13. Like an angel

5.5K 301 4
                                    

13.

Флора се почувства виновна, защото Хари се скара на Барбара заради нея, а Барбара изказа мнението си, не бе направила нищо лошо. Всички млъкнаха и започнаха да се хранят.

-Ще взема и твоята порция, така или иначе пилето не ти харесва.-каза Хари, който беше готов със собствената си чиния и се протегна, като взе чинията на Барбара, а Флора почервеня.

-Пилето е невероятно!-изказа се Найл с блестящи очи. Флора му се усмихна, а Пери също като сестра си не докосна пилето, но само Зейн забеляза това. Останалите направиха комплимент на Флора, а после и на Ел за мъфините.

След вечеря Пери и сестра й се качиха горе, а останалите отидоха в хола, за да гледат ШЛ. Ел остана с тях, за да може да си говори с някого и да не е сама. Флора седна до Хари отново. Тя беше щастлива, че харесаха храната й.

-Трябва да има дузпа!-каза Флора след като започна мача и един от футболистите направи нарушение, а Найл се обърна към нея със смаяна гримаса.

-Флора, омъжи се за мен!-възкликна той. –Готвиш вкусно, разбираш от футбол...хайде!-допълни той, а Флора и Ел започнаха да се смеят.

-Найл ще те изкормя от този свят и няма да ми мигне окото! Тя е моя!-каза Хари заплашително и щеше да му се нахвърли, но Флора скри усмивката си и веднага реагира, и хвана ръката му, стискайки я.

-Брато, беше шега! –изсмя се Найл и зяпна в телевизора, продължавайки да се хили. Хари извъртя очи ядосано, а Флора пусна ръката му след като се успокои.

Към средата на мача Неймар вкара първия гол и тя стисна ръце в юмруци, радвайки се, а Найл изкрещя силно „Гол!". Единствено двамата бяха за Барселона. Хари изгледа гневно футболиста и го напсува тихо. Въпреки че Неймар  беше от другия отбор, Хари не го мразеше заради това.

-Това въобще гол ли беше? Аматьор! –каза на висок глас и извъртя очи, като постоянно придърпваше Флора към себе си.

-Голът беше добър, а не аматьорски!-защити го Найл, а Хари го изгледа свирепо.

Флора не можа да издържи и заспа докато гледаше мача. Ел и Луи бяха напуснали отдавна хола, а Зейн, Найл и Лиам се качиха нагоре след края на мача. Хари изгаси телевизора и внимателно взе Флора в ръцете си, за да не я събужда.

Mine (Bg fanfiction)Место, где живут истории. Откройте их для себя