->58. Bölüm<- O sürtüğü öldüreceğim!

982 42 5
                                    

multi: Berke Vuran

multi: Şarkıyı dinlemeniz gereken yere koydum yafrularım

İYİ OKUMALAR!


Günün ilk ışıklarıyla eve geldik. Ares baya bir sarhoştu. Ali , Çisem ve Akın'ı kendi evlerine bırakmıştım. Onlarla mı ilgileneceğim lan ben! Baksınlar başlarının çaresine! BeneNAH! 

Ares'i üst kata yatağa yatırdım. Çok ağır eşek.

Soyunma odasına gidip içimi az çok belli eden beyaz geceliğimi giydim. Hep ibneliğine bunlar. Nasıl olsa karaoke bardaki iddayı BEN kazandım. Ve bana 1 hafta boyunca dokunamaz! Yaşasın kötülük. Ve en güzel yanı da ben ona istediğim gibi dokunabilirim. Yatak odasına gidip yatağa girdim ve iyice dibine girdim Ares'imin.

 Yatak odasına gidip yatağa girdim ve iyice dibine girdim Ares'imin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 (Alara Yılmaz)

Aslın da onun sesi benden biraz daha güzeldi. Onun nedeni de o erkeksi ton hani. 

Ve şunu söyleyeyim benim kazanmamın nedeni genellikle o barda erkeklerin daha çok olması. Ehehehhe hepsi abaza ulan hepsi!

***

Sabah uyandığımda Ares suratıma yaklaşmaya başladı. Sırıtarak ben de ona yaklaştım ama aramızda milimler kala suratımı tuttum. "İddayı ben kazandım Ares'im" dedim ve elimi baklavaların da gezdirirken "Ben sana istediğim gibi dokunabilirim ama sen bana 1 hafta boyunca dokunamazsın" dedim ve boynunu öperek yataktan kalktım. Böylece de geceliğim açığa çıktı "Kızım bunu giy d-derim ama giymezsin. Şimdi mi g-giyeceğin tuttu..." derin derin nefesler alırken inledi.

" derin derin nefesler alırken inledi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Ares Teksöz)

 "ulan!" diye sitem ederek yataktan kalktığın da vücudu gerilmişti ve nefes alış-verişi hızlanmıştı. "Kızım nolur 1 gün bana müddet ver. Ya da 1 saat versen de yeter" dediğinde gıcık sırıtışımla ona doğru yaklaştım ve dibinde durup dudağının kenarına minik bir öpücük kondurup onu kudurmuş bir halde bırakarak soyunma odamıza giderek üstümü değiştirdim.



MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Where stories live. Discover now