77. She saved you

2.2K 132 15
                                    


-Пуснете ме, мамка му!-изкрещя Хари и ехото му се разнесе из цялото помещение. Дилън тъкмо затвори телефона от разговора си с Флора и започна да се смее.-Мамицата ти! Ти и Рагоса ще си платите.-изръмжа Хари гневно.

-Не виждам как ще стане това, като любимата ти ще стане моя, а ти ще умреш.-ухили му се на среща, а Хари се разгневи от думите му и започна да мърда с ръце бясно, за да може да се отърве от проклетите въжета. От толкова съпротивление, имаше синини по бицепсите, тъй като постоянно се удряше в стола при движение, но не изпитваше никаква болка.

-ТЯ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ТВОЯ!-изръмжа бясно той.-Ще те убия! Обещавам ти, няма да останеш жив!

-Стайлс, да знаеш само колко е сладка докато стои до мен на чи...

-Млъкни, мамка му!-прекъсна го Хари, крещейки.

-Представям си я гола в леглото ми, близо до мен. С това тяло, което има.-нарочно ръсеше такива думи, за да го дразни.

-НИКОГА! Копеле нещастно! Ще те убия и ще те оставя тук да изгниеш! ФЛОРА Е МОЯ!-Дилън се засмя на думите му.-Няма никога да я имаш!

-Сега ще видиш колко лесно се манипулира едно невинно момиче.-Хари не отвърна, защото напълно осъзнаваше, че Флора ще се повлияе от манипулациите на Дилън и тази мисъл го разяждаше.

***

Флора пристигна с такси пред изоставеното помещение. Огледа хубаво мястото.

-Спокойно, тези отпред след малко ще са мъртви.-обади се Зейн, който уж беше шофьорът на таксито.-Те ще те вкарат вътре, но няма да се плашиш...Хари, Луи, Найл и Лиам са вътре, просто правиш това, което те инструктирахме, за да може да спасим Хари.-тя кимна.

-Ще го направя, малко ме е страх...сигурен си, че Дилън няма да умре, нали?-Зейн се засмя и поклати глава.

-Спокойно, Флора!-тя кимна и излезе.

Пое си дъх и се затича към входа, който беше охраняван от хората на Рагоса. Те й отвориха вратата и тя влезе вътре в огромното празно помещение с изпочупени прозорци, които бяха разположени високо.

Хари веднага зърна изплашената Флора, която оглеждаше наоколо плахо. Не можеше да повярва, че е дошла сама тук.

-ФЛОРА! Върни се в къщата веднага!-извика той, а тя погледна към него. Хари от далеч видя,че трепери, а красивите й очи бяха изпълнени със страх. Тя си засече погледа с него и поклати глава. – Тръгвай си!

Mine (Bg fanfiction)Where stories live. Discover now