->50. BÖLÜM<- "...Biz Avalayanı Avlarız (TEEN WOLF)..."

1K 43 24
                                    

multi: 3OH!3 - STARSTRUKK (Feat. Katy Perry) [OFFICIAL MUSIC VIDEO]

multi: Buket ve sürtük hareketleri (burada melanie martinez e laf etmedim. dalga geçme ve ezme durumu yoktur)

iyi okumalarrrr :D


Annemin dedikleri yüreğime bir hançer saplarken yutkundum.

 "D-demek ayrılıyorsunuz" dedi ağabeyim soğuk bir sesle. Ama sesinin titremesinden belliydi canının yandığı. "Peki" dedi ablam ağabeyimden farksız olan sesiyle. Bu da demek oluyor ki konuşma bana kaldı. 

Çoh mutluyum şu an tımım mı sus.

Yutkunduktan  sonra "Bizi ilgilendiren bir durum yok. Biyolojik olarak anne-babamızsınız. Yani bundan ileri bir durum olamadığı ortada ve bu sizin seçiminiz. Yılmaz soyundan silindik biz. Hala neden muhattap olduğumuzu bile bilmiyorum." dedikten sonra kalbim acıyla sıkışırken asıl merak edilen soruyu sordu ablam "Neden? Neden ayrılıyorsunuz ki? 'Ya şu çocukların canını çok acıttık biz. Gel biraz daha canlarını acıtak' falan diye mi düşündünüz" bir süre duraksadı ve "Hahahahha... NO" dedi ve arkasına yaslandı. 

"Neden?" diye tekrarladı ağabeyim yumruklarını sıkıyordu. 

Babam bu sorular karşısında gergince yakalarını çekiştirdi. Annem yutkunduktan sonra babama alayla baktı ve "Babanızın olmayan aşkı bu kadarmış çocuklar. Kendine GENÇ bir sevgili yapmışta. Ayrılmak istiyormuş." dedi.

Gözlerimi sinirle yumdum. "Kimmiş peki bu SÜRTÜK" dediğimde babam sinirle kaşlarını çattı "Düzgün konuş!" dedi. 

Evet demek ki yeni hatun bizden daha önemli. Yani ben burdan bunu çıkardım. 

"Çocuklara bağırma!" dedi annem sertçe. Ve bize dönerek "O da gelcekti. Sizin yaşlarınızda bir kız zaten" dediğinde gözlerimi sinirle kapadım. Bizim yaşlarımızda bir kız. Bizim yaşlarımızda. BİZİM YAŞLARIMIZDA! 


"Genç olduğunu anladık! Tamam!" dedi ağabeyim sertçe babama bakarken ve o anda babamın arkasında o iğrenç yüz belirdi ve bana gıcıkça baktı. Ben şoka girmiş bir vaziyetteyken babama arkadan sarıldı ve "Aşkıımm ben geldimmm" dedi. "Hoş geldin meleğim" dedi babam ve Buket yanındaki boş sandalyeyi babama yaklaştırarak oturdu. 

Evet Buket bir kez daha benim hayatımı maf etmişti. Buket bir kez daha nerden çıktığını bilmediğim bir şekilde düzene oturmaya başlayan hayatımıza sıçmıştı. Bir kez daha sürtüklüğünü konuşturmuştu.

Ablamın nefes alış-verişleri hızlanırken ben oturduğum yerde sinirle omuzlarımı dikleştirdim. Bu sevgili işe burda kapanacaktı. Kapanmak zorundaydı. 

"Başka biri kalmadı mı?" dediğimde babam sinirle bana döndü. "Ne diyorsun sen!" dediğinde "Diyorum ki BAŞKA BİRİ Mİ KALMADI !!" kafede bir kaç bakış bize dönerken babam sinirle "Kes sesini. Kimle birlikte olacağım seni ilgilendirmez!" dedi.  Annem burada yokmuş gibi nasıl rahattı bu adam ya!

Ablam kolumu sıkmaya başlayınca sinirle açtığım ağzımı kapadım ve ona döndüm "G-gidelim" dedi. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Where stories live. Discover now