→34. BÖLÜM← öpüşmesine baktım

1.9K 59 5
                                    


Kafamı kaldırıp gök yüzüne baktım . Elimde sıkarak tuttuğum sigaramdan büyük bir yudum aldım ve baktığım yöne doğru üfledim . Duman bir süre görüş açımı kapattı ama hemen dağıldı . Duvara yasladığım kolum ile ayakta kalmaya çalıştım . Çaresizdim ... hemde hiç olmadığım kadar . Hüznü ilk defa bu kadar kuvvetli hissetmiştim . İlk defa bu kadar ağır yaşamıştım .

Ama benim kendime , dedeme bir sözüm vardı . Benim acıya , ağlamaya yerim yoktu ..... Ailemin acısını dindirecektim ve bunu kendime acı arayarak yapamazdım . Gözlerimi etrafta gezdirdim ve gördüğüm kişi ile donakaldım . Burda buluşacağı kişi o muydu?

Belki de sırlarımı almak için onunla iş birliği yapıyordu . O an aklıma geldi . Bana yaşattığı acının üstünden 1-2 yıl geçmişti .

Ve ... ve ben hala kendim değildim . Lanet olsun onu en yakınım olarak görmüştüm ve o bana ihanet etmişti. Ama benim kitabımda ihanet edene ihanet ediceksin diye bir yazı yok . Benim kitabımda eziyet etmek var , acımasızlık var , ağlamak yok , üzüntü yok .... Hissetmek yok . Ama sorun şu ki ben çok değişmiştim . Kafamı eğdim. Göz yaşlarım sel misali akarken ayakta durcak gücümde yavaş yavaş azalıyordu .

Derin bir nefes aldım ve Buket'in yanına giden Ares'e baktım. B-bu olamazdı,...... Ama olmuştu....."Ben de o sürtükten ne zaman kurtulacağını düşünüyordum" dedi Buket ve derin bir nefes aldı. "Şu kızdan artık kurtulsak" dedi Ares. Sol yanım yanmaya başladı. Göz yaşlarım bir türlü durmuyor yanan ateşimi körüklüyordu. "sevme onu" dedi Buket Ares e iyice sokulurken. "Bana baktığın gibi bakma ona. " dedi. Ares de yaklaştı . "sen de bu uzak kaldığımız zamanlarda benden kopma. Yine sev beni. Benim seni asla aldatmayacağım gibi."  "Al artık şu paraları ondan. Sen zalim olamıyorsun. Belli olucak. Ege'ye zarar bile verememişsin. O kız o kadar can yakarken." dedi ve dudaklarına nefesini üfledi Ares'in. Dudağımı dişledim. Şu an ne kadar sinirliysem o kadar dişledim. Nedense canım yanmıyordu şu an sadece sinirliydim. 

   Sigaramı gelişi güzel fırlattım ve Ares in Buket ile öpüşmesine baktım . Onun benim dudaklarıma yaptığı baskı aklıma gelirken daha fazla dayanamadım ve koşarak oradan uzaklaştım .

Kalbimden ruhuma doğru bir zehir akışı vardı . Akarken geçtiği yerler tahriş oluyordu . Bir an nefes alamadım ve kendimi kayaliklara attim .

Etrafa bakindigimda deniz kenarına vardığımi anladım . Iyice kıyıya yaklaştim. Dizlerimi kendime çektim ve kollarimi etrafına sarıp kafamı yasladim. Dalgaların sesi arasında biraz rahatladıgimi hissettim .

Ilk tanıştığımiz an aklıma gelirken sesli bir şekilde ağlamaya başladım .

Yanımda bir hareketlilik hissedince kafamı kaldırdım ve tanımadığım bir yüz ile karşılaştım. Burnumu çekerek "s-sen kimsin?" Dedim . "Benden kork-" "pic senden tirnagimin ucu kadar korkmuyorum " genişce siritti "kanitla" "gecemle uğraşma karanligimda bogulursun " dediğimde daha da siritti "filozofluk yapma bebeğim " sadistçe kahkaha attım . "Neden benle uğraşıyorsun ?" dedim sakin kalmaya çalışarak .

Bana onu öldürmeme yeten son sözü söyleyince dayanamadım . "Ne o sürtük hoşuna mı gitmedim . Gel odamda halledelim işimizi " kafamı sağa ve sola yatırıp çatırdama sesleri çıkardım. Sonra Burnumu çektim ve silahımi çıkarıp alnında dayadim "benim depom var bebeğim orda seni acı ile inletebilirim. Gel oraya gidelim . Gazetelerden belki hatırlarsın . Gece yine is başında veya Gece imzası altında Teksöz lere toplu katliam falan. .... Yavrum o Gece ben oluyorum. " gözlerini büyüterek baktı . "Birdaha seni çevremde görmicem " dedim ve silahım ile kafasını vurdum .

Bu onun bayilmasini ve bunu bir hayal olarak (beyninin hayal olarak görmesi durumu şeysinden ) görmesini sağlar. Böylece işim hala güvende .

Silahımi belime yerleştirdim ve sigaramı yakıp Gece Otel e doğru gitmeye başladım .

Yılbaşına kadar . ...Ondan sonrasında benim için Ares yoktu . Kısaca MAFYALARIN AŞKI burda bitmiş oldu . .....


Umarım beğenmişsinizdir. Yılbaşı akşamına yb var. Aslında bu gün de atmicaktım ama vaz geçtim ve attım. Yılbaşı bölümü lanet olsun ki hala bitmedi ama sizi şoka sokucam sonra da bime. neyse neyse sustum. yazım yanlışları için affedin . görüşürüz...





MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Where stories live. Discover now