->52. Bölüm<- "Helalim olsana benim?"

1.1K 47 33
                                    

7K 'ya özel bir bölüm ile karşınızdayım. Ya ben sizi yerim hala mutluluktan ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım ama sanırım sonun da istediğiniz oldu! 

İyi okumalar :D

multi: Ali Demir (yirim ya)

multi: Taylor Swift - I Knew You Were Trouble


"Nasıl lan?" diye bir tepki verdi Berke. "Euro 2016 maçları var salak" dediğimde ablam hızla ayağa kalktı "Hazırlanın lan! Koş koş koş koş! Amanın maçlara gel oh" diye saçma bir tepki verip kendi kendine halay çekmeye başlayan ablama söyle bir bakıp "Türklük duyguları kabardı "  dediğimde tüm salon kahkahalara , anırmalara , hayvanlamalara boğuldu. Mutfak da ağladı. Anladınız mı espriyi  sndjdjdjdjr

***

"Hepiniz hazırsınız dimi?" diye sordu Derin herkese göz gezdirirken. Ben başımı onaylarcasına salladığım an karşı villadan  Ares çıktı.  Gözleri ben de kenetlendi bir süre. Uzun bi seksili bakışmadan sonra herkese göz gezdirip "Nereye?" diye saçma bir soru sordu mal.

Akın , Ares'e bir süre dik dik baktıktan sonra tam bişi dicekti ki Berke onun üstüne atlayıp ağzını kapadı. Akın nedenini bilmediğim bir şekilde Ares'ten nefret ediyordu. Sonra sanki bir şey yapmamış gibi gülümseyerek Ares'e döndü.

 Sonra sanki bir şey yapmamış gibi gülümseyerek Ares'e döndü

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Berke aşkem gagszgh) 

En son ablam dayanamayıp cevapladı  "Fransa'ya gidiyoz" Ares'in kaşları şaşkınlıkla kalkarken benim sırıtmam genişledi. "Gelcen mi len yavşak" dedi Berke.  Evet öyle dedi. Yavşak dedi. Aslında ondan beklenen hareket.

Nyse .s

"Gel lan Euro 2016 bu boru değil" dedi ağabeyim.  O sırada Ali arabasını ses çıkartacak şekilde park etti ve arabadan cool bir şekilde çıktı.  Gözlüğünü de  havalı bir şekilde çıkardı.

Sonra Çisem de aynı coollukta çıktı. Onların bu halini görünce bozmadan edemedim "Şunların boklu hallerini görmesem havalı bulcam" bizimkiler yine anırmaya başlayınca Ali ve Çisem bozulmuş bir şekilde yanımıza geldi. "Öyle olsun lan ben seni karşim bilmiştim  göt " dedi Ali.  Bu sefer hunharca gülmeye başladık. 

1 saat  sonra

En son gülmelerimiz bitmiş karavana doluştumuştuk. Evet bu 1 saatimizi almıştı.  Ares de gelmeyi kabul etmişti. 

Oturma düzenimiz ise; Derin karavanı kullanıyordu. Kapının yanın da yerle bitişik masa ve sandalyeler vardı.  Ali , Çisem , ağabeyim , Ares , Berke ve ablam orda dedikodu edip bir şeyler yiyip içiyordular. Akın karavanın üstün de bulunan yatak da yatıyodu.  Bense Derin'in arkasında kalan yataktaydım.  Ara da Ares ile göz göze geliyorduk. Bazen uzun uzun bakışıyorduk.  Benden hala bir cevap bekliyordu. Bendense ses seda yoktu.

MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Where stories live. Discover now