->57. Bölüm<-"...Acıyın bana kodumun arizona amipleri!"

1K 41 8
                                    

multi: Derin Vuran    sövün yavrularım bu sürtüğe xdghdng

multi: şarkıyı dinlemeniz gereken yere koydum mutlaka dinleyerek okuyun


"Ares kaşınıyorsun" dedim sinirle gülerken. Bana ciddice baktı "Kaşı o zaman Alara." sinirle üstüne yürürken "Kadınlar daha önemlidir Ares!" bana yandan bir bakış attıp baygın bir şekilde göz devirdi. Sonra o da sinirle üstüme yürümeye başladı "Erkeklerin daha önemli olduğu sana çok güzel kanıtlarım Alara!"  tam ortada buluşunca kafamı kaldırdım. Benden uzun bu velet! 

"Kanıtlasana lan!" sinirle kahkaha attığın da ben de ona katıldım. "Kanıtlarım tabi kide bebeğim" diye hırladığında güldüm. Elimi uzatıp sahneyi gösterdim. "Var mısın lan o zaman." başıyla onayladı beni "Varım ulan! Ama iddasız da oynamam." kaşlarımı sorarcasına kaldırdım. Sırıtarak yüzüme yaklaştı "Eğer ben kazanırsam bana direk dansı yapıcaksın. Ama herkesin önünde değil bebeğim. Kıskanç bir erkeğim ben. Eve direk yaptırırız bir tane" göz kırptıktan sonra yüzümden uzaklaştı. Ben de onun hareketinin aynısı yaptım. Yani yüzüne yaklaştım "Ares'cim madem öyle sende bana bir hafta yaklaşamayacaksın. Bir hafta bana dokunmayacaksın. Ama ben sana istediğim gibi yaklaşabileceğim" yüzümde ki sırıtış artarken dudaklarına minik bir buse kondurup geri çekildim. O kadar yaklaşmışken bir alt dudak almak olmazdı hani. 

Bana şaşkınca baktı Ares. "Hayat memat meselesine çevirme lan bu olayı!" güldükten sonra "Çevirdim bile Ares'im." 


Sabah Vakti


Ares ile duştan çıktıp giyinerek sabah koşusu yaptık. El ele koşan o kıskandığınız çiftlerdendik yani. Zuhahahaha

Sonra ben Ares'e bir kasa çikolatalı süt aldırdım. (piç smile)

Şimdi de bizim tayfa toplanmış kahvaltı yapıyorduk.

"Alara" dedi Ali oturduğu yerde bana doğru dönerken. "He kanka" dedim ben de ona doğru dönerken "Yaz geldi geçiyor ve biz doğru düzgün denize gitmedik lan. Sen her sene bıktırırdın bizi denizden. Bu sene öyle olmadı. Hayret..." 

"Oğlum zaman mı oldu lan onca olaydan sonra." sonra heyecanla ayağa kalkıp bağırdım "HAZIRLANIN LAN DENİZE GİDİYORUZ!" Çisem gülerek bana baktı "Şükür geri geldin kardeşim" dediğinde güldüm ve "Hiç gitmedim ki bebeğim" deyip göz kırptım ve koşarak yatak odasına çıktım.

Ares uzanmış hayvanca uyuyordu. Onun bu halini görünce gülmeden edemedim. Hayvandı zaten. O yüzden hayvan gibi yatması lazımdı.

Koşarak üstüne atladım "Ares'im uyan lan helalim. Denize gidiyoz. Hazırlan!"

***

Ali arabayı park ettiğin de koşarak arabadan indim. Siyah minibüs tarzı bir arabayla gelmiştik tek araba olmak amacıyla. 

Kumsal yere gelince ayakkabılarımı çıkardım ve üstümdeki şort ve tişörtü bir çırpıda yere atıp denize girdim. Su her zamanki gibi çok güzeldi. Masmavi , tertemiz ve aşırı tuzlu...

 Masmavi , tertemiz ve aşırı tuzlu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Where stories live. Discover now