→33. BÖLÜM← "seni seviyorum"

1.7K 66 7
                                    

"LAĞĞN IZMIR GALIBA BEĞĞN BIR PICE ASIĞĞK OLDUMMMM" .... diye bağırma sesi kulaklarımı doldurdu . Elimi başıma götürdüm ve birinin kolumdan tutup adımı haykırması boğuk boğuk gelmeye başladı .

"bende bir boks kralicesine aşık oldum . Akşam 2 tane Adamı yere serdi" dedi o sevdiğim ses .

"kiiğğm hıck ooģğ" dedi birisi . sarhoştu sanırım

"sen " denildikten sonra dudaklarımda baskı oluştu   .................

Bu sesler baştan sara sara yankılanmaya devam ederken ağzıma zorla bir kaç ilaç koyuldu . Ama sonrasını hatırlayamadım . Bomboştu , kapkar ....-uyuya kaldı-

.........................................

1 HAFTA SONRA (Tüm okurlarım . Bu bölümü okurken kalp krizi geçirmeyin. Ayriyetten bu bölüm kalp hastası ve hamileler için sakıncalıdır . )

"Aşkım ye şunu " diyen Ares'e onaylamaz bir bakış attım. Ya sırf beni sinir etmek için 'aşkım ' falan diyordu ve ben gıcık oluyorum "abi tamam seviyorsun ama civiklasma " "sanki sen sevmiyon " deyince sırıttım ve sarıldım . "Bir kez söylicem iyi dinle" derin bir nefes aldım "senğidj seğiviğhyoruhm " ivit soyleyemedim ve o da bunun farkında . Bir daha nefes aldım "seni seviyorum" 1 dk geçti ve "oha soyleyebildim " dedim ve tam o an sevincimi kursağımda bırakan zil sesi kulaklarımı doldurdu "ulan sevinemedim bile" diye yakınan ares e bakıp gözlerimi devirdim .

*************

"Evet çocuklar süpriz sinav" diye gülerek sınıfa giren hocaya baktım . Cidden mi? Kendini tatlı mı sanıyor ? "Hocam " dedim  . yanına gittim ve fisildayarak konuşmaya başladım "Aman hocam dikkat edin ... şey galiba reglsiniz ve eteginizin arkası şey ..." dememe kalmadan hoca sınıfı terk etmişti . Ben gülerken sınıf bana anlamaz bakışlar atıyordu "Ders boş gençlik " diye bağırdım ve yerime oturdum . Herkes gülmeye devam ederken karnıma saplanan ağrı ile gözlerimi büyülttüm. Nayir nolamaz. Gerçekten mi ? Elimi okul çantama daldırdım ve Mini çantamı alıp koşarak sınıftan çıkıp lavaboya girdim.

************

1 saatten beri arkası kan olmuş eteğime olumsuz bakışlar atıyordum ve şu üstümde olan kısacık şorta da . Ben ölmek için gencim bir kere . Telefonumu çıkarıp Çisil I aradım hemen açtı "knk benim okul eteği pert oldu ana vatan kan ağlıyor şeysinden bana ...." "aşkım söylerim ben Çisil e getirir eşya " lafı ile dona kaldım "ulan o telefonun sende ne işi var ares? " diye söylenirken telefon kapandı ve lavabodan kapısı açıldı. "Alara nerdesin lan!" "3. Kapı " yukardan bir çanta kafama düştü ve lavabonun kapanma sesi duyuldu .

*********

"Okul bitmisss miss de bitmisss misss " diye söylenirken Ares eli ile ağzımi kapadı . Gözlerimi devirdim . Birden siritmaya başlaması ile ona baktım . "Yıl başına az kaldı demi?" Diye saçma bir soru yöneltince anlamaz şekilde ona baktım . "Evet?" "Saat tam 0 ken işi filmlere çevirip Öpüşsek mi?" dediğinde gözlerimi kaçırdım . "Ben bunu evet olarak kabul ediyorum " dedi ve beni kendine çekip sarıldı .
Ares sayesinde şu son 1 haftada sirkete hiç gitmemiş ve good görl şeysinden olmuştum . Ve benim ona bir teşekkür etmem lazımdı.

***************

"Jingall binns jeingil binns jenggeli oldu veyy olvakak alvakaka öldür öldür dayyy " "o şarkı bence yanlış oldu? " diye soran ares e kaşlarımi catarak baktım . "Sana yanlış öğretmisler doğrusu bu !" Dedim ve arkama yaslandim. Evde karşılıklı oturup boş boş birbirimize bakıyorduk ve ne yalan söyliyim onun kahverengilerine bakmak çok hoştu.
Aslında evde değilde evimizde . Abimde zar zor izin almıştım ve Ares ile benim kaldığım evde kalmaya başlamıştık .
Aslında şu 1 hafta içinde Ateş bana çıkma teklifi etmişti ve o ara Ares ile çıktığım için abi kardes in arasının açılmasına neden olmuştum . Bu beni fazlaca üzüyordu. Bunu dile getirmistim ve her defasinda ares bana ağır laflar etmiş ve odaya kapanmışti ama 1 saat sonra gelip Özür dilemis ve barismistik .

"Ee yıl başı teklifimi ne yapıyoruz ?" Diye soran ares e baktım ve başımı onaylar anlamda salladim . Bir kaç gün sonra sevgililigimizin en özel anını yaşicaktik ve ben çok mutlu olucaktim. ..

Herkes yaşıyor dimi . Heh iyi öyleyse keyifler iyidir umarım. Ama uzun surmicek bu durum affedin beni. Birde Ege Turhan vardı hatırlıyor musunuz? O öldü sanılıyor ama kaçtı yakın zamanda Ares ve Alara nın canını yakmaya başlayacak . :) AMA OLAYLAR DEĞİŞECEĞİ İÇİN BİRAZ FARKLI OLUCAK. NİHAHAHAHA. 

GÖRÜŞÜRÜK. 

Bir de bu gün bir bölüm daha atmaya çalışıcam ama çalışıcam söz veremem..... Ayyy o değilde yılbaşı bölümüne az kaldı ya lan..... :) 



MAFYALARIN AŞKI (GECE SERİSİ 1)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora