->55. Bölüm<- "Sen çıraksan karşında ustan var!"

925 44 14
                                    

multi: Ege Turan'ı bırakıyorum. Özleyenler için sjsjfdg

multi: şarkıyı açılması gereken yere koydum. mutlaka o şarkıyı dinleyerek okuyun. 

iyi okumalar :D

Maçlar Bittikten Sonra


"Ares ben geldim!" diye bağırdım eve girince. Maçlar bitmişti ve İzmir'e geri dönmüştük. Ben tüm eşyalarımı toplayarak Ares'in evine taşınmıştım. Zaten tek başına kaldığı için salon ve kendi odası haricinde birçok oda boş sayılırdı. Evin en alt katı (yerin altında bulunan kat) silahlarla doluydu ve orada bir kapı vardı her zaman kitli olan kapı. Şirketinin bilgileri falan vardı orada. İhale dosyaları falan da oradaydı. Giriş katın da amerikan mutfak , salon haricinde 3 tane daha oda vardı. Birincisini spor salonuna çevirmişti. İkincisini ben kütüphanem yapmıştım. Üçüncüde lavaboydu.

2. katta 6 oda vardı. koridorun sonundaki oda yatak odasıydı. Ares ve benim odam yani. Diğer kalan odaların biri benimdi ama daha boştu. Odaların iki tanesi giyinme odalarımızdı. Diğer kalan ikisi de misafir odasıydı. Ulan kim gelcekti de kalcaktı. Ama neyse.

"Hoş geldin Gece'm!" diyerek merdivenlerden tişörtsüz bir şekildi aşağıya indi Ares. Sırıtarak ona yaklaştım ve kollarımı boynuna doladım. "Derslerin nasıl geçti?" diye tek kaşını kaldırarak sordu. Omuz silkerek "Normaldi. Ne bekliyorsun ki" dedim ve daha da sırıtarak yaklaşmaya başladım Ares'ime. Dediğim gibi Ares sapıktı ve dünden razıydı. Beni kaldırarak kucağına aldı ben de bacaklarımı beline sardım. Ben de sapık bir insandım. Nefes nefese birbirimize yaklaşırken zil çaldı. Sinirle yüzümü buruşturdum ve kucağından indim. (Tam burayı yazarken ezan başladı. Ulan ne cenabet bir insanım ben xfgvxdjgxd) Kapıya doğru giderken Ares ağlarcasına "Bu da mı gol değil!" dedi.

 Ulan ne cenabet bir insanım ben xfgvxdjgxd) Kapıya doğru giderken Ares ağlarcasına "Bu da mı gol değil!" dedi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Ares Teksöz)

 "Bu da gol değil Ares'im bu da gol değil..." diyerek hüzünle konuştum. Ve kapıyı açtım.

 Ve kapıyı açtım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Alara Yılmaz)

Ali , Çisem ve Akın tek sıra halin de içeriye girdiler. "Ne işiniz var lan burada!" diye kükrediğimde hepsi korkuyla yerinden sıçrarken Akın kız gibi çığlık atıp Ali'nin kucağına atladı. 

MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Where stories live. Discover now