68.Mine!...Yours!

6K 279 283
                                    

Флора се беше събудила отдавна, но лежеше сгушена в Хари, наблюдавайки го. Обожаваше да го гледа. Да наблюдава красивите му черти рано сутрин докато е спокоен. Тя беше до полуда влюбена в него, обичаше всяко нещо в него дори и тежкия му характер както и тъмната му страна. Леко се усмихна и си пожела наум никога да не се разделя с него.

Леко премести ръката му, която почиваше върху тялото й и стана много бавно, за да не го събуди, тъй като бе много рано. Хари леко мръдна с глава и къдрици паднаха върху челото му. Тя забеляза това и малко й оставаше да се върне в леглото и да ги премахне, след като разбира се го целуне. Пристъпи към вратата и тихо се изкикоти. Огледа се и нямаше никакви дрехи на пода освен неговата тениска затова се наведе и я взе, обличайки я.

След това излезе тихо и бавно. Снощи бе видяла тъмните кръгове около очите му и искаше да го остави да се наспи както трябва.

Влезе в хола и видя бъркотията около дивана и се изчерви цялата щом си спомни какво се беше случило снощи. Повдигна и сгъна пижамите й и джинсите на Хари. Телефонът му бе на пода и тя го вдигна, слагайки го на масата. Взе празната чаша и супата от снощи и ги занесе в кухнята.

След като почисти изцяло се захвана да прави палачинки за закуска. След като приготви сместа за палачинки, пусна кафе машината, след което включи котлона и сложи тигана.

Погледна радостно през прозореца и видя, че снегът беше отрупал клоните на дърветата както и покривите на съседните къщи и тя още по-ярко засия. Беше толкова щастлива и толкова влюбена, че беше разцъфнала наистина като красиво цвете.

Докато правеше палачинките усмивката не слизаше от лицето й, а сърцето й пееше заедно с нея. Цялата грееше.

Хари се бе събудил и слизаше по стълбите, за да намери Флора, тъй като я нямаше горе. Беше само по боксерки и влезе първо в хола, за да се облече. Нахлузи джинсите си, които Флора бе сгънала и потърси тениската си, но тя липсваше. Хари усети аромат и веднага отиде в кухнята. Влезе и се спря пред вратата щом видя танцуващата и пеещата Флора, която беше с гръб към него и беше облечена с неговата тениска.

Той се придвижи до нея тихо и застана зад нея, обвивайки ръце около талията й. Наведе се леко и впи устни във врата й.

-Хари, добро утро!-каза весело тя и сложи ръце върху неговите, облягайки главата си на него.

Mine (Bg fanfiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin