8.Daughter!?

5.7K 286 3
                                    


8.

За втори път Флора влезе в къщата на Стайлс, но този път не беше вързана. Тя осъзнаваше, че бе изгубила свободата си като му бе обещала, че ще го слуша. Но така родителите й (за които Хари не знаеше), сестра й и останалите й близки щяха да са в безопасност. Да, тя беше готова на всичко за хората, които обичаше. На първо място бяха те и би направила всичко само и само да са щастливи. Хари научи това и осъзна, че беше напипал слабото й място.

Къщата беше огромна и нищо не я отличаваше от другите съседни освен едно- тук живееха опасни хора. Флора огледа коридора, а после и част от коридора на втория етаж. Хари я въведе в стаята му и затвори вратата. Стаята беше по-голяма от предишната, в която беше вързана Флора. Имаше голямо легло, два гардероба, бюро и три големи прозорци, които осветяваха стаята. Пред единия беше разположено мини диванче, а срещу леглото имаше тоалетка с принадлежностите на Хари.

-Този гардероб е твой.- Флора кимна, поглеждайки гардероба.

–Ъм...благодаря!- той започна да се дразни от извиненията и като благодареше, караше го да полудява.

-Има ли нещо, за което ти да не си се извинила или благодарила? Няма, нали?-попита той, а Флора бавно повдигна рамене. Хари извъртя очи и разроши къдриците си, които Флора намери за сладки.

-Да се преоблечем и да слезем долу.- с това Хари се облече на бързо с долнище на анцуг и обикновена черна тениска.

–Чаровен съм, нали?- намигна й той, а тя почервеня и сведе поглед. За нея чаровен беше Питър, а от Хари се страхуваше, нищо повече. Тя изкара дрехите си от куфара и тръгна към банята, но той я спря.

-Тцтцтц...оттук нататък ще се обличаш тук, пред мен.- нареди й той, а тя го погледна с невинните си очи умолително, но той поклати глава. – Не забравяй какво ми обеща!- тя кимна и стисна очи.

В момента й се искаше да изчезне от тази стая и от погледа му. Свали джинсите си и ги остави на леглото докато Хари огледа голите й дълги крака с прехапана устна. Чернокосото момиче свали и блузата си без да отваря очи и остана само по бельо. Това накара Хари да изревнува и да й се нахвърли. Тя падна на леглото, а той върху нея, държейки ръцете й.

-Гадженцето ти виждал ли те е така?...Девствена ли си?-изръмжа той, гледайки момичето със свити вежди. Сърцето на Флора щеше да изскочи от страх докато той чакаше отговора й с потъмнели очи. Хари я искаше само за себе си. Искаше да бъде само и единствено негова.

Mine (Bg fanfiction)Where stories live. Discover now