kapıya iyice yaklaştığımda yavaşça açıldı. İçeri girer girmez hızla arabamı bir yere park ettim.


***


Bir koşu Gece'min odasına geldim ve kapalı duran kapıyı açtığım anda çıldırmış bir Selim ağabey ve Ali ile karşılaşmayı beklemiyordum. Ali bile evinden , karısından , çocuğundan kopup geldiyse sorun büyüktü. (bilerek kızı/oğlu yazmadım sjsjxdj)

Şaşkınlıkla onlara bakarken Selim ağabey hiddetle tekrar bağırdı "NEREDE LAN BU KIZ?!" 

Ali beni görünce hızla yanıma geldi ve elime bir kutu tutuşturup "Odama git ve bu kutuyu açıp oku!" dedi ve beni kapı dışarı etti.

MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Where stories live. Discover now