->54. Bölüm <- Milli Takımımız

1K 40 27
                                    

multi: Çisem Kanmaz

multi: Warriors - 2014 World Championship (Imagine Dragons)

 açıklama sonda. ve açıklamayı okumayalar cidden çok fazla şey kaybeder.

iyi okumalar :D

Ares'le özel uçağa binmiştik. Yani bize ait olan uçak , tek biz varız ehehehe neler olacağını anladınız. Durun lan fesat düşünmeyin hemen. Saklambaç oynayacağız sadece !!! affadsg

 Ve havalanmaya son 10 dakika vardı.

"Alara" diye bana seslenen Ares'e döndüm "He" verdiğim tepkiye dik dik bakınca "sen benim efendim değilsin Ares" yine dik dik baktı ama bu sefer konuştu. Sonunda lan!!!

"Ya ben ilk defa uçağa biniyorum. Hani genellikle gözlerim kapalı ve depodaydım falan ya. Yani binmişimdir belki de emin değilim..." diye uzun ama kısa bir konuşma yapınca gözlerim dolmuştu. Hayır uzun bir açıklama yaptığı için değil lütfen. Kafasından hala eski günleri silemeyişindendi. O zor geçirdiği günleri silemeyişindendi. Tamam bende zor günler geçirmiştim. Ama ben ondan daha güçlüydüm. Yani benim yanımda bir ailem olmuştu. Benim her zaman ayağa kalkmamı sağlayan ailem. Tabi aileden kastım anne-baba değil. Ama şimdi abimden de bahsetmek istemiyorum açıkçası.

Telefonumdan saate baktığımda 10 saniye kaldığını gördüm.   "Ares"

"Efendim " diye bana döndüğünde suratına tebessüm ederek baktım ve yaklaşmaya başladım. O zaten dünden razı olduğu için daha hızlı yaklaştı. Ve ben dudaklarımı Ares in dudaklarına bastırdım.  Uçak havalanmaya başladığı için Ares korkudan veya heyecandan dudağımı ısırdığında istemsizce inledim ve ağzıma metalik bir tat geldi.

Ares tam özür dilemek için geri çekilecekken yakalarından tuttum onu ve bu sefer ben onun dudağını ısırdım. Tam öpmeye devam edecekken Ares ayrıldı. Ben anlamaz bakışlar atarken dudağındaki kanı parmağı ile dudağıma sürdü ve öpmeye devam etti. İşte bu çok güzeldi!

Nefes nefese Ares'den uzaklaştım. O da nefes nefeseydi. Gözlerimin içine korkuyla baktı , yani kanlı öpüşmemiz için vereceğim tepkiye.

Bense beklediğinin aksine dudağına küçük bir öpücük kondurup "Hmm... kanlı öpüşme. Sevdim. Tam da bize göre" dediğimde rahat bir nefes verdi.

 Tam da bize göre" dediğimde rahat bir nefes verdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Kanlı öpüşmeden sonra Ares ıghszıgz)

Koltuğun kenarında bulunan çekmeceden peçete çıkarıp dudağımdaki kanı özenle sildi.  Aynısını bende ona yaptım. 

Kafasını omzuma koydu ve gözlerini kapadı. Tabii sağlam olan omzuma.  Bende elini tutup kafamı kafasına yasladım.  Gözlerimi kapadım ve abime olan tartışmamızı düşünmemeye çalıştım. Bi sürtük için beni karşısına almıştı! Nolet!

MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin