8. Bölüm "Yalnız Kutlama"

4.4K 434 106
                                    


EXO - Playboy

---



"Ne?" Oturduğum kanepeden kalkıp anlamamış gibi sordum ikinci kez. "Tesadüf gibi mi? Bu dediğinin işe yarayacağına gerçekten inanıyor musun?"



Jongin'le evde buluşup şu afroditle tanışma planını tartışmaya başlamıştık ders çıkışı. Ama anlatmaya başladığından beri bana pek gerçekçi gelmiyordu.



"Elbette inanıyorum." Üstüne basa basa kararlılıkla cevap verdi karşımda dikilirken.

"Bak şimdi. Alışveriş merkezinde zemin kattaki kitap kafede buluşacaklar. Sadece üç kişi. Noyeong, Hwasun ve Ji Sook. Kısa küt saçlı olan Hwasun. İkimiz gidip durumu kontrol edeceğiz önce."



Evin içinde dolaşırken heyecanla devam etti.





"Hwasun'un sevgilisi bizim dönem ve yakın arkadaşım. Uygun anı kollayıp sevgilisine arattıracağım onu. Orda belli bi süreden uzun telefonla konuşmak yasak. Dolayısıyla dışarı çıkacak. Sonra Noyeong ve ikisi kaldıklarındaysa devreye kendim gireceğim. Noyeong'u arayıp telefonda lafa tutacağım uzun süre. Noona birinin, yanında uzun süre telefonla konuşmasından nefret eder. Ki zaten yasak olduğu için Noyeong'u da dışarı çıkardığımızda noona sıkılıp etrafı izlemeye başlayacaktır."



"Dur tahmin edeyim, tam o arada da devreye ben gireceğim."



"Kesinlikle!" Gülen gözlerle parmağını şıklattı. "İçeri girip sana gösterdikleri masaya geçeceksin. Etrafa bakarken seni görürse kesinlikle tanıyacak. Senden çok bahsettim. Zaten dünkü olay malum."



"Bunun işe yarayacağından emin değilim. Ya bir yerde bi aksaklık olursa? Mesela en basitinden Hwasun denen kız uzun tutmazsa konuşmayı?"



"İmkansız." Başını iki yana salladı emin gözlerle. "Jun'un Hwasun'la telefonda 3 saat aralıksız konuştuğu anlara şahit oldum. Ben özellikle oyala dersem de mutlaka yapar."



"Bilmiyorum." Ellerimi cebime sokup ileri geri dolaşmaya başladım. "İçim rahat değil."





"Biz burda konuşurken onlar buluşmak üzeredir Sehun. Bana güven, hepsini iyi tanıyorum." Karşıma geçip omzuma dokundu.





"Ha bu arada, orda kasada duran bi çocuk var. Beni iyi tanır. Onu örgütledim işte. Senin için Ji Sook ve arkadaşlarının oturduğu masanın tam çaprazını ayarlayacak. Ve gittiğinde sürekli müşterisi gibi davranacak ki kitaplara ilgin olduğunu düşünsün Ji Sook. Her masa duvar kenarında orda. Ve istediğin kitabı yerleştiriyorlar yandaki mini kitaplığa. Ona söylediğim kitapları masaya koymuştur bile. Kitabı ters tutmadığın sürece Ji Sook'un seni görüp etkilenmemesi imkansız!"



"Ahmak gibi kitap mı okuyacağım?"



"Hayır, bir şeyler de içebilirsin. Mocha iste tamam mı? Noona'nın favorisi."





"Bakıyorum benden heyecanlısın?" Kollarımı esnetip kuşkuyla baktım yüzüne. "Başka bi çıkarın filan mı var yoksa?"





"Nankörlük yapma." Gülerken yatak odasını işaret etti eliyle. "Rahat ve şık bir şeyler giy üstüne. Ama spor olsun fazla abartma."



"Smokin ütületmiştim ama sen öyle diyorsan..." Göz devirdim odama ilerlerken. "Böyle konularda öneriye ihtiyacım yok dostum. Nasıl görünmem gerektiğini iyi bilirim zaten."



Channie Says SpecialHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin