10. Break up

5.8K 279 7
                                    

На сутринта Флора се събуди първа и внимателно стана от мекото легло, за да не събужда Хари.

-Къде?-промърмори той със сутрешния си дрезгав глас веднага щом тя стана. Флора подскочи и се обърна към него.

-Т-ти снощи каза, че днес ще мога да отида на училище.-изпелтечи тя много тихо.

Хари кимна и тя тръгна към гардероба си. Изкара светли, тесни дънки с висока талия и бяла ризка. Облече ги докато той вече беше готов и отново започна да я оглежда. Флора забеляза, но беше непосилна да му каже нещо. Щом тя почти се облече, той отиде зад нея, обвивайки ръцете си около талията й и захапа врата й, и тя изпита болка. Веднага се сети, че той ще й направи смучка и се опита да се отдръпне, но без успех. Той стискаше здраво ръцете си около нея и тя не можеше да мръдне изобщо. Беше доста силен. След като я пусна, там имаше синьо-лилаво петно отново. Тя го докосна с пръстите си и веднага ги отдръпна, сякаш бяха ударени от ток. Флора вдигна глава и го погледна, очаквайки следващите му действия. Хари се приближи към нея и закопча ризката й докрай, а тя само го гледаше без да реагира.

-Трябваше да ти я направя, за да знаят, че си заета!- каза й той след като приключи със закопчаването.

-А-аз...не съм момичето с многото внимание в училище.-сподели тя тихо и се обърна към тоалетката. Хари отново я огледа от глава до пети и очите му се спряха на дупето й, което изглеждаше още по-добре в тези прилепнали дънки.

-Тези дънки!-измънка той под носа си без да отлепя погледа си от там.

-Моля?- обърна се към него тя с невинния си поглед. –Задникът ти е много секси!- Флора почервеня дотолкова от срам, че й стана горещо и се обърна отново, а Хари се изсмя. Тя осъзна, че отново му дава шанс да наблюдава дупето й и се обърна към него с пламнало лице.

-Ъм...готова съм!-каза тихичко като Хари не спираше да се смее.

***

-Искам веднага щом се видиш с гадженцето да го разкараш, ясно ли е? Казваш: „Късам с теб!" и му показваш творението ми на врата ти и край!- каза й той докато паркираше колата пред училището й.

-Добре!-този път тя беше съгласна с Хари, не искаше да наранява Питър по този начин.

Mine (Bg fanfiction)Kde žijí příběhy. Začni objevovat