78. Shut up, Styles!

2.2K 138 18
                                    



На другата сутрин Флора беше станала по-рано, въпреки че беше събота, за да приготви закуска на Хари. След това подреди всичко в поднос и се качи горе в стаята им. Къщата беше тиха, тъй като всички спяха по това време. Тя влезна, пазейки пълна тишина, постави подноса на бюрото и отиде при Хари, който спеше. Флора се усмихна, гледайки го, полегна до него, облягайки главата на ръката си. Къдриците му се бяха разпръснали по възглавницата, очите му бяха затворени, а тялото му леко се повдигаше. Излъчваше такова спокойствие, че Флора едвам не се изкуши да го целуне.

От вчера, тя се беше изплашила доста за любимия си. Знаеше много добре, че Хари е опасен тип, но никога не й премина през ум, че може да бъде отвлечен заради нея. Нямаше си на идея защо Дилън я искаше дотолкова, че да бъде способен да отвлече Хари.

Тя премахна тези мисли от главата си и си пожела никога да не се разделя от него. Погледна към него, той все още спеше и тя реши да го събуди. Обхвана лицето му с две ръце и притисна устни към неговите, усмихвайки се. Той не помръдна и тя се изкикоти, започвайки да поставя нежни целувки по скулите му, след което започна да слиза към врата му.

Хари веднага реагира и обви моментално ръцете си около нея, преобръщайки ги. Той я приклещи и тя се изкикоти. Хари се усмихна и я целуна. Кикотенето на Флора беше любимата му мелодия.

-Цвете, ако ще ме будиш така...-той захапа долната й устна.-Не знам дали бих се сдържал...моя!-тя обви ръце около врата му и го целуна продължително, като той й отвърна.

-Добро утро, Хари!-каза тя, а той започна да целува врата й.-Направих ти закуска, сега ще ти я сервирам.

-Мммм...-измънка той срещу кожата й.-Цвете мое! Добре, че те има. Обичам те!

-Обичам те!-отвърна му тя.

***

Флора лежеше върху гърдите на Хари и си говореха. Бяха в стаята им.

-Флора смяташ да продължиш да учиш, нали?-попита я той, прегръщайки я с едната си ръка.

-Да, Хари, ще продължа...защо питаш?

-Добре, а къде смяташ да продължиш? Тук или някъде в чужбина?

-Мисля да уча тук в Лондон, но първо трябва да ме приемат и не смятам да уча в чужбина.-отговори му тя, а той затвори очи, доволен от думите й.

Mine (Bg fanfiction)Where stories live. Discover now