!70. BÖLÜM! 'FİNAL'

2.6K 43 25
                                    


Önemli bir teog sınavım var ve sizi ne kadar bırakmak istemesem de ona çalışmam lazım. Bu yüzden hem ikinci ve üçüncü kitaplar hemde bu kitapta olacak düzenlemeyi yaz tatilinde yapmaya karar verdim.. 

Biliyorum sizi bu güne kadar çok beklettim. Bölüm atma aralıklarını çok uzun tuttum ama siz yinede benim yanımda oldunuz size ne kadar teşekkür etsem az.


Sizi özleyeceğim... 

(2. kitap gelene kadar)

Neyse bölüme başlayalım o zaman! 

*

*

*

ALARA YILMAZ


Arabamı Gece Otel'in otoparkına gürültülü bir şekilde park ederek kapımı açtım. Bu gün zor bir gündü ve yarın Ege'nin holdingine baskın yapacaktık. Evet bu günde gitmiştik ama orada yoktu. Biri şansımı sikmiş galiba lan.

Yani Ege'nin planımı bilmediğini düşünürsek orada olmaması garip gelmişti.

Derin bir nefes çektim içime ve otelin giriş kapısına ilerledim. Ama keşke ilerlemeseydim. Yerde oturmuş pinekleyen gazeteciler beni gördükleri gibi orada buradan fırlıyorlardı. Aklıma dün izlediğim zombili film gelirken gözlerimi devirdim. Onlardan olur olmadık yerlerden bir anda hortluyorlardı. Al işte! Allah belamı vermişti öldürdüğü insanın tekrar canlandığını izlediğim için!

Bir anda bir çok muhabir önümde birikmişti. Oradan buradan fırlayan muhabirler devam ederken düşünüyordum 'Acaba benimle konuşmak için birazdan tepemde helikopter gezinecek mi?' diye.

Etrafımı saran kalabalık her geçen saniye artarken başka arabalar geliyor ve onlarda kalabalığa karışıyordu. 

Derin bir nefes alıp muhabirlerin sordukları sorulara odaklanmaya çalıştım. Ama sorular öyle saçmaydı ki durduk yere gerilmiştim!

'Hakkınızdaki Gece iddiaları için ne düşünüyorsunuz?'

'Gece'yi tanıyor musunuz?'

'Mafyalar boks salonunda hiç bulundunuz mu? Yani bu bilgi doğru mu?'

'Sizce Gece kim Alara Hanım?'

'Ayla Yılmaz neden öldü?'

'Buket Ekinci gerçekten ikizin miydi?'

'Ares Teksöz ile ne zaman evleneceksiniz?'

'Ali ve Çisem ilişkisine ne diyorsunuz?'

Bir an Aykut Elmas bir yerden fırlayıp 'Kocan eniştemi sikmedi mi?!' diye bağıracak sanıp korktum. 

Sorular böyle uzayıp giderken onlara şu an vereceğim tek cevap vardı. Sahte bir gülümsemeyle konuştum "En kısa zamanda büyük bir basın açıklaması yaparak sorularınızı cevaplayacağım arkadaşlar. Ama şu an iyi değilim. Bu arada Gece ben değilim" dedim alayla ve arkamda biriken korumlarıma el hareketi yaptım. 

Etrafıma biriken insanları ite kaka otel sınırlarından çıkarırlarken büyük bir hızla Gece Otel'e girdim. 

Dışarısı çok soğuktu. 

Bir çalışan yanıma gelip bu günün raporunu verirlerken hızla lafını böldüm "Yarın Ali burayı denetlemek için gelecek. Bunları ona söylersiniz. Odama da yemek servisi yaparsanız sevinirim." dedim ve asansör tuşuna bastım.

MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin