->63. Bölüm<- Kaç yıldız kaldı ki geriye?

809 54 18
                                    

Sınır 6 vote ve 6 yorum 


multi:  Alara Yılmaz

multi: Sezen Aksu - Seni Kimler Aldı (Güllerin Savaşı Versiyon! çok özledim be!      Gülru'nun video sonundaki attığı acı dolu çığlıklar kalbime işledi böyle kırık olan kalbim paramparça un ufak oldu. Çok özledim be! Ömer'in şerefsizliklerini , Gülru'nun bir anda içinden çıkan şeytanı , Gülfem Sipahi'nin her şeyini , Cihan'ın masumluğunu , Tibet Yalçın'ı (Aslancıkkk ya da VEGA djsfdm) , Salih Efendiyi , Çiçek'i , Yonca'yı , Mesude'yi , Taner'i , Mert'i ve son bölümlerde ailemize katılan katılan Sevgi'yi... ne bileyim her şeyim olmuşlardı... unutamadım hala aq. Açıp açıp izliyorum bölümleri. Ama özellikle Gülru ve Gülfem'in çatışmalarını , gözleriyle , zekalarıyla birbirlerini öldürmelerini özledim...)

İyi Okumalar. Açıklama sonda brolar jxdghfkb  



Kadehimi gök yüzüne doğru kaldırırken fısıldadım "Gece'de bir tane yıldız yokmuş kaptan. Ailemin tamamı varmış. Ama galiba 2 tanesi sonsuzlukta. O zaman kadehimizi onlara kaldıralım." dedim ve yanımda oturan kaptana baktım. Hayaldi belki ama çoğu kişiden daha çok zararsızdı. 

Bana dönerek gülümsedi kaptan "Ağlama azizim ağlama... onlar mutlular. Çok mutlular. Merak etme..." elimin tersiyle göz yaşlarımı sildim "Sadistten nefret ediyorum..." hıçkırıklarımın arasından yutkundum "Tek bir şansım olsa onunla şu an Sadist kaltağını öldürmek isterdim" sonra sırıttım "Ama işte o şansım yok kaptan..."

Kafamı ona doğru çevirdiğim de yoktu. Zaten kafasına estiği zaman geliyordu. Sonra da yok oluyordu. Olsundu... bir şey olmaz. En azından bazıları gibi gereksiz değil. Sadisti kastettiğimi hepiniz anladınız.

Kafamı iki yana salladım ve kadehimdeki son şarap damlalarını da içerek ayağa kalktım. Herkesten uzakta kalmak için Gece Otel'e gelmiştim. Ama kafamı dinleme şansım olmamıştı. 2 haftadır tek konuştuğum kişi olan Kaptan yanıma gelmişti ve 'Acılarımızı bu gün gömeceğiz azizim. Şarabını aç ve kayan iki yıldıza kaldır kadehini. Ve sonra da unut her şeyi. Yeniden doğ. Belki eksik , belki tam... Ama yarın ağlamak yok azizim. Hayat bu değil mi zaten. Doğ , yaşa , öl... Ama bizler yaşamayı beceremedik. Olsun en azından yıldızlarımız bitmedi...' demişti. Bende onu dinledim. Kadehimi gök yüzüne kaldırdım.

 İki hafta geçti be... Ne yaşadıklarını biliyoruz ne de bedenlerini bulabildik... 

Ölümcül bir yavaşlıkta ayağa kalktım ve odaya geçtim. Yorganın yarısı yerdeydi. Omuz silkerek uzandım yatağa. Daha fazla acı çekmemek için gözlerimi sımsıkı yumdum. Rüyaları hesaba katmadan...

(Sınır 6 vote ve 6 yorum yazmasam olmazdı sdjgdfb okuyun görün sonra neden bölüm gelmiyor demeyin jdgfgn)

 Göz kapaklarımın arkası her zaman karanlık olmasına rağmen şu an Gece Mavisiydi. Bir kaç tane yıldız vardı. O kadar parlak ve güzellerdi ki bir an keşke orada olsam diye düşündüm. Ne kadar da huzurlu gözüküyorlardı... Ama sonra çok kötü bir şey oldu. İki tanesi kaydı o yıldızların bir anda. 

Gözlerimi şokla açtım ve acıyla çığlık attım. "NEDEN!" 

Ares Teksöz

Alara iki haftadır kendinde değildi. Yıkılmış , çaresiz , berbat... bu hali ne kadar içimi yaksa da hayat devam ediyordu. Bir de 'kaptan' diye diye ortalıkta geziniyordu. Kimdi bu herif?

Galiba deliriyordu Alara'm. Kafamı iki yana salladım ve silahımı kaldırarak ateş etmeye devam ettim. Büyük bir çatışmanın ortasındaydık. Ateş adamlarını toplayarak gelmişti. Hepsini benim üstüme salmıştı. Çakma Teksöz'lerdendi hatırlıyorsunuzdur. Hani boks maçı falan yapmışlardı Gece ile. Mafyalar Boks Salonu'nda. Alara'yı takip ediyordum tabi o zamanlar. (Hatırlamayan okuyucular KONUYU ANLAMAYANLARA DİKKAT adlı bölümü tekrar okuyabilirler)

MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Where stories live. Discover now