71.She is alive

4.5K 268 30
                                    


Флора се настани в стаята си в къщата на баща й. Облече вталена блуза и дълга жилетка стигаща до коляното й, и тесни черни джинси. Среса косата си и я прибра на висока опашка. Така беше готова да посети баба си.

Слезе долу и влезе при родителите си. Уилсън я изгледа студено и продължи разговора си с Фиона. Когато пристигнаха по-рано той не я удостои нито с прегръдка, нито с поглед, беше бесен задето Флора бе заминала за Франция със Стайлс. Тя се разтрепери след като видя погледа му и тихо се настани до майка си като я гушна.

-Милата ми!-прегърна я Сюзан и нежно помилва косата й.

-Липсваше ми, мамо!-прошепна. Уилсън се спогледа с жена си и тя веднага сведе глава и погледна към Флора.

-И на мен миличка, много и то!-гушна я отново, след което се отдръпна от майка си и засече погледа си с Фиона.

-Ъ, мамо, тате...трябва да ви кажа нещо.-започна тя, играейки с пръстите си нервно. Много добре знаеше, че ще се ядосат затова, което предстоеше да им сподели.

Уилсън вървеше напред и спря, обръщайки се към нея. Майка й я прегърна, обвивайки ръка около нея, а Фиона скръсти ръце.

-Ами...аз, как да го кажа...

-Онзи да не би да ти е направил нещо.-прекъсна я той, повишавайки тона си, което я накара да се стресне.

-Не е, просто искам да кажа, че ходя с него.-каза тихо и при думите й Уилсън започна да се смее. Флора вдигна глава, гледайки баща си и странната му реакция. После погледна към майка си, която гледаше тъжно Уилсън, не смееше да погледне дъщеря си, която в момента беше разочаровала и двамата. Смехът от негова страна спря и той я погледна сериозно.

-Чуй ме сега! Много, ама много добре ме слушай!-повиши глас той, отивайки при нея.-Слушаш ли ме?-тя кимна веднага, стискайки долната си устна. За първи път виждаше баща си толкова разгневен и бесен.-Забрави за Лондон и за него!-каза през зъби строго.

-Какво? Не, не можеш да ми забраниш!-обади се тя веднага след като чу думите му.

-Нима?-тя кимна и сведе поглед.-Малка госпожичке, ти няма да се върнеш в Лондон.-той се обърна и тръгна да излиза.-Няма да позволя да си съсипеш живота с онази хиена!

-Не! Няма да остана тук! Дори и да не го одобряваш.-извика тя и той спря и се обърна към нея.

Mine (Bg fanfiction)Where stories live. Discover now