69. I'm not your pet

4.9K 320 66
                                    

Бележка:

Искам да ви помоля да изразявате мнението си в един или два коментара. Не бе нужно да спамите така в миналата глава,  достатъчно бе да изразите мнението си в един коментар.  :) Приятно четене! :))

-Зейн, какво ти става?-Хари се изненада от действията на приятеля си.

-Зейн, остави го!-помоли го Флора, гледайки как Зейн държи Хари.

-Скъпи, Барбара не може да остане тук и да ги тормози.-обади се Пери, която до сега бе плакала. Барбара беше също в хола, но стоеше кротко в ъгъла със сведена глава.

-Чуй ме, Хари! Барбара, остава тук!-Хари се вбеси от дързостта му и го блъсна.

-Тази кучка няма да стои тук.-извика, гледайки го яростно.- А на теб ти казах да те няма когато се върна.-погледна към Барбара, викайки.

-Хари!-извика гневно Зейн и с всички сили го блъсна срещу стената.-Барбара остава!-Хари се освободи и го хвана за тениската, обръщайки позициите им.

-Зейн!-изписка Пери и тръгна към ядосаните момчета, но Флора я спря, хващайки я за лакътя.-Флора, пусни ме! Хари ще го нарани!-извика тя и блъсна момичето.

-Какви ги говориш? Барбара няма да остане тук, ясно ли ти е?-извика и го пусна, обръщайки се към момичетата. Засече погледа си с Барбара и изръмжа: Изчезвай оттук!-Флора отиде при него.

-Нека остане Хари.-помоли го тя, но той поклати глава отрицателно.

Пери отиде при Зейн и го прегърна.

-Казах ти да не настояваш.-каза му тя тихо, но всички я чуха и сълзи потекоха по лицето й. Не искаше да се разделя със Зейн, но и не можеше да остави малката си сестра, която не беше в никакво състояние да се грижи сама за себе си, а и беше единствената й близка също така и я обичаше много, въпреки че вършеше гадории. –Ние ще се виждаме.-продължи тя, а той се отдръпна, защото разбра накъде бие тя. В момента се сбогуваше с него.

-Няма! Стайлс!-извика той разгневено. Не можеше да понесе да се раздели с Пери. Хари се обърна към него.-Тя остава!-извика той агресивно.

-Зейн!-кресна Хари, а Флора хвана ръката му и той млъкна , поглеждайки я.

-Хари, нека останат, моля те! Не ги разделяй!-отново започна тя.-Обичат се. Какво толкова нека тя остане.-допълни тя, гледайки го.

Mine (Bg fanfiction)Where stories live. Discover now