→45. BÖLÜM← 'Gecelerin Yeni Prensi Ares'

1.1K 53 16
                                    

Bana biraz değil fazlaca küfür edeceksiniz yavrularım.   Birde Selim abiyi koyasım geldi multiye. Hadi iyi okumalar :)

2 Yıl Sonra

Elimdeki kalemi masaya bıraktım ve dosyaları düzenledim.

Odamin kapısı çalındığın da "Gir" dedim soğukça. 

Şehir dışındaki alandaydim ve işler daha yeni düzene sokulmuştu. Ama şimdiden baya bir yükselmiştik. Her şeye rağmen.

Abim hızla içeri girdi.  "Gece otelin bodrum katında yangın çıkmış" kaşlarım havalandı.  "Neden" dedim seri hareketler ile ceketimi üstüme geçirirken.

Derince bir nefes verdi. "Ares" işte duyduğum bu isimden sonra dünya benim için dondu. 

2 yıl... tam 2 yıldır yani onu Buket ile yatakta bulduğum günden beri. .. 2 yıldır ne görmüştüm ne de ismini hatirlamistim.  Sadece işleri büyüttüğünü gazeteler aracılığı ile öğrenmiştim. Sahi her gün başka kızı altına aldığı haberleri de vardı. Yani 'Gecelerin Yeni Prensi Ares'di o. Pekala o Gece bende olabilirdim . Ama istememiş demek ki...

Eskiden olsa şu an ağlardım ama ve lakin artık tam bir GECE'yim. Cidden ağlayamıyorum bile. Zaten uyuşturucuyu bıraktım , aslında sakinliğimin temeli bu.

Koşarak binadan çıktım ve babamın bana aldığı motoruma bindim. (ilk bölümde babasının almış olduğu motor. )

**** 

Gece otelin önünde durduğumda Ares'in bağırma sesini işittim. "O siktiğimin kızı gelecek buraya. Beni bırakmanın hesabını vericek!" alayla sırıtarak yanına gittim. Yangın söndürülmüştü ve adamlarım Ares'i tutmuştu. Zapdetmeye çalışıyordular. 

Yanlarına gittiğimde adamlarım onu bıraktılar. Ares neden bıraktıklarını kavramak istercesine onların baktıkları yere yani bana bakmaya başladı.

Hızla yanıma geldi ve tam sarılacakken yüzüne yumruk attım. "Şerefsiz piçin tekisin" dedim yüzümü buruşturarak. Ne kadar ona aşık olsam da şu son 2 yıldır iğreniyordum ondan. Ama olsundu o sürtüklerin yanında mutluydu ve ben onun mutluluğu ile mutlu olucak şekilde sevdiğimi söylemiştim.

Yana savrulan başını bana çevirdi. "Sürtük" diye mırıldandı dudağından akan kanı silerken ve bana yumruk atmak için elini kaldırdığında elini tuttum ve sırtına yapıştırdım. Ama şunu bilin ki benden daha güçlü piç. 

Kolaylıkla elimden kurtuldu ve karnıma yumruk attığında iki büklüm oldum. Sırtımı dirsekledi ve yere düştüm. Bana ardarda tekmeler savururken bacağından tutup çektim ve yere düştü. Hızla üstüne çıktım ve yumruklamaya başladım. Bir kaç debelenme sonunda beni yanına ittirdi ve üstünden düşmüş bulundum. Hızla ayağa kalktım. O da kalktı ve bana yan bir bakış attı. Arkasını döndü ve nefesini düzene sokmaya çabalamaya başladı. Ama benim sinirim dinmemişti. İki yılın acısını çıkarmalıydım.

Sırtına atladım hızla ve boynunu sıktım. ,Ayaklarımı bacak aralarına koydum ve iki yana ayırdım.

Beni sırtından atmaya çalışırken yere yüz üstü düştü.  Hızla diz kapağımın birini sırtta bulunan o hassas yere bastırdım. Bir elimde boynundaydı. Diğer dizim ile koluna bastırıyordum ve boştan kalan elimi de yüzüne koydum ve tırnağım ile çizdim. "Bir daha bana bulaşma derim. En kolay hamleler ile seni alt edebilirim. Unutma sevgiden daha güçlü bir duygu vardır o da nefrettir." diye kulağına fısıldadım ve saçlarından tutarak yüzüne yere vurdurttum. "Dostlarına düşman kesilmek senin yapacağın iş. Şimdi bir sürtüğüne git de yaralarına merhem olsun.  İnşallah erkekliğini ağzına sokarlar" diyerek üstünden kalktım. 

MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Where stories live. Discover now