70.Disappointment

5K 284 38
                                    


Хари въздъхна тежко и прокара ръка през косата си, гледайки нагоре. Не искаше да се кара с Флора, но уви отново го направи. Преоблече се набързо и реши да слезе долу при останалите и разбира се да говори с момичето си. Влезе в хола където бяха само Луи и Лиам.

-Къде са всички?-попита ги той, настанявайки се до Луи на дивана.

-Някои са в стаите си, а Ел и Флора са в кухнята.-отговори му Луи и той се излегна назад, въздишайки тежко.

-Бро, как си?

-Супер, ти?-отговори му Лиам, който премяташе каналите на пуснатия телевизор.

-Тъпо ми е.-въздъхна отново и стана.-Отивам при Флора.-точно тогава Ел влезе в хола и Хари я придърпа за ръката.-Как е тя?-попита я тихо той и тя го погледна остро.

-Разстроена е и то благодарение на теб!-отговори му сопнато и си дръпна ръката, отивайки при Луи.

Хари продължи и влезе в кухнята, затваряйки вратата. Флора се обърна щом чу шума и като го видя спря на място, държейки купа и лъжица в ръцете си.

-Върви си!-каза му тя сухо и се обърна с гръб към него, продължавайки със заниманието си. Той поклати глава и отиде при нея, прегърна я и скри лице в шията й.

-Цвете, толкова много те обичам!-каза той и целуна кожата на врата й.-Прости ми! Знам, че прекалих, но и мен разбери.-допълни той, а тя стоеше като препарирана в ръцете му.

-Ти ми забрани всичко, позволено ли ми е да те разбера?-попита го, гледайки напред, а той се отдръпна от нея и я обърна към себе си.

-А какво да направя Флора? Да те оставя без надзор и да те отнемат от мен? Няма да стане!-каза той, повишавайки тона си и гледайки я в очите.

-Значи всичко било само заради това? Добре ами в Бирмингам кой ще ме отнеме от теб?-попита го, а той залепи челата им.

-Ти не разбираш. Флора, ако отидеш Уилсън ще предприеме нещо и няма да те пусне. Малка моя, няма да позволи да се върнеш при мен!-последното го изкрещя.-А аз немога да го допусна.-допълни и млъкна, поглеждайки я в очите. Тя го погледа няколко минути, след което вдигна ръка и докосна бузата му.

-Хари, това ли те притеснява?

-Флора, ако отидеш не знам какво е правя, но със сигурност ще откача. Ще...

Mine (Bg fanfiction)Where stories live. Discover now