17. Bölüm "İsimsiz Not"

5.4K 456 129
                                    

CS Special'ın ilk sezon finalini nihayet takdim ediyorum.  Bu, benim tatil değil çalışma sezonum diğer sezon finali anlayışlarının aksine, panomda da açıkladığım gibi...

Yaz gibi devam edecek, kesin bir günü olmamakla birlikte. 

Buraya kadar  sadece plan bilgilendirmesiyken biraz da hikayenin iç işlerine girmek isterim çünkü uzun bir ara olacak, bunu hak ediyorsunuz.. :3

*Burdan sonra hemen bir bölümde işlerin yoluna tamı tamına girmeyeceğini bilin isterim yani henüz mission complete demek için çok erken, yatağın altına girmek için filan. Ama diğer sezonda birden hızlanacağı bir gerçek. Şu notu da bırakayım; Sehun hala kabullenmiş değil bir çoğunuzun fark ettiği üzere.*

Buralarda olmayacağım o süre içinde çok çok iyi zaman geçirmenizi diliyorum, sezonun son bölümünü bi Trap açıp keyifle okuyun. c:  Sizi seviyorum! 





---






"Hadi, enerjinizi fulleyin millet, bugün sıkı bir program olacak. Ben Kim Seok Gil ve değerli konuklarım, size eğlence ve bir o kadar da ibret dolu bir akşam vadediyoruz."

Arkamda yapay bir alkış dalgası yayılırken stüdyonun özel konuklara ayrılmış tekli yeşil koltuğunda sıramı bekliyordum buraya nerden geldiğimi bilmeden. Kopan gürültüyle arkamdaki seyirci topluluğuna baktım tedirginlikle. Tüm bu kalabalık benim için mi toplanmıştı burda? Dahası, bu adam daha bir kaç akşam önce başka bir program sunmuyor muydu?



"Bugün özel bir konuğumuz var!"



Bir anda üstümde bir spot yanmış, beni görüntüleyen kamera kayda girmiş ve seyircilerin bakışları bana çevrilmişti.

"Oh Sehun"



Adam elindeki kartta yazanları okurken bilgilerim aynı anda stüdyonun dev ekranında görüntülenmeye başlamıştı.



"Kendisi 20 yaşında bir üniversite öğrencisi. 1.81 boyunda ve son bir kaç aydır 62 kilo. Terazi burcu ve düşüncesiz görüntüsünün altında oldukça kırılgan bir karakter. Hobileri: Kızlarla zaman geçirmek, bayan seyirciler önünde beyzbol oynamak, moda dergileri, Victoria's Secret defileleri ve içinde kızların olduğu her şey.

Fobileri: Yalnızlık, sevdiklerinin onu terk etmesi, –ki bu yüzden uzun süreli ilişkileri tercih etmiyor.- Chanyeol'e ettiği ihanetin öğrenilmesi..."

"Ne? B-bunu nerden öğrendini-"

Bir elinde tuttuğu kartlarıyla mikrofona beni anlatan sunucu adamın gözleri ve kamera kısa bir an bana çevrilmiş olsa da konuşmama izin vermeden yaka mikrofonumun sesini kapatmışlardı.



"... giysilerinin kırışması, toplu buluşmalarda parasının bitmesi ve Jongin'e bir şey olması. Bir de içinde kız olmayan her şey. Fobileri bunlardı millet.. Ama ondan önce hatırlatmam gerekiyor ki bu akşamın tartışma konusu 'Ev arkadaşından hoşlanmak etik midir?' Sehun bize duygularının nasıl başladığından bahsedecek. Şimdi söz hakkını özel konuğumuza veriyoruz. Evet Sehun?-"



"Ne duygusu?! Duygularım filan yok benim."



Alnımdan süzülen ter damlacıklarına rağmen soğuk kanlılıkla sesimi yükselttim etrafa bakarak. O sırada koltuğumun arkasından iki el terimi silip pudramı tazelemişti.

"Duygusuz oluşun ekibimin notları arasında yer alsa bile bu senin bilimsel olarak aşık olduğun gerçeğini değiştirmiyor Oh Sehun."



Channie Says SpecialWhere stories live. Discover now