54. It happens...only when I am with you

6.2K 375 42
                                    


Посветено на: 戴安娜  <333



Лиам, Зейн и Пери отдавна си бяха легнали и в хола бяха Ел, Луи, Барбара и Найл, които гледаха телевизия, но мислено мислеха за приятелите си, които страдаха.

-Луи, аз ще проверя какво правят и двамата, окей? Не ме задържа на едно място, а и се страхувам за Флора.-каза изведнъж Елинор на Луи и той кимна.

Ел стана набързо и се качи горе като отиде да провери първо Хари. Отвори бавно вратата, за да не го събуди. Погледна вътре в стаята и от осветлението в коридора тя забеляза празното легло. Ръката й веднага реагира, включвайки осветлението в стаята. Стаята се озари и тя веднага се втурна надолу. Слезе набързо по стълбите и влезе в хола.

-Луи!-изписка силно тя.-Хари го няма в стаята.-допълни тя.

-Какво?-казаха едновременно всички останали като Луи се изправи.

-Ел, сигурна ли си?-учуди се Луи, който до последно вярваше, че Хари няма да избяга. До сега.

-Да, стаята ни е празна.-Луи тръгна нагоре, след като чу думите на Ел и всички го последваха.

-Тази глупачка!-извика Барбара, а Ел се обърна към нея.

-Стига вече! Търпя те само и единствено заради Пери, но ти прекрачи всяка граница. Флора е последният човек, който трябва да виниш за случилото се.-развика й се тя.

-О, я млъкни! По-зле си и от Флора с нейното „аз съм светица", но знаеш ли какво? Аз съм много по-добра за Хари от нея.-Ел извъртя очи и тръгна нагоре, казвайки „Мечтай си!" Не искаше да спори с Барбара в такъв момент.

Двете последваха Луи и Найл, които излизаха от стаята на Луи и Ел.

-Няма го!-каза Найл и се хвана за главата.

Луи тръгна надолу по коридора и влезе в стаята където беше Флора. Колкото и да не му се искаше, той включи осветлението и се стъписа на място както и всички, които влязоха след него в стаята. Луи постоя минута вцепенено, след което се усмихна. Той се обърна и погледна към Ел, която също гледаше сгушената, спяща двойка.

Той прегърна Ел и целуна главата й. Тя също го прегърна и погледна към ухиления Найл и почервенялата от яд Барбара, след което се подсмихна самодоволно заради гримасата на Барбара.

Mine (Bg fanfiction)Место, где живут истории. Откройте их для себя