7.STOP IT!

5.6K 293 4
                                    

7.

-Сега ще видиш на какво съм способен Флора, ще видиш, че с мен шега не бива.- каза й той заплашително в ухото, карайки я да се разтрепери за пореден път и след това се изправи. –Лиам тя ще стои с теб и много внимавай да не я изпуснеш иначе не отговарям за последствията.- Лиам кимна, поглеждайки към Флора, която гледаше в пода.

-Ставай!- каза Хари сопнато и тя се изправи сякаш стола беше горещ.

Тримата напуснаха залата и минаха по същия коридор и вместо да напуснат сградата слязоха надолу по стръмни стъпала където миришеше на мухъл и беше тъмно. Влязоха в зала пълна с мъже, които още повече се развикаха като влезе Хари. Той дръпна момичето до себе си и слязоха до долу където беше ринга. Флора не повдигна поглед от пода от страх, тъй като тя беше единственото момиче тук. Лиам и Флора седнаха на столовете, а Хари се качи на ринга, където вече имаше момче на неговата възраст.

-Стайлс, благоволи!- подигра му се момчето.

-Бенджамин Кенеди „храбрият мъж".- отвърна му Хари, удряйки ръкавиците си една в друга. Публиката утихна, за да чуе разговора им.

-Готов ли си да паднеш в краката ми и да ме молиш да спра?- Хари започна да се смее при думите на Кенеди.

-Кенеди недей, че стомаха ми се сви от страх.- направи се на болен той, а Кенеди се ядоса, тъй като публиката започна да му се смее. Реферът дойде и застана между тях.

-Нека най-добрият спечели...Старт!- той се отдръпна, а двамата се доближиха един до друг, като Кенеди започна пръв да напада, но Стайлс отблъсна удара и го удари.

След това му нанесе дясно круше в главата. Кенеди се опита да го удари, но отново не успя, Стайлс му се изсмя и нападна, но отблъсна удара на Стайлс. Това го разконцентрира и Кенеди му нанесе удар в ченето, при което Хари побесня и удари с такава сила главата на Кенеди, че той се озова на земята, разпръсквайки кръв навсякъде, след което започна да го рита. Флора наблюдаваше и скри очите си от ужас. Кенеди не помръдна и това беше краят на мача. Публиката се разотиде доволна от шоуто и в залата останаха само тримата.

-Мила защо плачеш?- направи се на загрижен той след като видя състоянието на Флора, а тя избърса сълзите си. –Ти...ти го уби!-прошепна тя изплашено.

-Страх ли те е?- каза отново той подигравателно. –Разбира се, че те е страх.- изсмя й се той, гледайки изплашеното момиче. –Следващият път когато избягаш същата съдба ще сполети и твоите близки.

-Не би го направил!- каза тя, поглеждайки към него, а Хари повдигна вежди.

-Нима? Мислиш си, че не мога да пребия близките ти?- тя кимна бавно, а той се изсмя. Хари се обърна към Лиам, който разглеждаше нещо.

–Лиам!-извика Хари и Лиам се обърна. –Доведи мии...кой? Тя няма родители, но има сестра,...но и тя не става нали е бременна...мисля да започна с някой по далечен близък...аха гаджето на приятелката ти Сафина...доведи го!- Лиам кимна и излезе.

-Лъжеш!- Флора остана спокойна. Мислеше си, че Хари не е способен на подобни неща, но жестоко се лъжеше.

- Сега ще ти докажа обратното.- каза той спокойно и погледна към вратата.

След малко от там влезе Джаред(гаджето на Сафина) с кърпа на очите, който беше упоен, воден от Лиам и още един човек. Флора започна да плаче отново щом видя Джаред.

-Хари вярвам ти!-изплака тя.

–О, скъпа твърде късно. Каквото си посееш това ще пожънеш!- каза той и тръгна към Джаред. –Моля те, остави го! –той поклати глава и се качи на ринга. Свали ръкавиците си и започна да нанася удари на Джаред. Флора не спираше да го моли да спре, но Хари не чуваше и нанасяше удар след удар, а моленето й го караше да засилва ударите си.

-СПРИ! Не го удряй повече, умолявам те! Ще направя всичко, което ми кажеш...само не го удряй. –изписка тя.

-Сериозно?- направи се на интересен Хари. –Обещаваш, че ще ме слушаш и няма да бягаш?- тя кимна през сълзи.

-Да!-каза без да осъзнава какво прави. В ума й беше Джаред да бъде добре. Хари се отдръпна и го остави да лежи на ринга, отивайки при нея.

-Браво, скъпа...браво!-каза той самодоволно и я дръпна плътно към себе си.

-Благодаря ти!- прошепна тихо тя срещу гърдите му и усмивката на Хари помръкна.




Споделете мнението си! :33


Mine (Bg fanfiction)Where stories live. Discover now