->42. BÖLÜM<- "Kalbimi kırma işlemine daha sonra devam edersin!"

1.6K 58 11
                                    

"Alara. Bizim canımız çok yandı kardeşim. Sen komaya girdin bak kaç yıl önce bu illet şey yüzünden. Kardeşim neden uyuşturucuya tekrar başlarsın ki? Bak hadi ne olur. Bunun için günde sadece 1 saatlik yardım almanı istiyorum. Olur mu? Dur bi. Neden soruyorum tabi ki de evet!"

Gözlerimi devirdim. Şu son 2 günüm sırf bu uzun konuşmalar ile geçmişti. Ah be Ali'm. Abime niye söylüyon olum sen! 

"Peki abi! Şimdi! benim! çalışmam! lazım! hadi! odana!" dedim . Ve sinirden kızarmış gözlerimi abime çevirdim. Beni başı ile onaylayıp gitti. Nefes almaya çalıştım. Evet uyuşturucu krizimi ne ondan.... Boğazımı tutan eller varmış gibi nefes alamıyordum. Kafamı ellerim ile sardım ve nefes alma çabasına girdim. "n-nefes al.... Alara hadi... n-nefes al..." diye mırıldandım. Şu an yüzümün kızardığına yemin edebilirim. Çünkü nefes alamıyorum. Evet bak ne kadar da zekiyim. Ama konumuz bu değil. 

Zar zor çekmeceme uzandım ve açıp içinden boyuna yapıştırılan ilacı aldım. Ne olduğunu bilmiyorum ama işe yarıyor.  Arkasını açtım ve yapışkan kısmı boynuma yapıştırdım. Küçük iğnecik tarzı şeyler boynuma batmaya başladı ve vücuduma bir rahatlama dalgası yayıldı. Hiç bir şey hissetmiyordum. Gözlerim buğulanmış gibiydi. Dışarıda çalışan adamlarımın sesleri netken boğuklaşmaya başladı. Pekala bok gibi bir ilaç... Kafam kendiliğinden masama düştü ve 'TAK' diye yüksek bir ses çıktı. İlacın etkisi geçince kötü olucaktı. Ama şimdi bunu düşünemem. Gözlerim kendiliğinden kapanırken kötü sonuçları düşünmemeye başladım. Çünkü bu ilacın çok az görünen bir yan etkisi vardı. Kısa süreli bayıltan ve kasılan vücudu rahatlatan bu ilacın etkisi geçince uyanamama şansın vardı. Ama dediğim gibi çok az, nadir görünen bir yan etki bu ve sadece uyuşturucu bağımlısı vücutlar için yapılmıştır.  (arkadaşlar ben bu ilacı tamamen kendim uydurdum. Belki böyle bir ilaç vardır belki yoktur. Şahsen araştırmaya üşendiğim için böyle uydurdum. Maalesef ben de bir çok insan gibi üşenizm hastalığına yakalandım o yüz çok pardon :D)

****

Birinin beni dürtüklemesi ile kafamı zorla kaldırdım ve başımı ovaladım. Görüntü netleşirken kaşlarını çatarak bana bakan abim ile karşılaştım. Gözleri boynuma kaydı ve ordaki ilacı hızla çekti "Ahh...ulan abi" diye mırıldanma ve acı ile inleme şeklindeki sesimi abim pek takmadı. 

Elindeki ilacı dikkatle inceledi. Dudağı sağa doğru kıvrılırken bana baktı "Aferin. Uyuşturucuyu kullanmaman güzel bir şey" dediğinde gözlerimi devirdim. "Abicim kafana ne oldu?" diyince sorar gözlerim ile onu taciz ettim. Abim bana bişi demeyince hızla koltuğumdan kalktım ve odamdaki lavaboya girip kapıyı kilitledim. Korkak adımlar ile aynanın karşısına geçince gözlerimi devirdim. Kafamın masaya düşüş anı aklıma gelince şişlik ve morluk karışımı şey sızladı. Acı ile inledin ve kafama daha dikkatli baktım. Hay lanet girsin. Toplantıların çok olduğu bir dönemdeydik ve bu hiç iyi olmamıştı. Kısa ve net yani. Şişmişti ve morarmıştı. Etrafını yeşilimsi bir çizgi sarmıştı ve tam ortası ise koyu mordu. Ha tek şanslı yanım, alnımın tam ortasında olmaması. Sağda kalmıştı ve saç ile kapatıla bilinirdi. Ama ben güzelliğine pek dikkat etmeyen bir kız olduğum için omuz silktim ve lavabodan çıkıp koltuğuma geri oturdum. "Berke aşağıda yeni işkenceleri yapıcaktı ama Alara gelmeden yapmam dedi. Ulan bu çocuk senin eziyet tarzına ya da mafya tarzına neden bu kadar hayran ya. Çocuk daha küçük bize göre. Ama güzel eziyet ediyor :D" gözlerimi abime diktim "Benden 1 yaş küçük abi. Çocuk 18 yaşında" dedim ve bir şok dalgası daha yaşadım. Oha bu çocuk ablamdan küçük müydü?!

Ayla abla

Hızla Alara'nın odasına girdim. Beni çaldırıp kapatmıştı. 

Ben odasına girince yüzünü avuçlamış Alara ile karşılaştım. Kaşlarımı çatarak kapıyı kapattım ve sert adımlarla masanın önünde duran koltuklardan birini oturup önümdeki boyası çıkmış küçük sehpaya ayaklarımı uzattım. Anladım şehir dışında genellikle depoların olduğu bir alandayız ama lütfen birazcık süslü olsa. Ama olsun şehrin içindeki şirketler tertemiz ve çok modern. Moda takip ediliyor 2 ayda bir şirket baştan boyanıyor, dizayn ediliyor. Yani susma sebebim bu. Bir dakika konumuz neydi?

MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Where stories live. Discover now