->56. Bölüm<-"Dünyanın değil... evrenin en sapık çiftiyiz"

998 40 5
                                    

Bu bölümü bazı yerlerinde şey yapıyorlar. Yani +13 diyim ben şuna. ya yazmak istemiyordum cidden ama aklımdaki bölümlerin gidişatı buradan geçiyor. O yere yazdım zaten. Rahatsız olanlar okumayabilir. 

multi: Selim Yılmaz

multi: şarkıyı dinlemeniz gereken yere koydum. bence dinleyerek okumalısınız.



"Evet şirket ayrımına başlıyoruz o halde" dedi masanın en ucuna oturan avukat. Masanın sağ tarafında ben , Ali , Akın ; karşı tarafta da Selim , Berke , Ayla ve Derin oturuyordu. Ares ve Çisem bizim şirketle bir alakaları olmadığı için toplantıya katılmamıştı. 

Hani en son Selim 'bon şorkotloro oyormok ostomoyorom' demişti. Hatırlarsınız. İşte ben de o lafı bir güzel ağzına tıkmıştım. Selim'in en büyük zaafı 'korkuyorsun' demektir. Ben de ona 'Ne oldu hisselerin çoğu ben de kalıcak diye korkuyor musun göt?' demiştim. gxdjfgxdjg O da oltaya gelmişti tabi. Şimdi hönkürerek gülmek vardı ama hadi gene iyisiniz susuyorum.

"Öncelikle Selim Bey bu kararla aşırı derece de zararlı çıkacak kişi." dedi ve önündeki dosyanın sayfalarını karıştırdıktan sonra "Çünkü hissenin %40 Alara Hanım'a ait. Ali Bey de %15'i. Akın Bey'in pek fazla hakkı olmadığı için hissenin %5'i onda. Yani hisselerin %60'ı Alara Hanım'da kalıyor. Tabi sizin şirketten ayrı olarak açtığınız 'Gece' ismi ile başlayan mekanlar da sizde. " boğazımı hafifçe temizleyerek başımla Selimleri işaret ettim "Peki onlarda?" dosyanın sayfalarını bir kez daha karıştırdıktan sonra "Selim Bey'in %20 , Ayla Hanım'ın %10 ve Berke Beyi'in de %10'u kalıyor. Yani toplam %40." hafifçe öksürdükten sonra gözlerini Selim'e çevirdi "Ayırmak istediğinize emin misiniz?" Selim'in gözleri bana kaydı , hafifçe yutkunduktan sonra onayladı "Evet"  tam 'Hayır onun adı emin değil Selim' demek için ağzımı açmışken Ali bunu anlayarak elinin tersi ile ağzımı kapadı. "No poyoson yo! Solok!" 


Avukat bir süre bana baktıktan sonra önündeki dosyaya dönerek sayfalarını karıştırdı. Uzun bir zaman geçtikten sonra konuştu. Ne uyuşuk bir adam lan bu! 

"O zaman ben kime neresi kalıcak onu söyleyeyim. 'Gece' adı altındaki her yer zaten Alara Hanım da. Yani Gece Otel - ki bu dünyanın her yerindeki için de geçerli- Gece Bar , Gece Hastanesi ve daha bir çoğu... Bu alan , Balıkesir , İstanbul ve Ankara da ki şirketler ve yurt dışındaki şirketler de Alara Hanım'da. Ve hani şu Alara Hanım'ın ağacı var ya... onun altın da ki koy ve İzmir , Balıkesir de ki bütün depolar Ali Bey'in. " dedi ve Akın'a dönüp "Akın Bey sizin de Alaçatı da bulunan ve tüm şirketin tehcizatını hazırlayan yer kalıyor" dediğin de Berke öksürük krizine girdi. Selim ise kaşlarını çatarak "Biz silahsız mı kalcaz lan!" diye bağırdığın da Ayla rahat bir tavırla kolunu Selim'in omzuna attı "Ağabeycim sakin ol... Sakin... Evimizin arkasına yaptırdığımız silah şirketi var" dediğin de Selim hiddetle Ayla'nın omzuna koyduğu kolunu itti ve "Tüm Türkiye'nin en büyük silah fabrikası orası Ayla! Hatta dünyayı kapsayacak satışlar yapıyor! Bordo Bereliler bile oradan silahlandırılıyor!" diye bağırdığın da alayla kahkaha attım. 

Ali dudaklarını büzüp sürtükler gibi konuştu "Aaa Selim'cim tüm SİLAHLI KUVVETLER oradan silahlandırılıyor. Lütfen DÜNYAYI KAPSAYACAK derken bundan da bahset" dediğin de Ali , ben ve Akın anıra anıra gülmeye başladık. Keyfim cidden yerindeydi. Ali suratını hala sürtükler gibi tutmaya çalışmışsa da dudaklarını gülmemek için sıktı.

 Ali suratını hala sürtükler gibi tutmaya çalışmışsa da dudaklarını gülmemek için sıktı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Where stories live. Discover now