->69. BÖLÜM<- "...Bu dosyalardan kaçamazsınız!"

827 31 9
                                    

multi= Alara Yılmaz 

Bundan sonraki bölüm final ve ağlamak istiyorum... sizi sevdiğimi unutmayın. final açıklaması 70. bölümde olacak. o açıklamayı mutlaka okuyun. Yaz tatilinde 2. kitaba başlayacağım bu arada.

Ulan kendimi çocuğuna öğüt veren anneler gibi hissettim lan sdfzsdfs

İYİ OKUMALAR!

YILBAŞINDAN 1 HAFTA SONRA

Rüzgar huzur verici bir yavaşlıkta eserken adımlarımı hızlandırdım. Yıl başının üstünden 1 hafta geçmişti ve bu süreçte Çisem ile Ali nişanlanmıştı. 

Ama hepimizin beklemediği bir sorun baş göstermişti bu süreçte. Ne mi? 

Yıl başı tatili de dahil olmak üzere 2 haftadır kimse şirket ile ilgilenmiyordu ve işler üst üste birikmişti. Şu anda bunu takan tek ben olduğum için şehir dışındaki alanda o depodan bu depoya koşturuyor , odamda yığılmış dosyaları imzalıyordum. Son 2 günüm böyle geçmişti yani. Bu arada şirkette sabahlamak yeni hobim(!)

Sinirle derin bir nefes verdim. En azından Ares yardımıma gelebilirdi. Ama beyefendi ne yaptı? Ateş ile buluşmaya gitti.  Bu arada Ateş ile Ares cidden kardeş çıktılar. Hadi hayırlı olsun!

 Hadi hayırlı olsun!

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Ateş Teksöz)

(Ares Teksöz)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Ares Teksöz)

(Ne kadar da birbirlerine benzeyen ağabey-kardeş)


Bana doğru gelen adamlarımı görünce aceleyle onu görmemiş gibi yapıp arkamı döndüm. Yeni işler getiriyorlardı.

"Gece Hanım durun! Bu dosyalardan kaçamazsınız!" diye bağırdıklarında gözlerimi devirerek onlara doğru döndüm. Haklıydı buraya gelerek en başında ben kendim kaşınmıştım.

Kendilerini fark etmiş olmamın sevinci ile koşarak yanıma geldiler ve dosyaları uzattılar. "İyi güzelde ben bunu ne yapayım şimdi burada. Gidin masama koyun!" diye kızdım. Yüzüme acı çekercesine baktılar "Ama efendim sekreteriniz başka dosya koymayalım diye ayaklarımıza ayaklarımıza ateş etti bildiğiniz!" diye yakındı birisi. 

MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin