->59. Bölüm<- "...O BENİM ADIMI ÇALDI!"

968 42 9
                                    

Bu bölümü hangi kafayla yazdığımı bilmiyorum ama aşırı derece de teog çalışmaları içindeyim ve bu gün 3 SAAT MATEMATİK gördüm. Canım acıyo aq hnsvfzjs kafamı hissetmiyorum xdhfgvbxdb umarım bölümü beğenirsiniz.

İyi okumalar

multi: Alara Yılmaz

multi: Katy Perry - Rise (şarkı biterse tekrar açın yafrularım!) bu kadına hastaım be! canım idolüm benim! Allah'ım Katy yerim yaaaa dfgxg


Yavaş ve korkutucu adımlarla Derin'e yaklaşmaya başladım. O da bana gözleri korkuyla büyümüş bir şekilde bakıyordu ve geri geri gidiyordu. Bu şekilde giderken sırtı duvarla buluştu. Kaçacak yeri kalmadı. Yüzüne dik dik bakarak arka cebimden telefonumu çıkardım ve Selim'i aradım. İkinci çalışta açtı. "Ne var dalga geçmek için mi aradın!" diye kükredi açar açmaz. Donuk bir sesle"Herkesi topla bize gel. Anahtar paspasın altında" dedim ve telefonu suratına kapatarak yatağa fırlattım. 

"Senden her şeyi beklerdim Derin. Ama böyle bir şey yaparak bana bir darbe indirebileceğini düşünmene inanmazdım. Ares'le bizim aramızdaki ilişkiyi hiç bir zaman anlayamayacaksın. Böyle bir şey yaparak kendini tüketirsin. Şu an olduğu gibi" elimi saçlarıma atıp karıştırdım "Biliyor musun? Her şeyi öğrendim de ben. Ege'ye aşık olmuşsun seni sürtük." gözleri dolmaya başlarken hastalıklı sırıtışım daha da büyüdü ve gözlerim sinirle kızardı "Ege bana aşık. Ama ben onu düşmanım olarak görüyorum. Ege seni parmağın da oynattı. O küçük lokmalar seçerken ben dünyayı parmağımla oynatıyorum." o sırada Ares inleyerek kafasını kaldırdı "Kim sikti lan beni." boynumu kıtlatarak "Daha sikilmedin Ares'im" dedim "Üstünü giyin ve gel!" hızla odayı terk etti. 



10 dakika boyunca Derin'e düz bir şekilde baktım. Psikolojisi ağır bir darbe almıştı bu sayede. Kapı hızla açıldığında Selim'in geldiğini anladım. Gözlerimi sakince kapadım. Yatak odasının içine giren ayak seslerini duyunca aynı sakinlikle açtım gözlerimi. "Ne oldu biliyor musun Selim?" dedim düz bir tonda. Selim'e doğru döndüm. "Ofisteyken bir anda Buket geldi. Ve bana neler anlattı neler..." vücudum sinirle gerilmeye başladı. "Senin AŞKIN aslın da Ege'ye aşıkmış. Yazık oldu senin AŞKINA. Bu montajlı videoları ve benim hakkımdaki iftiraları da Ege'ye sahip olacağını düşünerek Ege aracılığı ile atmış." gülerek "Siz yattığınız zaman bakir de olmadığını anlamışsındır" Selim şok olmuş bir şekilde bakarken , Ayla sinirle konuştu "Buket'e neden inanacakmışız ki!" donuk bir sırıtış gönderdim ona ve öldürücü bir yavaşlıkla yatağın karşısında bulunan aynanın yanına gittim. Çekmecesinin için de bulunan tuşlara tıkladığımda ayna duvarın içine gömülürken televizyon dışarı çıktı. Kenarın da bulunan yere cebimden çıkardığım flash belleği taktım ve ayna masasın da bulunan kumandayı alarak yatağa oturdum. "Bunun için de neler olduğunu ben de bilmiyorum. Hadi öğrenelim" dedim ve gülerek tuşa bastım. Odayı inleme sesleri doldurdu bir anda. Derin ve Ege birlikte oluyorlardı. Altta bunun olduğu tarih yazıyordu. Ve tarih dündü. Berke korkuyla Selim'e baktıktan sonra fısıldadı "Dün Derin tüm gün boyunca yoktu. Gece yarısı geldiğin de sen sorunca da boks salonundaydım demişti" Ayla sesli bir şekil de yutkundu , Selim'in ise gözleri dolmuştu.

Bu video bittikten sonra başka bir video başladı. Bir hastane odasıydı ve Derin ile bir doktor vardı. Doktor konuştu önce "Derin Hanım , Ege Bey'den hamilesiniz." 

"Ben o bebeği aldıracağım."

"Bundan emin misiniz Derin Hanım?"

"Ben bu bebeği aldıracağım!"

MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin