28. You're so beautiful

6.1K 292 26
                                    

28.



-Е, брато какво ще кажеш за новите мебели?-провикна се Найл, след което пийна от чашата си с алкохол, а Хари огледа наоколо.

-Цветовете са подходящи...браво!-извика Хари и се облегна на тъмнолилавото канапе, обвивайки ръката си около Флора. Тя го погледна и отмести поглед, защото видя, че той я гледа също.

Флора хареса външния му вид. Бялата му риза бе разкопчана, така че разкриваше татусите по гърдите му и беше прибрана в черните му джинси. Тя за първи път го виждаше да носи друг цвят освен черно.

Пери и Барбара се настаниха при тях като седнаха между Зейн и Найл. Барбара беше с прилепнала рокля без презрамки стигаща до половината на бедрото й. Тя качи единия си крак върху другия, за да покаже красивото си тяло на Хари, който беше срещу нея.

-Зейн хайде да танцуваме.-Зейн послуша Пери и се изгубиха в тълпата. Лиам и Найл отидоха за питиета и останаха само Луи, Хари, Флора, Елинор и Барбара, която изпи третия си шот за вечерта.

Хари и Луи си говореха и се смееха докато Ел наблюдаваше всяко негово движение. Тя се увери, че не я гледа и стана. Трябваше веднага да се махне оттам.

Флора забеляза, че Ел излезе и каза на Хари.

-Ще я последвам.-Хари бавно кимна и тя изхвърча, за да намери приятелката си.

Тя обиколи всяко кътче от помещението, но нея я нямаше. Запъти се към тоалетната и забеляза Ел, която бе в капан, обградена от четирима мъже, които я дърпаха към себе си и я опипваха. Тя се дърпаше, но те само й се присмиваха.

-Оставете я на мира!-извика силно Флора, а момчетата спряха с действията си и се обърнаха в нейна посока докато Ел плачеше.

-Вижте само.-каза единият, облизвайки устните си.

-Какво искате лейди?-подмазни й се единия русокос мъж с мръсно сини очи.

-Оставете приятелката ми!-каза смело Флора и след малко всички избухнаха в смях и Флора разбра, че са дрогирани и преглътна тежко.

-Аз имам по-добро предложение...ще вземем и теб.-добави русокосия и Ел извика „Не!", но беше твърде късно.

-О, Бен и аз искам да се позабавлявам с това невинно агънце.-каза мъжът и заедно с русокосия Бен хванаха Флора, а другите двама хванаха Ел.

Mine (Bg fanfiction)Where stories live. Discover now